Kouvola sijaitsee Kaakkois-Suomessa, Kymenlaakson pohjoisosassa. Sijaintimme on logistisesti erinomainen: täältä on rautatieyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja päätieverkkoyhteydet kuuteen suuntaan. Kouvola on samalla kertaa keskellä luontoa ja silti tunnin parin päässä metropoleista ja satamista. Muualla töissä käyvä matkustaa helposti junalla illaksi kotiin Kouvolaan.

Kouvola on Kaakkois-Suomen suurin kaupunki, jonka teollinen perinne on raudanluja. Logistiikka, erityisesti rautatielogistiikka sekä elintarviketeollisuus ovat elinvoimamme kulmakiviä. Alueellamme on paljon potentiaalia myös bio- ja kiertotaloudessa.

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuutta Kouvolassa !

Kun haluat lisätietoa mitä Kouvola voi sinulle tarjota,
ota yhteyttä Kouvola Innovationin (Kinno) sijoittumispalveluihin. Kinno auttaa nopeasti ja vaivattomasti, kun kiinnostuit Kouvolasta.

Löydä logistiikkatontti yrityksellesi

Kouvolassa on tilaa toimia joustavasti ja lyhyet etäisyydet pääkaupunkiseudulle, lentokentille sekä satamiin. Kouvolassa sijaitsee Pohjois-Euroopan paras logistiikkakeskus. Jo noin 300 logistiikkayritystä ovat valinneet sijaintipaikakseen Kouvolan.

Teholan logistiikka-alue Kouvolassa sijaitsee päätieverkon ja rautatien solmukohdassa. Alueella toimii kaksi rautatie- ja maantieterminaalia Kouvola RRT sekä Kouvola Cargo Yard.
Sijaintimme palvelee hyvin logistiikan tarpeita. Kouvolassa on Suomen suurin rautatielogistiikan keskus ja tavaraliikenteen järjestelyratapiha. Teholan logistiikka-alue sijaitsee päätieverkon ja rautateiden solmukohdassa. Täältä on lyhyet etäisyydet pääkaupunkiseudulle, sekä HaminaKotkan ja Vuosaaren satamiin.

Katso tonttitarjontamme reaaliaikaisesta kartasta

Karttakuva Kouvolan logistiikka-alueesta ja siellä vapaana olevista tonteista.

Päivitetty 11.11.2022

Sivun alkuun