Tule töihin Kouvolaan!

Merkityksellistä työtä, kaupunkilaisten parhaaksi

Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja noin 3 200 työntekijää. Tärkeänä tavoitteena työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on ”Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!” Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut sekä mielekkään työympäristön. Meillä on laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Lue arjestamme henkilöstömme kertomana Arjen sankarit -sivustolla.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!

Kouvolan kaupungilta löydät monenlaisia työtehtäviä

Kouvolan kaupunki tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia. Yleisimmät tehtävänimikkeemme ovat perusopetuksen luokanopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja sekä koulunkäynnin ohjaaja. Lisäksi joukkoomme kuuluu muun muassa insinöörejä, kirjastovirkailijoita, siivoojia, toimistosihteereitä, kuljettajia ja puistotyöntekijöitä sekä nuoriso-ohjaajia. Katso tällä hetkellä avoimena olevat Kouvolan kaupungin työpaikat Kuntarekrystä tai Kouvolan kaupungin sivuilta. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta. Voit myös täyttää avoimen työhakemuksen.

Muut Kouvolan seudun työpaikat löydät Työ- ja elinkeinotoimiston sivuilta.

Luokanopettaja ja lapsia ullkona.
Kouvolan kaupungin työpaikkoja voit katsoa Kuntarekryn sivuilta.

Monipuoliset mahdollisuudet työhön ja vapaa-aikaan

Kouvolassa voit viettää aktiivista ja laadukasta vapaa-aikaa. Olipa se sitten urheilua sarjatasolla, iltoja tallilla tai teatterissa, liikuntaa lukuisilla ulkoilureiteillä, viikonloppuja veneen kannella onkien tai kesäisiä festareita. Kouvolassa yhteys muihin ihmisiin on helposti saavutettavissa.

Kouvola on valinta elää aktiivista elämää, innostua, kannustaa ja nauttia luonnosta. Kouvola on luonnon, liikunnan, kulttuurin, koulutuksen ja erittäin hyvien yhteyksien kaupunki. Kouvolassa kaikki tuo on helposti saavutettavissa ja arkeen yhdistettävissä.

Kun valitset Kouvolan, valitset kerralla enemmän! Tutustu Kouvolaan verkkosivuillamme. VisitKouvola-sivuilla voit tutustua Kouvolan matkailunähtävyyksiin.

Päivitetty 21.12.2022

Sivun alkuun