Kouvola sijaitsee Kaakkois-Suomessa, Kymenlaakson pohjoisosassa. Sijaintimme on logistisesti erinomainen: täältä on rautatieyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja päätieverkkoyhteydet kuuteen suuntaan. Kouvola on samalla kertaa keskellä luontoa ja silti tunnin parin päässä metropoleista ja satamista. Muualla töissä käyvä matkustaa helposti junalla illaksi kotiin Kouvolaan.

Kouvola on Kaakkois-Suomen suurin kaupunki, jonka teollinen perinne on raudanluja. Logistiikka, erityisesti rautatielogistiikka sekä elintarviketeollisuus ovat elinvoimamme kulmakiviä. Alueellamme on paljon potentiaalia myös bio- ja kiertotaloudessa.

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuutta Kouvolassa !

Kun haluat lisätietoa mitä Kouvola voi sinulle tarjota,
ota yhteyttä Kouvola Innovationin (Kinno) sijoittumispalveluihin. Kinno auttaa nopeasti ja vaivattomasti, kun kiinnostuit Kouvolasta.

Löydä logistiikkatontti yrityksellesi

Kouvolassa on tilaa toimia joustavasti ja lyhyet etäisyydet pääkaupunkiseudulle, Pietariin, lentokentille sekä satamiin. Kouvolassa sijaitsee Pohjois-Euroopan paras logistiikkakeskus ja täällä on vahvaa Venäjän liikenteen osaamista. Jo noin 200 logistiikkayritystä ovat valinneet sijaintipaikakseen Kouvolan.

Karttakuva Kouvolan sijannista kuuden päätien ja neljän rautatieyhteyden keskipisteenä.
Sijaintimme palvelee hyvin logistiikan tarpeita. Kouvolassa on Suomen suurin rautatielogistiikan keskus ja tavaraliikenteen järjestelyratapiha. Täältä on lyhyet etäisyydet HaminaKotkan ja Vuosaaren satamaan Helsingissä ja jatkoyhteydet Venäjälle sekä Aasiaan.


Päivitetty 19.8.2021