Kouvolassa on käytössä valtakunnallinen Waltti-matkakortti, jolle voidaan ladata kausilippu ja/tai arvolippu. Waltti on vyöhykepohjainen matkakortti, joka mahdollistaa yhden matkakortin käytön kaikkien mukaan liittyneiden kaupunkiseutujen kesken. Matkakortille voi ladata oman alueensa kausituotteen ja lisäksi yhteiskäyttöistä arvoa, jota voi käyttää matkustamiseen myös muilla Waltti-paikkakunnilla.

Waltti-kortti maksaa Kouvolassa 6,5 euroa. Kortille ladataan lipputuotteita, joiden hinta perustuu asiakasryhmään. Lipputuotteista löydät tarkempaa tietoa Liput ja hinnat -sivulta.

Waltti-matkakortti on voimassa kahdeksan vuotta, jonka jälkeen kortti ei enää toimi ja se on vaihdettava uuteen. Vanhalle kortille jäänyt arvo voidaan siirtää uudelle kortille. Korttia tulee säilyttää huolellisesti, mutta jos kortti vioittuu tai sen käytössä ilmenee ongelmia, asioi asiakaspalvelupisteessä.

Jos kadotat henkilökohtaisen Waltti-korttisi, se voidaan sulkea asiakaspalvelupisteessä. Tällöin kortin löytäjä ei pysty käyttämään korttia matkustamiseen. Henkilökohtaisen Waltti-kortin kausi- ja arvotuotteet voidaan siirtää uudelle kortille. Katoamistapauksessa ota siis yhteyttä Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen Waltti-asiakaspalvelupisteeseen!

Jos löydät joltakulta kadonneen löytökortin, vie kortti bussin kuljettajalle tai suoraan asiakaspalvelupisteeseen.

Kouvolan Waltti-asiakaspalvelupiste

Bussimatkatoimisto / Kymen Charterline Oy
Torikatu 2
45100 Kouvola

Avoinna ma-pe klo 9 – 17:30

Puh. 05 349 6896
info(at)bussimatkatoimisto.fi

Asiakaspalvelupisteestä voit ostaa ja ladata Waltti-kortin. Lisäksi asiakaspalvelupiste neuvoo ja opastaa joukkoliikenteeseen liittyvissä asioissa sekä hoitaa Waltti-matkakorttiin liittyvät reklamaatiot, asiakaspalautteet, korttien sulkupalvelun, löytökorttien käsittelyn ja säilytyksen.

Waltti-kauppa

Waltin verkkokaupassa kauppa.waltti.fi voit ladata Waltti-korttisi. Lataaminen onnistuu rekisteröitymättä tai rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Lisätietoja Waltti-kortin nettilatauksesta.

Waltti-kortin yhteiskäyttöisyys

Voit käyttää Waltti-kortin arvoa kaikissa Waltti-kaupungeissa. Kausituotteet ovat kaupunkikohtaisia. Tällä hetkellä Waltti-kortti on käytössä Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulussa, Rovaniemellä, Salossa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Huomioithan nettikauppaa käyttäessäsi, että nettikaupassa Waltti-kortille ladattu arvo aktivoituu vain kortin viranomaisalueen linja-autojen rahastuslaitteilla sekä minkä tahansa Waltti-kaupungin asiakaspalvelupisteissä! Esimerkiksi netissä Kouvolan kortille ladattu arvo ei siis aktivoidu Lahden joukkoliikenteen autoissa, vaan arvo täytyy ensin aktivoida kortille Kouvolan autoissa tai käyttää kortti Lahden asiakaspalvelupisteessä.

Lue lisää Waltti-matkakortista http://waltti.fi/.

Mobiililippu

Waltti-matkakortin käytön voi korvata käyttämällä mobiililippua Waltti Mobiili -sovelluksessa. Mobiililippuna voit ostaa aikuisen, nuoren ja lapsen kausiliput sekä kertamatkat arvolipun hinnalla. Lisätietoja mobiililipusta löydät sivulta kouvola.fi/mobiililippu.


Päivitetty 22.4.2024

Sivun alkuun