Ajankohtaista

Kouvolan kaupunki järjestää Digitreffit

Pointti-kohtaamispaikassa ja Kouvolan pääkirjaston Mediamajassa järjestetään perjantaina 20. toukokuuta Digitreffit. Tilaisuuksien ohjelma koostuu ajankohtaisesta digiteemaisesta luennosta ja keskusteluosiosta. Digitreffit ovat kaikille avoimia, ja niitä pidetään jatkossa säännöllisesti Pointissa.

Säilytä luonnon monimuotoisuutta itse

Seuraavassa vinkkejä, miten monimuotoisuuden säilyttämistä voidaan edistää asuinympäristössä. Näitä vinkkejä voi toteuttaa yksittäinen ihminenkin omassa ympäristössään.

Kullasvaara-Tykkimäki osayleiskaava tekniseen lautakuntaan

Kullasvaara-Tykkimäki osayleiskaava on edennyt hyväksymiskäsittelyyn. Se oli julkisesti nähtävillä 11.11.-22.12.2021, jolloin siitä saatiin lausuntoja viranomaisilta ja alueen toimijoilta sekä muistutuksia muilta osallisilta kuten maanomistajilta ja asukkailta. Tekninen lautakunta käsittelee asiaa 17.5.2022 kokouksessaan.

Nuoret tekijät yhdistivät voimansa – yli 40 paikallisen nuoren kauhumusikaali Klovnipeli ensi-iltaan 26.5.

Useiden toimijoiden yhteisproduktio nähdään Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä vain kahden päivän ajan. Elina Ylisuvannon käsikirjoittama ja ohjaama Klovnipeli on syntynyt osana Yli Rajojen -projektia, joka antaa nuorille moninaisia mahdollisuuksia harrastamiseen ja saattaa yhteen kouvolalaisia nuorten kanssa työskenteleviä kulttuuritoimijoita. Musikaalin näyttelijät ovat Kouvolan Teatterin nuortenteatterista, laulajat ja soittajat paikallisista bändeistä ja Pohjois-Kymen musiikkiopistosta sekä tanssijat Studio Dance Pitistä.

Kouvolan kaupunki valmistautuu jo TE-palveluiden siirtoon

Työllisyyden hoidon tavoitteena on paitsi työpaikkojen löytäminen, myös paikallisen elinvoiman ja hyvinvoinnin kasvattaminen. TE-palvelut siirtyvät kuntien ja kaupunkien hoidettaviksi vuoden 2024 aikana. Kouvolan kaupunki hakee muutosta valmistelemaan projektipäällikköä.

Sivun alkuun