Mökkiläiselle

Paremman elämän paikka

Kouvola tarjoaa huikeat puitteet mökkeilyyn ja vapaa-ajan asumiseen, piditpä sitten rauhallisista järvenrannoista, pienistä maaseutukylistä tai kaupunkimökkeilystä. Etkä ole yksin! Mökkiläisiä Kouvolassa on jo reilut 30 000.

Tälle Mökkiläiselle -sivulle on koottu linkkejä verkkosivuille, joilta löydät Kouvolan tapahtumia ja ajankohtaisia asioita, tietoa rakentamisesta, jätehuollosta, terveyspalveluista, bussiaikatauluista, ja  luontokohteista sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa mökkiläisille. Kannattaa lukea sivu loppuun asti.

Katso myös Palveluinfo vapaa-ajanasukkaille (pdf, 522 kt), johon on koottu yhteystietoja mökkiläisiä ajatellen.

Visitkouvola – matkailijan palvelut

Tilaa Kylien uutiskirje

Julkaisemme n. 11 kertaa vuodessa Kylien uutiskirjeen, joka on suunnattu kylien vakinaisille ja vapaa-ajanasukkaille.  Kerromme uutiskirjeissä ajankohtaisista kyliä ja/tai vapaa-ajanasukkaita koskevista asioista.

Voit tilata Kylien uutiskirjeen osoitteesta uutiskirje.kouvola.fi.

Vanhempia Kylien uutiskirjeitä voit käydä lukemassa uutiskirjearkistosta.

Tekemistä vapaa-aikaan

Pysy ajantasalla

Etsitkö palveluja?

Terveyspalvelut

Äkillinen avun tarve? Mökillä vastaan voi tulla joskus hätätilanne. Silloin on tärkeää tietää, mistä tavoittaa avun.

Kouvolan terveyspalveluista löytyy tietoa nettisivuilta:
Terveyspalvelut
Apteekit 
Eläinlääkäri

Palveluinfoon on koottu yhteystietoja myös muistakin palveluista.
Palveluinfo vapaa-ajanasukkaille (pdf, 522 kt)

Kun sähkö on poikki tai puu kaatuu

Kaatunut puu? Sähköt poikki? Joko tiedät mökkisi koordinaatit, joiden avulla pelastuslaitos löytää tarvittaessa perille? Joskus kannattaa varautua myös hankaliin tilanteisiin. Koordinaatit löydät kätevästi karttapalvelusta. Karttapalvelu Pelastuslaitos

Kouvola on turvallinen kaupunki

Kouvolassa arki ja elämä on turvallista. Onnettomuuksiin ja häiriötilanteisiin varautuminen on kuitenkin järkevää kaikkialla.

Kouvolan turvallisuus

Miksi juuri Kouvolaan?

Järviä, luontoa ja mutkaton meno

Kouvola on mökkiläisen ykköspaikka. Luonto on täällä! Kouvolasta löydät upeita järviä, mahtavia metsiä ja jylhää kalliota. Täällä voit mökkeillä hyvällä fiiliksellä, nautit sitten omasta rauhasta tai muiden seurasta. Järviä meillä on yli 400, ja niistä nousee monenlaista kalaa. Vai lähdetkö mieluummin soutamaan, melomaan tai vaikka suppailemaan? Kouvolan metsistä löydät sienet ja marjat, ja jos haluat suunnata ihmisten ilmoille, testaa myös mahtavat luontopolut!

Kartanoita, tehtaita ja rautatien risteys

Sosiaalinen media

    Sivun alkuun