Nähdään Rekry-messuilla 3.10.!

Kouvolan kaupunki on mukana Rekry-messuilla 3.10. Kotkan Satama Areenalla. Tule tutustumaan ja juttelemaan osastollemme nro. 94! Katso messujen ohjelma ja osallistujat Rekry-messujen sivuilta!

Tule töihin Kouvolaan!

Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!

Kouvolan kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia. Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja noin 3 000 työntekijää. Yleisimmät tehtävänimikkeemme ovat perusopetuksen luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja sekä koulunkäynnin ohjaaja. Lisäksi joukkoomme kuuluu muun muassa insinöörejä, kirjastovirkailijoita, siivoojia, toimistosihteereitä, kuljettajia ja puistotyöntekijöitä sekä nuoriso-ohjaajia.

Merkityksellistä työtä, kaupunkilaisten parhaaksi

Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on ”Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!

Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut sekä mielekkään työympäristön. Meillä on laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Syksyllä 2022 tehtyyn työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelisi Kouvolan kaupunkia työnantajana. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa Kuntarekryssä

Katso tällä hetkellä avoimena olevat Kouvolan kaupungin työpaikat Kuntarekrystä tai Kouvolan kaupungin Avoimet työpaikat -sivulta. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta. Voit myös täyttää avoimen työhakemuksen – joskus sopiva paikka saattaa aueta näinkin.

Muut Kouvolan seudun työpaikat löydät Työ- ja elinkeinotoimiston sivuilta.

Luokanopettaja ja lapsia ullkona.
Kouvolan kaupungin työpaikkoja voit katsoa Kuntarekryn sivuilta.

Monipuoliset mahdollisuudet työhön ja vapaa-aikaan

Kouvolassa voit viettää aktiivista ja laadukasta vapaa-aikaa. Olipa se sitten urheilua sarjatasolla, iltoja tallilla tai teatterissa, liikuntaa lukuisilla ulkoilureiteillä, viikonloppuja veneen kannella onkien tai kesäisiä festareita. Kouvolassa yhteys muihin ihmisiin on helposti saavutettavissa.

Kouvola on valinta elää aktiivista elämää, innostua, kannustaa ja nauttia luonnosta. Kouvola on luonnon, liikunnan, kulttuurin, koulutuksen ja erittäin hyvien yhteyksien kaupunki. Kouvolassa kaikki tuo on helposti saavutettavissa ja arkeen yhdistettävissä.

Kun valitset Kouvolan, valitset kerralla enemmän! Tutustu Kouvolaan verkkosivuillamme. VisitKouvola-sivuilla voit tutustua Kouvolan matkailunähtävyyksiin.

Päivitetty 26.9.2023

Sivun alkuun