Ajankohtaista

Kymenlaaksossa on siirrytty leviämisvaiheeseen

Kymenlaakson koronaepidemiatilanne on jatkanut heikentymistään ja koronakoordinaatioryhmä linjasi tänään 4.8.2021 alueen olevan leviämisvaiheessa. Kaupungin valmiusryhmä kokoontuu torstaina aamupäivällä ja kaupunki tiedottaa lisää sen jälkeen.

Päätös melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta/Mykkä Hiihtäjä Oy

Ympäristötarkastaja on päätöksellään § 21/2021 4.8.2021 hyväksynyt Mykkä Hiihtäjä Oy:n tekemän ympäristönsuojelulain (527/2014) mukaisen ilmoituksen melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta. Päätös koskee Kymijoki Beer -Festival tapahtumaa ja ulkoilmakonserttia Kallioniemen tanssilavalla osoitteessa Puistolantie 1, Koria. Tapahtuma järjestetään 6. - 7.8.2021 välisenä aikana.

Älä välitä alaikäiselle

Kouvolan nuorisopalvelut toteuttaa elokuussa ehkäisevää päihdetyötä perinteisillä Älä Välitä –kampanjalla sekä Taiteiden Yön tukipisteellä.

Kymenlaaksossa uhka siirtyä koronaepidemian leviämisvaiheeseen, nykyisellä suunnalla lähiopetus ja loppukesän tapahtumat vaarassa

Kymenlaakson maltillisen suotuisa tartuntatilanne on kääntynyt huonompaan suuntaan. Alueellinen koronakoordinaatioryhmä päätti keskiviikkoisessa kokouksessaan, että maakunta jatkaa toistaiseksi kiihtymisvaiheessa. Ensi viikolla asiaa arvioidaan uudelleen, mutta tämänhetkisen tiedon valossa leviämisvaiheen uhka on todellinen. Leviämisvaiheeseen siirtyminen voi merkitä rajoituksia esimerkiksi yleisötapahtumia ja ravintoloita kohtaan. Rokotekattavuus on erittäin tärkeää pitää kasvussa.