Työ ja yrittäminen

Yksinyrittäjän koronatuen haku

Kouvolan yksinyrittäjän tuki on nyt haettavissa!

Tukea voidaan myöntää 16.3. – 31.8.2020 syntyneisiin kustannuksiin. Viimeinen hakupäivä on 30.9.2020.

Huom.! Tukea voi hakea rinnakkain yrittäjille tulossa olevan laajennetun työttömyysturvan kanssa. Yrittäjien työttömyysturvan lainsäädäntö astui voimaan keskiviikkona 8.4.2020.

Lue lisää yksinyrittäjän koronatuesta!

Kouvolassa kelpaa kehittää!

Kouvola on mainio kasvu- ja kokeilualusta yritykselle. Sijoittuminen on edullista ja sijainti on vähintäänkin pätevä. Kouvolassa rakennetaan ja ylläpidetään kansainvälisiä yhteyksiä, tuetaan innovaatioita ja etsitään tilaisuuksia yhteistyöhön. Yrityksille tarjotaan tukea ja kehittymismahdollisuuksia. Kärkihankkeita tällä hetkellä ovat RRT – Rautatie- ja maantieterminaalin kehittäminen, Asuntomessut 2019 ja Kimolan kanavahanke.

Linkkisi kärkihankkeissa

Työllisyyspalvelut

Oletko työtön? Tai työnantaja, joka kaipaa työvoimaa? Työllisyyspalveluista saat tukea, opastusta ja valmennusta työnhakijana sekä työnantajana!

Lue lisää työllisyyspalveluista

Mietitkö yritystoiminnassasi ympäristönäkökohtia?

Tarvitseeko yritystoimintasi ympäristölupaa vai pitääkö toiminnasta tehdä ilmoitus? Tutustu tarkemmin ympäristönsuojelun lupiin ja ilmoituksiin!

Entä olisiko toiminnassasi mahdollista hyödyntää kierrätysmateriaaleja? Lue lisää jätteiden hyödyntämisestä maarakentamisessa.