Ja miksei asuisi! Kouvolassa on tilaa juuri oman näköiselle elämälle. On asumisen unelmasi sitten keskellä peltoja tai kaupungin sykkeessä, Kouvolassa on jokaisen mahdollista löytää oma paikkansa kohtuuhintaan, aina läheltä tärkeimpiä palveluita. Luonto on lähellä ja harrastaminen helppoa kesät talvet. Kouvolaan on nopea tulla vaikka kauempaakin sujuvien kulkuyhteyksien vuoksi. Etätyöskentelyyn on loistavat puitteet, sillä esimerkiksi pääkaupunkiseudulle pääsee tarvittaessa alle puolentoista tunnin. Kouvolastakin löytyy töitä. Tälläkin hetkellä eri alojen yritykset hakevat Kouvolaan yli kahta sataa osaajaa.

Mikä parasta, me kouvolalaiset oikeasti pidämme naapureistamme. Me olemme mukavaa porukkaa!

Unohda vanhat kliseet harmaasta betonikaupungista. Tutustu aitoon kouvolalaiseen elämään, asumiseen sekä tonttitarjontaan ja ole yhteydessä mikäli alueelle sijoittuminen kiinnostaa. Autamme sinua löytämään oman paikkasi Kouvolasta.

Ota meihin yhteyttä!

*Väite perustuu Suomen Asuntomessujen teettämään asukasbarometriin, jonka mukaan me kouvolalaiset pidämme naapureistamme enemmän kuin suomalaiset yleensä.

Uratarinoita Kouvolasta - Sakari Pasanen

20 vuotta sitten Sakari Pasanen mietti seuraavaa urasteppiään ja asuinpaikkaa perheelleen, päätyen Kouvolaan Tykkimäen huvipuiston toimitusjohtajaksi. Vaakakupissa painoivat perheen mahdollisuudet laadukkaaseen arkeen. Päätöstä ei ole tarvinnut katua.

Tarinoita Kouvolasta

Tiia Valkeapää istuu pinkissä keinutuolissa hotelli Vaakunan edessä

”Rakastan Kouvolaa ja koen tekeväni Kouvola-lähetystyötä työssäni”

"Pidän Kouvolan betoninharmaasta maineesta. Siinä on hauska kontrasti sille, että...

Lue lisää

Tiina ja Pasi Luhtaniemi puutarhan terassilla

Rouheutta ja rosoisuutta Kouvolassa

Kouvolan laaja kulttuuritarjonta ja persoonallinen fiilis hurmasivat Kouvolan Teatterin johtajan,...

Lue lisää

Ville Kaunisto

Kotipaikka koriskaupungista Kouvolasta

Ville Kaunisto arvostaa Kouvolassa urheilumahdollisuuksia ja kulttuuritarjontaa.

Lue lisää

Asuminen Kouvolassa