+
-+

Kadut ja liikenne

Waltti-matkakortti
Kouvolassa siirryttiin Waltti-aikaan 1.6.2015. Waltti on valtakunnallinen matkakortti ja täältä...
Lue lisää...

Bussiaikataulut
Näiltä sivuilta löydät aikataulut Kouvolan sisäiseen linja-autoliikenteeseen. Kouvolan sisäisessä...
Lue lisää...

Uutiset

 • 25.10.2016 Juna-aikataulun muutos vaikuttaa bussiaikatauluun

  VR aikaistaa Kouvola–Kotka aamujunaa 31.10.2016 alkaen siten, että uusi lähtöaika on 6.00. Kouvolan bussit muuttavat aikataulua, jotta jatkoyhteys bussista junaan säilyy.

 • 24.10.2016 Waltti-matkakortin voi ladata verkossa

  Kouvolan bussien Waltti-matkakortin voi nyt ladata verkossa. Lisälatauksen voi tehdä sekä henkilökohtaisille että haltijakohtaisille korteille. Waltti-kortille voi ladata kaikkia oman korttityypin mukaisia tuotteita lukuun ottamatta Kela-koulumatkatuotteita.

 • 18.10.2016 Tiet kunnossa talvellakin

  Kouvola on varautunut tulevaan talveen jopa 70 koneen ja aura-auton voimin. Muutoksena edellisiin vuosiin kaupunki huolehtii 1.10.2016 alkaen koko kaupungissa jalkakäytävien koneellisesta läpiaurauksesta ja hiekoituksesta sekä jalkakäytävien viereen kertyneen lumen poisajamisesta muiden tontinomistajan talvikunnossapitoon kuuluvien tehtävien jäädessä kiinteistön itsensä vastattaviksi.

 • 17.10.2016 Uudet osoitenimet käyttöön

  Noin 50 uutta osoitenimeä (katu-/tien nimeä) tuli Kouvolassa voimaan tänään 17.10.2016 ja samalla poistui käytöstä saman verran vanhoja osoitenimiä.

 • 4.10.2016 Pysäköintirajoitukset muuttuvat Kouvolan ydinkeskustassa

  Ydinkeskustan pysäköintirajoitukset muuttuivat lokakuun ensimmäisen viikon aikana, kun maksullisista kadunvarsipaikoista luovuttiin ja aikarajoituksia pidennettiin tietyillä kiekkopaikoilla. Lauantain aikarajoituksetonta pysäköintiä kokeillaan tammikuun loppuun saakka. Muutoksen uskotaan lisäävän asiakkaita ja elinvoimaisuutta ydinkeskustaan.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat