Työ ja yrittäminen

Kaupunki tarjoaa tapahtumia ja koulutusta yrityksille

Tutustu koulutus- ja tapahtumatarjontaan.

Tutustu tarjontaan täältä

Kouvola RRT - vahvasta vahvemmaksi logistiikassa

Kouvola Rail and Road Terminal – intermodaaliterminaali mahdollistaa uusia logistiikan palveluja ja parantaa alueen yritysten pääsyä markkinoille ja osaksi logistiikkaketjua.

Tehola–Kullasvaaran logistiikka-alueella toimii noin 100 toimialan yritystä. Kouvola on vahva rautatiealan koulutus- ja tutkimuskaupunki ja henkilöliikenteen solmukohta josta on rautatieyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Lue lisää RRT:stä!

Kouvolassa kelpaa kehittää!

Kouvola on mainio kasvu- ja kokeilualusta yritykselle. Sijoittuminen on edullista ja sijainti on vähintäänkin pätevä. Kouvolassa rakennetaan ja ylläpidetään kansainvälisiä yhteyksiä, tuetaan innovaatioita ja etsitään tilaisuuksia yhteistyöhön. Yrityksille tarjotaan tukea ja kehittymismahdollisuuksia. Kärkihankkeita tällä hetkellä ovat RRT – Rautatie- ja maantieterminaalin kehittäminen ja Kimolan kanavahanke.

Linkkisi kärkihankkeissa

Työllisyyspalvelut

Oletko työtön? Tai työnantaja, joka kaipaa työvoimaa? Työllisyyspalveluista saat tukea, opastusta ja valmennusta työnhakijana sekä työnantajana!

Lue lisää työllisyyspalveluista

Mietitkö yritystoiminnassasi ympäristönäkökohtia?

Tarvitseeko yritystoimintasi ympäristölupaa vai pitääkö toiminnasta tehdä ilmoitus? Tutustu tarkemmin ympäristönsuojelun lupiin ja ilmoituksiin!

Entä olisiko toiminnassasi mahdollista hyödyntää kierrätysmateriaaleja? Lue lisää jätteiden hyödyntämisestä maarakentamisessa.

Oletko perustamassa elintarvikealan yritystä?

Alkutuotannon ja elintarvikealan toimijan sekä kontaktimateriaalialan toimijan tulee tehdä elintarvikelain mukainen toiminnan rekisteröinti-ilmoitus elintarviketoiminnasta. Tutustu tarkemmin elintarvikevalvonnan lupiin ja ilmoituksiin!

Haaveena esimerkiksi oma kuntosali, tatuointistudio tai majoitustoiminta?
Terveydensuojelulain mukaisen huoneiston käyttöönottoon tai toiminnan aloittamiseen löydät ilmoitukset täältä.