Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on ”Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!”

Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!

Kouvolan kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia. Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja lähes 3 000 työntekijää. Yleisimmät tehtävänimikkeemme ovat perusopetuksen luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja sekä koulunkäynnin ohjaaja. Lisäksi joukkoomme kuuluu muun muassa insinöörejä, kirjastovirkailijoita, siivoojia, toimistosihteereitä, kuljettajia ja puistotyöntekijöitä sekä nuoriso-ohjaajia.

Merkityksellistä työtä, kaupunkilaisten parhaaksi

Kuntatyössä korostuu ihmisläheisyys ja työskentely yhteisen hyvän puolesta. Kaupungin henkilöstö on aktiivisesti tekemässä ja rakentamassa Kouvolaa yhdessä asukkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut sekä mielekkään työympäristön. Meillä on laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Viimeisimmän työhyvinvointikyselyn mukaan 76 % vastanneista suosittelisi Kouvolan kaupunkia työnantajana. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa Kuntarekryssä

Katso tällä hetkellä avoimena olevat Kouvolan kaupungin työpaikat Kuntarekrystä tai Kouvolan kaupungin Avoimet työpaikat -sivulta. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta.

Muuita Kouvolan seudun työpaikkoja voit hakea TE-palveluiden Työmarkkinatorilta.

Opettaja valkoisessa paidassa näyttämässä lapsille jotain pöydällä. Oppilaat seisovat ympärillä.

Monipuoliset mahdollisuudet työhön ja vapaa-aikaan

Kouvola tarjoaa sopivan sekoituksen kaupunkiympäristöä, maaseutua, kulttuuria ja urheilua, asumisen väljyyttä ja luonnonrauhaa. Kouvola on Suomen vilkkaimpia mökkipaikkakuntia; järviä on lähes viisisataa ja upea Kymijoki tarjoaa hulppeat puitteet niin kalastukseen kuin vesillä liikkumiseen ja virkistykseen.

Kouvolassa jää aikaa tehdä, mitä oikeasti haluat. Jo viidessätoista minuutissa pääsee laajalle – palveluiden, harrastuksien, työn tai opiskelun pariin. Aikaa säästyy niihin asioihin, joihin sitä haluaa käyttää: kokemuksiin ja laadukkaaseen arkeen.

Aktiivisten kaupungissa on helppo pysyä liikkeessä. Olipa se sitten urheilua sarjatasolla, iltoja tallilla tai teatterissa, liikuntaa lukuisilla ulkoilureiteillä, viikonloppuja veneen kannella onkien tai kesäisiä festareita. Kouvolassa yhteys muihin ihmisiin on helposti saavutettavissa.

Kun valitset Kouvolan, valitset kerralla enemmän! Tutustu Kouvolaan verkkosivuillamme. VisitKouvola-sivuilla voit tutustua Kouvolan matkailunähtävyyksiin.

Päivitetty 28.2.2024

Sivun alkuun