Ajankohtaista

Tänään annettiin Kymenlaaksossa ensimmäiset koronarokotukset hoivakotien asiakkaille

Koronarokotukset terveydenhuollon ammattilaisille jatkuvat.

Kymenlaaksossa ensimmäiset koronarokotukset terveydenhuollon ammattilaisille alkoivat joulukuun lopussa ja ne jatkuvat edelleen. Koronarokotukset ensimmäisille asiakkaille käynnistyvät, kun rokotukset ikääntyneille tehostetun palveluasumisen asiakkaille alkoivat tänään. Kymenlaaksolaiset eivät voi vielä varata aikoja koronarokotuksiin, vaan joukkorokotusten alkamisesta tiedotetaan erikseen.

Anna palautetta venepaikoista

Kouvolan kaupunki kehittää pitkäjänteisesti venesatamia ja -rantoja. Ensimmäistä kertaa venepaikan varanneille suunnatulla kyselyllä toivotaan palautetta menneeltä veneilykaudelta ja tietoa veneilijöiden tarpeista sekä ehdotuksia venepaikkojen ja tarvittavien palveluiden parantamiseksi.

Kouvolan salmonellaepidemian selvitystyö jatkuu

Joulukuun lopussa Kouvolassa todettiin kolme salmonellatapausta, joiden aiheuttajaksi epäiltiin kaupungin tuotantokeittiöiden viikolla 51 valmistamaa ruokaa. Tutkimuksen kohteena olevista tuotantokeittiöistä otetuissa ruoka- ja pintanäytteissä ei ole todettu salmonellaa.

Kouvolan Lauttarannan yksikön tilanne: yhteensä 40 koronatartuntaa todettu

Kouvolassa, Kuusankoskella sijaitsevassa Kymsoten Lauttarannan ikääntyneiden kotiutusyksikössä on todettu yhteensä 40 tartuntaa. Tartunnoista on todettu 13 työntekijöillä ja 27 asiakkailla. Viimeisin tartunta on todettu tänään. Tartuntaryppääseen liittyviä kuolemantapauksia on yhteensä viisi.

Kaupunginhallituksessa 18.1.2021 käsiteltäviä asioita

Kouvolan kaupunginhallituksen kokouksessa 18.1.2021 talouden ja henkilöstön kuukausikatsaus 1-11/2020 sekä kuntavaalien 2021 ennakkoäänestyspaikkojen ja niiden aukioloaikojen sekä laitosäänestyspaikkojen määrääminen.