Ajankohtaista

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin vapaaehtoinen mummi- ja vaaritoiminta on Kouvolan vuoden 2021 vanhusteko

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin vapaaehtoinen mummi- ja vaaritoiminta on saanut Kouvolan Vuoden Vanhusteko 2021 -palkinnon. Palkinnon vastaanotti MLL:n Kaakkois-Suomen piirin puolesta toiminnanjohtaja Christa Carpelan sekä mummi- ja vaaritoiminnan koordinaattori Hannaleena Ahtiainen. Mukana toiminnassa on ollut Kouvolan alueelta useita kouluja ja päiväkoti sekä noin kaksitoista vapaaehtoista. Toimintaa koordinoi MLL:n Kaakkois-Suomen piiri.

Yrittäjiltä tunnustusta kaupungin hankinnoille

Kouvolan yritysmyönteisin hankkija 2021 on Kouvolan kaupungin hankintapäällikkö Marja-Liisa Jyrkilä ja vuoden kehittämismyönteisin hankintayksikkö 2021 on Kouvolan kaupungin tilapalvelut. Yrittäjiä on kuultu ja panostettu mm. markkinavuoropuheluihin. Hankintojen paikallisuusaste on kehittynyt vuodesta 2014 alkaen vajaasta 37 prosentista 52 prosenttiin.

Opetuspalvelupäälliköksi ehdotetaan Pirjo Piiroista

Lokakuun lopussa avautuneeseen virkaan haki määräaikaan mennessä kuusi, joiden perusteella haastateltiin kolmea. Kasvun tuen päällikkönä toiminut KM Pirjo Piiroinen on tehnyt opetuspalvelupäällikön viransijaisuutta huhtikuusta alkaen. Piiroisella on laaja-alainen kokemus ja koulutus, jotka tukevat viran menestyksellistä hoitamista.

Pohjola-torin autohallin pysäköintiaikoihin muutoksia

Kouvolan vanhan torin, ns. Pohjola-torin alla sijaitsevassa hallissa pysäköintiin on asetettu 4 tunnin aikarajoitus. Pysäköinti hallissa on sallittu pysäköintikiekolla 4 tunnin ajan arkisin klo 7–17 välisenä aikana.

Joukkoliikenne jouluna ja vuodenvaihteessa

Joulun ja vuodenvaihteen aikana joukkoliikenteen liikennöinnissä ja asiakaspalvelussa on poikkeuksia. Löydät kaikki joulunajan poikkeukset tästä tiedotteesta.