Ajankohtaista

Miten päihdehaittoja voidaan vähentää – vastaa kyselyyn

Miten päihteiden aiheuttamia haittoja voidaan vähentää? Kerro näkemyksesi ja vastaa kyselyyn. Jokainen vastaus on meille tärkeä. Auta meitä kartoittamaan Kouvolan tilanne ja löytämään keinoja ehkäisevään päihdetyöhön. Vastausaikaa on lokakuun loppuun.

Osavuosikatsaus 1–8/2023 – henkilöstömäärä laskussa

Kouvolan kaupungin talous tarvitsee tasapainottamista. Kaupunki on varautunut tulevina vuosina mittaviin sopeutustoimiin, jotka jatkavat aiemmin tehtyä pitkäjänteistä sopeutustyötä. Kustannuksia on alennettu muun muassa hyödyntämällä henkilöstön eläkepoistumaa ja muuta lähtövaihtuvuutta. Samaa linjaa noudatetaan tulevina vuosinakin ja kaupungin henkilöstömäärä jatkaa vähenemistään. Kaupunginhallitus käsittelee osavuosikatsausta 1–8/2023 kokouksessaan 2.10.2023, jonka jälkeen se etenee valtuuston käsittelyyn.

Liikennealueiden talvikunnossapidon tavoitetason päivitys lautakuntakäsittelyyn

Kouvolan kaupungin talousarviota vuodelle 2024 valmistellaan. Talousarviokehys sisältää sopeutustoimia ensi vuodelle yhteensä 14 miljoonalla eurolla. Tekniikan ja ympäristön toimialan osalta tämä tarkoittaa mm. muutoksia liikennealueiden talvikunnossapitoon. Tekninen lautakunta käsittelee esitystä liikennealueiden talvikunnossapidon tavoitetasosta kokouksessaan 4.10.2023.

Sivun alkuun