Ajankohtaista

Monitoimiareena tarjoaa toteutuessaan monikäyttöiset tilat ja lisää elinvoimaa

Kouvolan kaupunginhallitus jätti 6.5. kokouksessaan pöydälle esityksen Kouvolaan kaavaillun monitoimiareenan edistämisestä lisäselvitysten tekoa varten. Asiaa käsitellään uudelleen kaupunginhallituksen 20.5. kokouksessa. Toteutuessaan areena palvelee koululiikuntaa, liikuntaseuroja ja tapahtumajärjestäjiä, lisäten Kouvolan elinvoimaa.

Päätös melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta/Korian Klubi Oy

Ympäristötarkastaja on päätöksellään § 9/2024 17.5.2024 hyväksynyt Korian Klubi Oy:n tekemän ympäristönsuojelulain (527/2014) mukaisen ilmoituksen melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta. Päätös koskee Kouvolan Wiinijuhlia, 27. – 30.6.2024 välisenä aikana, hotelli Sommelon takana Kuusankoskella, Pallokentäntie 2.

Palmuntie Inkeroisissa suljetaan läpiajoliikenteeltä 21.5.

Liikennejärjestelyt muuttuvat Inkeroisissa, kun Palmuntie suljetaan läpiajoliikenteeltä Hakasuoran ja Yhteiskouluntien väliseltä osuudelta tiistaina 21.5. klo 7 alkaen. Töiden valmistuttua osuus avataan raitiksi eikä sillä ole enää ajoneuvojen läpikulkua.

Kulttuurikyselyn mukaan Kouvolan asukkaat arvostavat livetapahtumia ja ovat huolissaan kulttuurisäästöistä

Kouvolan kulttuuripalvelut kartoitti asukkaiden tarpeita, toiveita ja odotuksia kaupungin kulttuuritoiminnasta kevään aikana. Kyselyssä nousi esiin muun muassa, että musiikki ja teatteri ovat vastaajien suosikkikulttuuritoimintoja, ja kolme neljästä vastaajasta toivoo painopisteen olevan livetapahtumissa. Kulttuurilla on suuri merkitys vastaajien hyvinvoinnille ja kaupungin imagolle, mutta kulttuurisäästöjen vaikutukset huolestuttavat.

Sivun alkuun