eKouvola ja sähköinen asiointi

Osallistu ja vaikuta

Voit osallistua monin tavoin kotikaupunkisi toimintaan ja jatkuvaan kehittämiseen. Tärkeitä osallistumisen ja vaikuttamisen keinoja ovat esimerkiksi palautteet, kuntalaisaloitteet, virallisten ilmoitusten ja kannanottojen seuraaminen sekä aluetoimintaan osallistuminen. Myös kaupungin somekanavien kautta voi osallistua keskusteluun ja ottaa kantaa. Mitkä ovat sinun tapasi vaikuttaa?

Päätöksenteko

Tarkastele Kouvolan kaupungin luottamuselinten esityslistoja ja pöytäkirjoja liitteineen. Voit myös seurata Kouvolan kaupunginvaltuuston kokouksia verkossa tai katsoa kokouksen jälkikäteen. Palvelut eivät vaadi kirjautumista.

Pöytäkirjat ja asialistat

Asiointipalvelu

Asiointipalvelusta voit hakea mm. rakentamisen luvat sekä täyttää ilmoitukset ja hakemukset koskien yleisiä alueita, ympäristönsuojelua, vene- ja viljelypaikkoja. Asiointipalvelussa voit ostaa kartta- ja kiinteistörekisteriotteita, varata tontin tai antaa kaupungille palautetta. Samasta osoitteesta löydät myös Kouvolan karttapalvelun.

Siirry asiointipalveluun!

Verkkokauppa

Kouvolan kaupungin verkkokaupasta voi sähköisesti ostaa palveluita ja tuotteita. Verkkokaupassa voit mm:

  • hankkia museokaupan tuotteita
  • ostaa tuotteita Kouvola-fanishopista
  • ladata uimahallien ja kuntosalien asiakaskortteja
  • asioida kirjastossa
  • asioida kansalaisopistossa
  • käyttää teknisten palveluiden sähköisiä palveluita (mm. venepaikan varaaminen)

Asioi kaupungin verkkokaupassa

Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisterin sähköinen asiointipalvelu

Tiedätkö, että jos otat kesäkanan pihallesi tai uuden eläinlajin maatilallesi, sinun tulee ilmoittautua eläintenpitäjäksi eläintenpitäjärekisteriin sekä rekisteröidä eläintenpitopaikka?

Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisterin asiointipalveluun

Kirjasto

Hyödynnä kirjaston eAineistoja! eAineistot sisältävät e-kirjoja, e-äänikirjoja, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä musiikkipalveluja.

Voit uusia lainasi sekä varata aineistoja kirjaston sähköisestä järjestelmästä.

Kirjaston sivuille

Elintarvikevalvonnan ilmoitukset ja lomakkeet

Miten tehdään ilmoitus ruokamyrkytysepäilystä tai ilmoitetaan yleisötapahtumasta? Elintarvikevalvonnan ja terveydensuojelun sivuilta löytyvät lomakkeet, yhteystiedot, taksatiedot sekä paljon muuta.

Onko palvelu hukassa?

Kansalaisneuvonta.fi ohjaa oikeaan palveluun, auttaa sähköisessä asioinnissa ja vastaa yleisluontoisiin kysymyksiin julkisista palveluista. Kansalaisneuvontaan voi mm. soittaa puh. 0295 000 (ma-pe 8-21, la 9-15) tai esittää kysymyksiä mm. chatissa tai sähköisellä lomakkeella. Palvelu on suljettu sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Kansalaisneuvonta.fi

Tapahtumat

Kouvolan tapahtumakalenterista löydät tapahtumat moneen makuun yhteystietoineen. Voit myös ilmoittaa omat tapahtumat tapahtumakalenteriin.

Kymenlaaksonyt.fi

Etsi yhdistyksiä ja seuroja

Yhdistysinfo-järjestöverkkopalvelusta löydät tietoa Kaakkois-Suomessa toimivista järjestöistä, yhdistyksistä ja järjestöjen tuottamasta toiminnasta. Löydät yhdistykset helposti kunnan, kylän tai osoitteen avulla. Voit myös liittää oman yhdistyksesi palveluun!

Yhdistysinfo.fi

Tilaa kaupungin uutiskirje!

Uutiskirjeiden aiheita ovat mm.järjestöjen Kouvola, Kouvolan kulttuuritalot, maaseutupalveluiden viljelijätuki, ekotukipalvelut, rautatie- ja maantieterminaalihanke Kouvola RRT ja kylien uutiskirje. Tilaa uutiskirje täyttämällä lomake.

Sivun alkuun