Tulosta käyttöösi Siisti Siti -lahjakortit ja anna aineeton lahja! Voit tulostaa myös ajattoman Siisti Siti -julisteen työpaikkasi tai yhteisösi seinälle.

Pelaa roskabingoa!

Siisti Siti -roskabingo

Tulosta roskabingoruudukko tai täytä sähköistä bingoalustaa ja ruksaa ruudut keräämiesi roskien mukaan. Saatko neljän suoran? Tai ehkä useammankin? Tulosta tai tallenna itsellesi Siisti Siti –kunniakirja tunnustukseksi hienosta työstä!

Muistathan käyttää suojakäsineitä roskia kerätessäsi ja kiinnitä huomiota turvallisuuteen. Lapset voivat kerätä roskia aikuisen valvonnassa. Lapset tarvitsevat opastusta, etteivät koske teräviin tai tartuntavaarallisiin roskiin.

Julisteita

Tulosta Siisti Siti -juliste, ajaton

Tulosta ajaton Siisti Siti -juliste työ- tai muun yhteisösi seinälle innostamaan mukaan kampanjaan!

Kunniakirja

Siisti Siti -kunniakirja

Siisti Sitiin osallistunut voi tulostaa ohesta itselleen tai porukalleen tai vaikka koululuokan oppilaille kunniakirjan. Täytä ensimmäiselle viivalle osallistujan nimi ja alemmalle osallistumisvuosi.

Tarvitsetko tuota tulostetta?

""

Muistuta kollegoitasi tai yhteisöäsi, että tulosta kannattaa vain se, mikä on välttämätöntä. Tulosta pieni juliste kopiokoneen viereen.

Anna aineeton Siisti Siti -lahja!

Kouvolan Siisti Siti -kampanja kannustaa aineettomien lahjojen antamiseen. Lahjakortilla voi antaa esimerkiksi ikkunoiden pesun, imuroinnin tai haravoinnin. Lahjakorttiin voi merkitä myös itse valitsemansa askareen. Siisti Siti -teemaan mukaisesti lahjakortin aineettomat lahjat liittyvät kodin ja ympäristön siisteyteen.

Yhdellä A4-arkilla on kolme irti leikattavaa lahjakorttia. Tulosta kortteja tarvittaessa käyttöösi.

Tulosta 3 kpl Siisti Siti -lahjakortteja!

Äitienpäivä

Muista äitiä ja mummoja aineettomalla Siisti Siti -lahjalla! Isoäideille on tehty nyt myös ulkotyölahjakortti. Lahjakortilla voi antaa mummeille mm. pihan ja puutarhan hoitoa, auton pesua ja polkupyörän huoltoa. Lisäksi voi antaa itse keksityn askareen.

Isänpäivä

Tulosta 3 kpl Siisti Siti -lahjakortteja isälle, vaarille ja isoisälle!

Joulu

Tulosta 3 kpl Siisti Siti -joululahjakortteja

Päivitetty 31.5.2020