Kouvolassa tapahtuu! Kaupungissa on runsaasti tapahtumia moneen makuun. Kulttuuria, liikuntaa, urheilua, festivaaleja! Tutki ja löydä !

Kulttuuritapahtumia

Kouvolan kulttuurielämä on vilkasta. Löydät tältä sivulta parhaat menovinkit.

Käsi pitelee palavaa tähtisädetikkua.
Kulttuurikipinää

Liikunta- ja urheilutapahtumia

Kouvolalla on pitkät urheilu- ja liikuntaperinteet. Kaupungin sivuilta löydät monenlaisia eväitä niin liikunta- ja urheiluharrastuksiin kuin penkkiurheiluunkin. Ulkoilu ja retkeilymahdollisuudet ovat Kouvolassa parasta A – luokkaa.

Pesäpalloilija lyömässä palloa suuren yleisön edessä pesäpallo-ottelussa.
Urheilukaupunki Kouvola

Tapahtumia ja tekemistä – esite

Tapahtumia ja tekemistä-esitteestä löydät paljon vinkkejä ja linkkejä maksuttomiin ja/tai edullisiin toimintoihin ja tapahtumiin

Ilmainen Kouvola. Top 10.

Kulttuuripalvelu kyseli kaupungin asukkailta mitä kaikkea voi kaupungissa tehdä, vaikka Matti olisi kukkarossa. Top 10 tulokset antavat hyviä vinkkejä!

Tapahtumanjärjestäjälle

Tapahtumanjärjestäjä, voit ilmoittaa tapahtumia Kymenlaaksonyt -kalenteriin, tapahtumat nousevat tällöin automaattisesti myös Kouvola.fi-etusivulle.. Tapahtumanjärjestäjän opas ohjaa järjestelyissä ja lupa-asioissa. Kaupunki toimittaa myös tapahtumalehteä. Ohjelmapankista taas löydät ohjelmaa juhliin ja tilaisuuksiin.

Kouvola-kaveri

Tapahtumiin voi pyytää seuraksi Kouvola-kaverin. Huom! Maksavan avustettavan kanssa saapuvalla avustajalla on moniin tapahtumiin vapaa pääsy. Lue lisää Kouvola-kaverista!

Päivitetty 9.1.2023

Sivun alkuun