Ajankohtaista

Joukkoliikenne jouluna ja vuodenvaihteessa

Joulun ja vuodenvaihteen aikana joukkoliikenteen liikennöinnissä ja asiakaspalvelussa on poikkeuksia. Löydät kaikki joulunajan poikkeukset tästä tiedotteesta.

Sakaristonmäelle kaavoitetaan uusia asuntoja

Sakaristonmäen asemakaavaa muutetaan, jotta uusien asuntojen rakentaminen alueen koillisosaan olisi mahdollista. Samalla parannetaan kevyen liikenteen kulkuyhteyksiä, sekä turvataan alueen miljöön ja tunnelman säilyminen.

Kaupunki on varautunut talven tuloon

Kouvola on varautunut tulevan talven kunnossapitoon 70 koneen ja aura-auton voimin. Kaupunki huolehtii katujen, jalankulku- ja pyöräilyväylien, pysäköinti- ja muiden yleisten alueiden talvikunnossapidosta asemakaava-alueella.

Bussilinjat 10 ja 13 poikkeusreiteillä vielä joulukuussa

Linjat 10 ja 13 jatkavat joulukuussa poikkeusreiteillä ja-aikatauluilla Tunnelikadun saneeraustöiden viivästyksen vuoksi. Saneeraustöillä on vaikutusta myös Tunnelikadun ja Hallituskadun risteyksessä liikennöiviin vuoroihin.

Kaupungin talvivalot luovat jälleen säihkettä pimeään

Kimallukset, lumihiutaleet ja puiden valonauhat ilahduttavat jälleen ympäri kaupunkia. Kaupunki valaisee tänäkin vuonna 24 eri kohdetta, kuten perinteisen joulukuusen kaupungintalon edustalla, Kuusaan sillan, Inkeroisten ja Valkealan kirkonkylän pääkatujen pylväät. Uutta ovat tänä vuonna säihkepallot Elimäen kirkkopuiston puissa.

Kaupungin sähköistä lupa-asiointipalvelua on laajennettu

Kouvolan kaupungilla on useita verkossa toimivia asiointipalvelun kanavia, joista erityisesti rakentamiseen liittyvät luvat hoituvat sujuvasti ePermit-lupapalvelun kautta. Nyt myös poikkeamislupien sekä suunnittelutarveratkaisuiden hakeminen onnistuu lupapalvelun kautta sähköisesti.