Etsitkö yrityksellesi tonttia - tervetuloa Kouvolaan

Teholassa on toiminut rautatie- ja maantieterminaali KCY (Kouvola Cargo Yard) jo vuosia. Uusi terminaali, Kouvola RRT on rakenteilla ja otetaan käyttöön vuoden 2023 alusta. Se on Suomen ensimmäinen rautatie- ja maantieterminaali, jossa voidaan käsitellä yli kilometrin pituisia junia kokonaisina. RRT tuo uusia mahdollisuuksia logistiikan toimijoille. Aluelle rakennetaan uusia tontteja radan läheisyyteen erinomaisten liikenneyhteyksien päähän.

Kouvolassa on tilaa sekä joustavaa ja edullista toimia – löydätkö sinä täältä sopivan tontin yrityksellesi?

Salli markkinointievästeet nähdäksesi sisällön.

Ohita upotus

Katso karttaa isommassa koossa.

Tontteja logistiikkaan tukeutuvalle yritystoiminnalle

Kouvolan Teholan alue tarjoaa erinomaisen sijainnin erityisesti logistiikkaan tukeutuvalle yritystoiminnalle. Alueen viimeiset tontit ovat heti luovutettavissa ja rakennettavissa. Kouvola RR-terminaalin välittömään läheisyyteen tulee uusia yritystontteja, jotka ovat luovutettavissa vuonna 2023.

Uusia tontteja itä-Teholaan

Itäisen Teholan alueen uudet tontit soveltuvat paljon tilaa vaativaan toimintaan. Joustavan asemakaavan ansiosta alueelta voidaan lohkoa erisuuruisia tontteja tarpeen mukaan. Alue sopii sekä logistiikkaan että logistiikkaan nojautuvaan tuotannolliseen toimintaan erikoistuneille toimijoille, esimerkiksi konepaja- tai elementtitehdastoimijoille. Tonteilta tulee olemaan suora työkoneyhteys Kouvola RRT rautatie- ja maantieterminaaliin.


Terminaalin rakennuspaikat

Kouvola RRT:n terminaalialueelle on mahdollista rakentaa terminaali- ja varastointitoimintoja palvelevia rakennuksia. Terminaalin pohjoisosan terminaali- ja varastorakennusten alueen rakennuspaikkojen sijainti ja koko määräytyvät tarpeen mukaan ja ne vuokrataan pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla.

Sijainti lähellä pääkaupunkiseutua rataverkon ja pääteiden solmukohdassa

Kouvolan nykyinen terminaali (KCY) sekä uusi terminaali (RRT) sijaitsevat pääteiden ja rautateiden risteyksessä. Logistiikka-alueeelle pääsee helposti päätieverkolta.

Liittymät päätieverkkoon yhdistävät Kouvolan koko Suomeen:

  • Valtatie 6 Helsinkiin ja Lappeenrantaan
  • Valtatie 15 Kotkaan ja Mikkeliin
  • Valtatie 12 Lahteen
  • Kantatie 46 Heinolaan

Kouvola on rautateiden risteysasema. Täältä on rautatieyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.