Toteutuneita unelmia kohtuuhintaan! Pieniä kyliä maaseutumaisemassa. Keskikaupungin cityasumista. Kymijoenvarren hulppeita maisemia. Hyvää lapsiperhearkea.

Kouvolassa voit toteuttaa monenlaisia asumisen unelmia. Etsit sitten vuokra-asuntoa tai omaa tonttia, Kouvola on kaupunki sinulle, joka nautit luonnosta, tilasta ja joustavasta arjesta.

Vuokra-asuminen

Vuokra-asuntoja Kouvolan alueella tarjoavat Kouvolan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö Kouvolan Asunnot Oy, yleishyödylliset yhteisöt sekä yksityiset toimijat.

Tontit

Mielessä oma tontti kodille tai yritykselle? Tontit asumiseen alueittain löytyvät täältä. Myös yrityksille on monta mahdolllisuutta. Sijoitu Kouvolaan ja löydä yrityksellesi sopiva tontti.

Asumisoikeusasunnot sekä ARAn lainat ja avustukset

Asumisoikeus on hyvä vaihtoehto vuokraamiselle ja omistamiselle. Se on asumismuoto, jonka kulut ovat kohtuulliset ja joka vastaa asumisturvaltaan omistusasumista. Tarkemmat lisätiedot asumisoikeusasunnoista löydät tämän linkin takaa.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää valtion varoista erilaisia lainoja ja avustuksia. Kouvolan kaupunki käsittelee kaikki hakemukset, jotka koskevat kaupungin alueella tapahtuvaa valtion lainoittamaa uudistuotantoa, perusparannusta tai hankintaa. Lue lisätiedot täältä.

Mökkiläiselle

Kouvola tarjoaa huikeat puitteet mökkeilyyn ja vapaa-ajan asumiseen, piditpä sitten rauhallisista järvenrannoista, pienistä maaseutukylistä tai kaupunkimökkeilystä. Mökkiläiselle-sivulta löydät koostettuna tiedot ja vinkit mökkielämästä Kouvolassa.

Päivitetty 12.11.2021

Sivun alkuun