+
-+

Kadut ja liikenne

Waltti-matkakortti
Kouvolassa siirryttiin Waltti-aikaan 1.6.2015. Waltti on valtakunnallinen matkakortti ja täältä...
Lue lisää...

Bussiaikataulut
Näiltä sivuilta löydät aikataulut Kouvolan sisäiseen linja-autoliikenteeseen. Kouvolan sisäisessä...
Lue lisää...

Uutiset

 • 25.5.2016 Vastaa hyvinvointikyselyyn

  Kouvola on mukana TerveKunta-verkostossa ja parhaillaan rakennetaan Kouvolalle hyvinvointiohjelmaa vuosille 2016-2020. Siinä panostetaan ennaltaehkäisyyn sekä yhteisöllisyyden ja asiakkaiden kuulemisen kehittämiseen. Hyvinvointiohjelmassa pyritään saamaan hyvinvointinäkökulma osaksi päätöksentekoa ja palvelujen kehittämistä.

 • 19.5.2016 Pioneeripuiston nimistö kertoo alueen historiasta

  Pioneeripuiston uusien katujen nimistä annetuissa ehdotuksissa kunnioitettiin alueen varuskuntahistoriaa. Huumoriakaan ehdotuksista ei puuttunut.

 • 13.5.2016 Manskin saneeraus ja kattaminen käynnistyvät

  Kävelykatu Manskin saneeraustyöt käynnistyvät tämän vuoden syyskuun alussa. Työ tehdään kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen eli Keskikadun ja Torikadun välinen osuus on valmis toukokuussa 2017. Kouvolankadun ja Keskikadun välinen työosuus käynnistyy kesäkuussa 2017 ja valmistuu saman vuoden marraskuussa.

 • 9.5.2016 Ruskeasuon alueen verkostotyöt muuttavat liikennejärjestelyjä

  Ruskeasuon alueella tehdään lähiviikkoina (viikot 19–24) kaukolämpö- ja sähköverkoston muutostöitä. Työt aiheuttavat tilapäisiä muutoksia Kauppalankadun, Kotiharjuntien ja Vuorikadun liikenteeseen. Tilapäisjärjestelyiden kesto vaihtelee työkohteittain.

 • 4.5.2016 Liikuntaa ja naurua 10.5. Valtarissa. Tule sinäkin!

  Tulethan sinäkin kauppakeskus Valtariin tiistaina 10.5. klo 11 alkaen! Tällöin vietetään Unelmien liikuntapäivää ja miksipä ei lounaaksi maistuisi liikuntaesitykset, taukoliikunta, stand up- komiikka Matti Patroselta ja lisäksi tietoa terveysliikunnasta Kouvolassa. Tapatuma on kaikille avoin ja maksuton. Noin klo 12 arvotaan pyöräilykypärä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat