eKouvola ja sähköinen asiointi

Päätöksenteko

Tarkastele Kouvolan kaupungin luottamuselinten esityslistoja ja pöytäkirjoja liitteineen. Voit myös seurata Kouvolan kaupunginvaltuuston kokouksia verkossa tai katsoa kokouksen jälkikäteen. Palvelut eivät vaadi kirjautumista.

Pöytäkirjat ja asialistat

Venepaikkojen varaaminen

Kouvolan kaupungin venepaikka varataan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla ja maksetaan saman tien.

Varaa venepaikka

Kirjasto

Hyödynnä kirjaston eAineistoja! eAineistot sisältävät e-kirjoja, e-äänikirjoja, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä musiikkipalveluja.

Voit uusia lainasi sekä varata aineistoja kirjaston sähköisestä järjestelmästä.

Kirjaston sivuille
Liikunta
Liikunnanohjaajat ovat ryhmittyneet pyramidimuodostelmaan

Liikunnan iloa virtuaalisesti

Kaupungin liikuntapalveluiden tarjoamia liikuntavinkkejä kotioloissa tai ulkona tehtävään liikuntaan villasukkajumpasta porrastreeniin ja selkäjumpasta some-suosiota saaneeseen silakkahaasteeseen. Liikkuva Kouvola -sivustolta löydät liikuntavinkit, lajikokeilut ja liikuntatapahtumat sekä lukuisia julkisia ja yksityisiä liikunnan tarjoajia.

Liikkuvakouvola.fi

Etsi yhdistyksiä ja seuroja

Yhdistysinfo-järjestöverkkopalvelusta löydät tietoa Kaakkois-Suomessa toimivista järjestöistä, yhdistyksistä ja järjestöjen tuottamasta toiminnasta. Löydät yhdistykset helposti kunnan, kylän tai osoitteen avulla. Voit myös liittää oman yhdistyksesi palveluun!

Yhdistysinfo.fi

Tapahtumat

Kouvolan tapahtumakalenterista löydät tapahtumat moneen makuun yhteystietoineen. Voit myös ilmoittaa omat tapahtumat tapahtumakalenteriin.

Kymenlaaksonyt.fi

Kansalaisopisto

Ilmoittaudu kansalaisopiston kursseille. Huom! Tarkasta ilmoittautumisajat!

Kansalaisopiston verkon kautta voi seurata toimintakaudella yleisluentoja monista mielenkiintoisista ja hyödyllisistä aiheista.

Kansalaisopiston sivuille

Onko palvelu hukassa?

Kansalaisneuvonta.fi ohjaa oikeaan palveluun, auttaa sähköisessä asioinnissa ja vastaa yleisluontoisiin kysymyksiin julkisista palveluista. Kansalaisneuvontaan voi mm. soittaa puh. 0295 000 (ma-pe 8-21, la 9-15) tai esittää kysymyksiä mm. chatissa tai sähköisellä lomakkeella. Palvelu on suljettu sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Kansalaisneuvonta.fi