Ajankohtaista

In Memoriam kaupunginjohtaja Eino Brofeldt 1924-2021

Kaupunginjohtaja Eino Brofeldt johti Kouvolan kaupunkia vuosina 1963-1987. Kouvolan kaupunki kunnioittaa edesmenneen kaupunginjohtaja Eino Brofeldtin muistoa suruliputtamalla kaupungintalolla 22.1.2022.

Lippujärjestelmässä huoltokatko maanantaina 24.1.

Tulevana maanantaina suoritetaan WalttiPro-järjestelmässä kello 18 alkaen arviolta 45-60 minuuttia kestävä huoltokatko. Huoltokatkon aikana Waltti-verkkokaupasta ei saa ladattua etuusasiakkuustuotteita, eli…

Kouvola julistautuu pelitaiteen pääkaupungiksi

Kouvolasta tehdään pelitaiteen pääkaupunki - Capital of Game Art. Kansainvälisessä tapahtumakokonaisuudessa esitellään pelitaidetta näyttävästi tapahtumien, näyttelyiden ja yleisöluentojen kautta. Tapahtumakokonaisuus käynnistyy keväällä 2022 ja siitä tehdään pysyvä kulttuuritapahtuma Kouvolaan.

Kaupunki vuokraa Väylävirastolta RR-terminaalin laiturialueen

Tekninen lautakunta käsittelee 25.1. kokouksessaan kaupungin ja Väyläviraston välistä maanvuokrasopimusta. Kaupunki vuokraa Väylältä 1,69 hehtaarin rautatiealueen RR-terminaalista. Aluetta tullaan käyttämään terminaalin lastaus- ja purkualueena sekä muihin logistiikkatarkoituksiin.

Urheilulukio suunnitteilla Kouvolaan

Kasvatus- ja opetuslautakunnan kokouksessa 26.1.2022 esitellään hanke, jonka tavoitteena on yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen painottavan urheilulukion saaminen Kouvolaan. Urheilulukiolla olisi toteutuessaan merkittävä vaikutus kaupungin elinvoimaan ja kilpailukykyyn ja se auttaisi säilyttämään lukiokoulutuksen vetovoimaisuuden tulevaisuudessa.

Sivun alkuun