Mökkiläiselle

Kesävierailija tai mökkeilijä, miten liikut Kymenlaaksossa?

Miten ja missä liikut Kymenlaakson alueella? Kaipaatko parempia kulkuyhteyksiä kohteiden välillä? Haluaisitko parantaa jo olemassa olevia liikennemuotoja tai kenties ehdottaa jotain täysin uutta? Vastaa kyselyyn liikkumisesta alueella.

Vastaa kyselyyn!

Paremman elämän paikka

Kouvola tarjoaa huikeat puitteet mökkeilyyn ja vapaa-ajan asumiseen, piditpä sitten rauhallisista järvenrannoista, pienistä maaseutukylistä tai kaupunkimökkeilystä. Etkä ole yksin! Mökkiläisiä Kouvolassa on jo reilut 30 000. Tietoa mökkielämän mahdollistajista löydät tältä sivulta. Katso myös vinkit retkikohteista, ruokapaikoista ja kesätapahtumista VisitKouvolan sivuilta.

Visitkouvola – matkailijan palvelut

Miksi juuri Kouvolaan?

Järviä, luontoa ja mutkaton meno

Kouvola on mökkiläisen ykköspaikka. Luonto on täällä! Kouvolasta löydät upeita järviä, mahtavia metsiä ja jylhää kalliota. Täällä voit mökkeillä hyvällä fiiliksellä, nautit sitten omasta rauhasta tai muiden seurasta. Järviä meillä on yli 400, ja niistä nousee monenlaista kalaa. Vai lähdetkö mieluummin soutamaan, melomaan tai vaikka suppailemaan? Kouvolan metsistä löydät sienet ja marjat, ja jos haluat suunnata ihmisten ilmoille, testaa myös mahtavat luontopolut!

Terveyspalvelut

Äkillinen avun tarve? Mökillä vastaan voi tulla joskus hätätilanne. Silloin on tärkeää tietää, mistä tavoittaa avun. Tästä osioista löydät tietoa terveyspalveluista niin mökkiläiselle kuin eläinystävällekin. Terveyspalvelut Apteekit  Eläinlääkäri

Kun sähkö on poikki tai puu kaatuu

Kaatunut puu? Sähköt poikki? Joko tiedät mökkisi koordinaatit, joiden avulla pelastuslaitos löytää tarvittaessa perille? Joskus kannattaa varautua myös hankaliin tilanteisiin. Koordinaatit löydät kätevästi karttapalvelusta. Karttapalvelu Pelastuslaitos

Kartanoita, tehtaita ja rautatien risteys

Pysy mukana menossa

Sosiaalinen media