Ajankohtaista

Kouvolan kaupunki palkitsi menestyneitä urheilijoita

Kouvolan vuoden 2022 urheiluteko on myönnetty kehonrakennuksen maailmanmestari Mika Sihvoselle. Lisäksi Kouvolan kaupunki palkitsi 74 muuta menestynyttä yksilöurheilijaa, joukkuetta ja ansioitunutta toimihenkilöä.

Überhund – Taiteen kiehtovat koirat

Kouvolan taidemuseo Poikilo 2.2. – 29.4.2023.
Taidemuseoon avautunut näyttely nostaa koirat esille ja tarkastelun kohteeksi. Näyttely kertoo ihmisen ja koiran välisestä ainutlaatuisesta suhteesta. Näyttelykokonaisuus on lähes sadan teoksen laajuinen.

VR avaa Hillosensalmen pysäkin myös tulevana kesäkautena

VR tukee kotimaanmatkailua jälleen tulevana kesänä avaamalla asiakkaiden toivoman junayhteyden Hillosensalmen seisakkeelle Repoveden kansallispuiston läheisyydessä sekä Härmän asemalle PowerParkin läheisyydessä. VR pysähtyy kesäkautena Hillosensalmen pysäkillä päivittäin 29.4.–28.10.2023.

Katusuunnitelma nähtävillä

Seuraava katusuunnitelma pidetään maankäyttö- ja rakennusasetuksen 43 §:n mukaisesti nähtävillä 1.2.-15.2.2023 Kouvolan kaupungin internetsivuilla www.kouvola.fi/suunnitelmat Korjala: Päätekatu Mahdolliset muistutukset on…

Kouvolan joukkoliikenteen linjasto uudistuu

Kouvolan joukkoliikenteen eli Koutsin reitti- ja linjastouudistus on edennyt suunnitellusti ja 24.1.2023 kaupunginhallituksen elinvoimajaosto hyväksyi linjastosuunnitelman kokouksessaan sillä edellytyksellä, että kilpailutuksen tarjouspyynnöissä huomioidaan riittävä siirtymäaika kaluston EURO VI päästövaatimuksen osalta ja että reitti- ja linjastouudistussuunnitelma lähetetään vielä kylien neuvottelukunnalle kommentoitavaksi. Uuden linjaston mukainen liikenne aloitetaan kokonaisuudessaan syksyllä 2024. Joillakin linjoilla siirtyminen uuden linjaston mukaiseen liikenteeseen tapahtuu jo aiemmin johtuen päättyvistä liikennöintisopimuksista.

Sivun alkuun