Ajankohtaista

Kouvolan oppilaiden kulttuurityön rahaston 2021 stipendit haettavana

Oppilaiden kulttuurityön rahaston vuoden 2021 stipendit ovat nyt haettavissa. Stipendit myönnetään hakemusten perusteella kouvolalaisille, kaupungin koulujen ja oppilaitosten opiskelijoille ansiokkaan ja lupaavan kulttuurityön tukemiseksi. Poikkeuksellisesti stipendi voidaan antaa myös muissa oppilaitoksissa opiskeleville kouvolalaisille koululaisille tai opiskelijoille.

Määrätietoista työtä kävelyn ja pyöräilyn edistämiseksi

Kouvolan tuoreessa kävelyn ja pyöräilyn edistämissuunnitelmassa esitetään toimenpiteitä, joiden avulla kävelyn ja pyöräilyn olosuhteita pyritään parantamaan sekä lisäämään näiden osuutta erityisesti lyhyillä matkoilla vuoteen 2030 mennessä.

Pitkästä aikaa kimppaan

Nuorten kauhuteemaiseen Yli Rajojen -musiikkiesitykseen voi ilmoittautua mukaan tekemään sitä, mikä kiinnostaa.

Kouvolan Turvallisuusareena: Raitasalon mukaan yhteistyön on viime aikoina korvannut suurvaltakilpailu

Kouvolan kaupungin kaikille avoimen Turvallisuusareenan Jälkiviisaat-keskustelussa mukana oleva eversti, Maanpuolustuskorkeakoulun strategian ja turvallisuuspolitiikan dosentti Jyri Raitasalo ottaa kantaa maailman turvallisuuspoliittisen tilanteen muutokseen. Raitasalon mukaan yhteistyön on viime aikoina korvannut suurvaltakilpailu. Avoin webinaari Kouvolan Turvallisuusareena torstaina 14.10. klo 12.30-15.30.

Perustustyöt käyntiin Valkealan monitoimitalossa

Valkealan monitoimitalo on saanut rakennusluvan ja rakentaminen pääsee siirtymään vauhdilla perustustöihin. Eri käyttäjäryhmiä kuullaan suunnittelun edetessä yksityiskohtaisemmaksi sisätilojen ja pihan osalta. Ovensa monitoimitalo avaa vuonna 2024.