Rykmentinpuisto on osa venäläisten 1910-luvulla rakentamaa tiilikasarmialuetta ja yksi Kouvolan vanhimpia puistoalueita. Puisto sijaitsee keskeisellä paikalla Kasarminmäen laella lähellä Kouvolan keskustaa.

Rykmentinpuisto sijaitsee Kouvolan Kasarmialueella. Puistoa on kunnostettu kesällä 2019 mm. poistamalla huonokuntoisia puita. Myös puistoa ympäröivä pensasaita on uusittu kokonaisuudessaan. Puistoon on istutettu uusia puita, pensas- ja perennaryhmiä sekä Upseerikerhon edustalla oleva muuri- ja porrasrakenne on uusittu. Muurin edustalla on perenna-alue ja penkkejä. Myös toisen muurirakenteen ylätasanteella on perennaistuksia. Puiston nurmialueita on elävöitetty sipulikukkaistutuksilla. Puistossa on kunnostetut kivituhkakäytävät. Uusitut puiston valaisimet sopivat hyvin puiston historialliseen ilmeeseen.

Rykmentinpuistossa on järjestetty useita koko perheen ulkoilmatapahtumia. Puolustusvoimien MillJazz konsertti on tunnetuimpia tapahtumia, jossa on esiintynyt Puolusvoimien soittokunnan kanssa vetovoimaisia artisteja. Suuri tapahtuma on ollut myös keskiaikainen Viipurintien Markkinat.

Päivitetty 11.4.2024

Sivun alkuun