+
-+ Tulosta

Veteraani- ja liikkumisesteisen pysäköinti

Veteraanit

Kouvolan kaupunginvaltuusto on myöntänyt kouvolalaisille sotainvalideille ja sotaveteraaneille oikeuden ilmaiseen pysäköintiin Kouvolan kaupungin maksullisilla pysäköintipaikoilla sekä aikarajoitetuilla pysäköintipaikoilla ilman aikarajoitusta.

Pysäköintiluvan saa kaupungin yhteispalvelupisteestä:
maanantai klo 9-17, tiistai-perjantai klo 9-15.

Tunnusta haettaessa asiakkaalla tulee olla mukanaan kuvallinen KELA-kortti, jossa on R- tai MR -tunnus sekä lupaan yhdistettävän ajoneuvon rekisteriote. Kuvallisen KELA-kortin sijasta käy myös leimallinen sotilaspassi. Lisäksi tulee esittää rekisteriote siitä ajoneuvosta, jossa lupaa käytetään. Aiemmin luvan saaneet esittävät vanhan veteraaniluvan.

Tunnus asetetaan pysäköitävän ajoneuvon tuulilasin sisäpuolelle siten, että sen voi vaivatta lukea ulkoapäin.

Kouvolan yhteispalvelupiste
Kaupungintalo A-ovi, Torikatu 10

Liikkumisesteiset

Vammaisen pysäköintilupaa haetaan 1.1.2016 lähtien Trafin palvelutuottajan Ajovarman palvelupisteestä (www.ajovarma.fi). Ajovarma Kouvola, Tommolankatu 24, 45130 Kouvola.

Pysäköintiluvalla saa pysäköidä mm. liikkumisesteiselle varatulle pysäköintipaikalle, sellaiselle pysäköintipaikalle, jossa pysäköinnin enimmäisaikaa on liikennemerkein rajoitettu, rajoitusta pitemmäksi ajaksi, pysäköintikieltomerkin vaikutusalueella ja maksutta maksulliselle pysäköintipaikalle.

Pysäköintilupa sijoitetaan auton tuulilasin sisäpuolelle näkyvään paikkaan.

Hakuohjeet osoitteessa: www.trafi.fi

Yhteystiedot

Kouvolan kaupungin

Yhteispalvelupiste
020 615 8329
Torikatu 10, A-porras
45100
Kouvola

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme