Siisti Sitiin voi osallistua somessa jakamalla kuvan tai kuvia omasta Siististä Sitistä. Myös somejulkaisut osallistuvat arvontaan.

Kuva-arvonta Facebookissa (Facebook ei ole osallisena arvonnassa) ja Instagramissa haastaa nappaamaan kuvan siististä sitistä ja jakamaan sen Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa kera hastagin #SiistiSitiKouvola (myös Hamina tekee Siisti Sitiä nykyisin). Herkullisin postaus syntyy tietysti kuvaparilla ennen ja jälkeen siistimisen.

Kuva-ala on jaettu neljään. Kahdessa on kerätyistä roskista muodostettu kasvoja muistuttava kuvio, yhdessä lintuja muistuttava kuvio. Viimeisessä käsi ojentuu metalliroskia kannatellen kohti metallinkeräysastiaa.

Vai olisiko #trashart sun juttu? Ennen lajittelua ja roskiin kippaamista voi roskasaaliista muodostaa ”Mona Lisan” tai taistelevat metsot ja valokuvata teoksen muidenkin iloksi. Lisää julkaisuun #siistisiti ja #kouvola tunnisteiden lisäksi #trashart.

Teemana voi olla myös outo roska: Mikä on oudoin löytämäsi roska tai hassu tarina roskien siistimiseen liittyen? Julkaise aiheeseen liittyen FB:ssä, Twitterissä tai Instagramissa ja liitä hastagit #siistisiti, #kouvola ja #outoroska.

Palkinnoksi osallistujien kesken arvotaan aina kesäkuun alussa Kouvola-tuotekassi, jossa on mukana roskapihdit. Siisti Sitiin voit osallistua somessakin ympäri vuoden!

Tuplaa arvontavoittomahdollisuutesi ja ilmoittaudu mukaan Siisti Sitiin (tietoja käytetään lähinnä osallistujamäärän arviointiin eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille).

Päivitetty 8.6.2022

Sivun alkuun