Tulosta työpaikkasi tai yhteisösi seinälle Siisti Siti -juliste. Pelaa roskabingoa ja tulosta ahkerille ympäristön siistijöille kunniakirjat. Työpaikan seinälle voit tulostaa julisteen muistuttamaan turhien tulosteiden vähentämisestä.

Pelaa roskabingoa!

Tulosta roskabingoruudukko (pdf, 100 kt) tai lataa ja täytä sähköisesti. Ruksaa ruudut keräämiesi roskien mukaan. Saatko neljän suoran? Tai ehkä useammankin? Tulosta tai tallenna itsellesi Siisti Siti –kunniakirja (pdf, 133 kt) tunnustukseksi hienosta työstä!

Muistathan käyttää suojakäsineitä roskia kerätessäsi ja kiinnitä huomiota turvallisuuteen (pdf, 906 kt). Lapset voivat kerätä roskia aikuisen valvonnassa. Lapset tarvitsevat opastusta, etteivät koske teräviin tai tartuntavaarallisiin roskiin.

Juliste

Tulosta ajaton Siisti Siti -juliste (pdf, 98 kt) työ- tai muun yhteisösi seinälle innostamaan mukaan kampanjaan!

Kunniakirja

Siisti Sitiin osallistunut voi tulostaa itselleen tai porukalleen tai vaikka koululuokan oppilaille kunniakirjan (pdf, 133 kt). Täytä ensimmäiselle viivalle osallistujan nimi ja toiselle osallistumisvuosi.

Tarvitsetko tuota tulostetta?

Muistuta kollegoitasi tai yhteisöäsi, että tulostaa kannattaa vain se, mikä on välttämätöntä. Tulosta pieni Tarvitsetko todella tuota tulostetta? -juliste (pdf, 2 Mt) kopiokoneen viereen.

Anna aineeton Siisti Siti -lahja!

Kouvolan Siisti Siti -kampanja kannustaa aineettomien lahjojen antamiseen. Lahjakortilla voi antaa esimerkiksi ikkunoiden pesun, imuroinnin tai haravoinnin. Lahjakorttiin voi merkitä myös itse valitsemansa askareen.

Siisti Siti -teemaan mukaisesti lahjakortin aineettomat lahjat liittyvät kodin ja ympäristön siisteyteen. Lahjakortteja on sekä sisä- että ulkoaskareteemoilla. Tutustu ja tulosta lahjakortteja Aineeton lahja -sivulta.

Päivitetty 12.5.2022

Sivun alkuun