Meillä työmatka on lyhyt ja ruuhka täysin vieras käsite. Meillä luonto on lähellä ja harrastaminen edullista. Päiväkoti ja koulu löytyy naapurista, lapsilla on tilaa leikkiä ja kasvaa turvallisessa ympäristössä. Kesämökille pääset hetkessä, Lahteen ja Kotkaan alle tunnissa ja pääkaupunkiseutu on alle puolentoista tunnin päässä. Meillä on edulliset asumiskustannukset ja kaupan päälle saat vielä Suomen parhaat naapurit.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin.

Kouvola – Näköisesi paikka

Kerro tarinasi!

Rakkaus? Työ? Juuret? Mikä toi sinut Kouvolaan tai miksi et koskaan muuttaisi muualle? Osallistu kommentoimalla, palkitsemme 10 parasta tarinaa kahden hengen Asuntomessulippupaketilla. Osallistumisaikaa 7.7.2019 asti. Kilpailusäännöt voit lukea klikkaamalla tästä.

Näköisesi paikka. Kouvola.

Kerro tarinasi täällä.

Rouheutta ja rosoisuutta

Kouvolan laaja kulttuuritarjonta ja persoonallinen fiilis hurmasivat Kouvolan Teatterin johtajan, Tiina Luhtaniemen. VisitKouvola esittelee artikkelisarjassaan Kouvolaa paikallisten silmin.

Lue artikkeli

Yrittäjä Sanna Koskelan Kouvola

Helsingistä Kouvolaan muuttanut Sanna Koskela on tyytyväinen asumiseen viihtyisässä, kompaktissa Kouvolassa. Valmennus Mielessä Oy:n yrittäjänä hän arvostaa hyviä kulkuyhteyksiä, sillä hänen asiakkaansa ovat ympäri Suomea.