Työ ja yrittäminen

Kouvolassa kelpaa kehittää!

Kouvola on mainio kasvu- ja kokeilualusta yritykselle. Sijoittuminen on edullista ja sijainti on vähintäänkin pätevä. Kouvolassa rakennetaan ja ylläpidetään kansainvälisiä yhteyksiä, tuetaan innovaatioita ja etsitään tilaisuuksia yhteistyöhön. Yrityksille tarjotaan tukea ja kehittymismahdollisuuksia.

Linkkisi kärkihankkeissa

Työllisyyspalvelut

Oletko työtön? Tai työnantaja, joka kaipaa työvoimaa? Työllisyyspalveluista saat tukea, opastusta ja valmennusta työnhakijana sekä työnantajana!

Lue lisää työllisyyspalveluista

Tapahtumia ja koulutusta yrityksille

Kouvola Innovation tarjoaa monipuolisia tapahtumia ja koulutuksia yrityksille.

Tutustu tarjontaan Kinnon sivuilla

Uusiutuva energia

Kotimaisen ja Euroopassa tuotetun energian kysyntä on kasvanut. Uudet teollisuusprosessit pohjautuvat uusiutuvaan sähköön. Myös nykyisten teollisuusprosessien sähkö tuotetaan yhä useammin uusiutuvista lähteistä.​ Kouvolassa on monia mahdollisuuksia uusiutuvan energian investointeihin.

Tutustu mahdollisuuksiin

Mietitkö yritystoiminnassasi ympäristönäkökohtia?

Tarvitseeko yritystoimintasi ympäristölupaa vai pitääkö toiminnasta tehdä ilmoitus? Tutustu tarkemmin ympäristönsuojelun lupiin ja ilmoituksiin!

Entä olisiko toiminnassasi mahdollista hyödyntää kierrätysmateriaaleja? Lue lisää jätteiden hyödyntämisestä maarakentamisessa.

Kouvola RRT - vahvasta vahvemmaksi logistiikassa

Kouvola Rail and Road Terminal – intermodaaliterminaali mahdollistaa uusia logistiikan palveluja ja parantaa alueen yritysten pääsyä markkinoille ja osaksi logistiikkaketjua.

Tehola–Kullasvaaran logistiikka-alueella toimii noin 100 toimialan yritystä. Kouvola on vahva rautatiealan koulutus- ja tutkimuskaupunki ja henkilöliikenteen solmukohta josta on rautatieyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Lue lisää RRT:stä!

Oletko perustamassa elintarvikealan yritystä?

Alkutuotannon ja elintarvikealan toimijan sekä kontaktimateriaalialan toimijan tulee tehdä elintarvikelain mukainen toiminnan rekisteröinti-ilmoitus elintarviketoiminnasta. Tutustu tarkemmin elintarvikevalvonnan lupiin ja ilmoituksiin!

Haaveena esimerkiksi oma kuntosali, tatuointistudio tai majoitustoiminta?
Terveydensuojelulain mukaisen huoneiston käyttöönottoon tai toiminnan aloittamiseen löydät ilmoitukset täältä.

Sivun alkuun