Ajankohtaista

Kymenlaaksossa riskiryhmien influenssarokotukset käynnistyvät marraskuun loppupuolella

Kymsoten järjestämät maksuttomat influenssarokotukset käynnistyvät marraskuun loppupuolella. Influenssarokotteen saavat maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Lähipiirin osalta rokotusta tarjotaan maksutta ainoastaan vakavalle influenssalle erittäin alttiiden lähipiirille.

Asemakaavan muutoksen ja asemakaavan voimaantulo

Kouvolan tekninen lautakunta on 7.9.2021 tekemällään lainvoiman saaneella päätöksellä hyväksynyt Kouvolan ydinkeskustassa sijaitsevan Halkotorin ja Pohjolatalon välissä olevan rakentamattoman tontin…

Valitus vesilain mukaisesta päätöksestä / Sammalsuon lähdealue

AsiaVaasan hallinto-oikeuteen on jätetty valitus Etelä-Suomen aluehallintoviraston ympäristölupavastuualueen päätöksestä 5.2.2021 nro 44/2021. Päätös koskee luonnontilaisen Sammalsuon lähdealueen vaarantamiskiellosta poikkeamista Kouvolassa.…

NuortenTalot ovat avoinna nuorille ympäri Kouvolaa

Kouvolan nuorisopalvelut tarjoaa nuorille ohjausta ja tukea, tekemistä ja kokoontumispaikkoja. Nuoriso-ohjaajat toimivat turvallisina aikuisina siellä missä nuoret ovat: kouluissa, verkossa, nuorisotiloissa ja kaduilla. Syyslomaviikolla NuortenTaloilla on monipuolinen kattaus mukavaa tekemistä lomalaisille pakopelistä kokkailuun ja nuotioretkestä pelitapahtumaan.

Tavoitteena koko kaupungin uimahalli

Uutta uimahallia koskevaan päätöksentekoon otetaan lisää aikaa. Nykyaikaisen hallin sijaintia ja rakentamista käsiteltäneen kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa ensi vuoden alkupuolella.