Kouvola – näköisesi paikka

Hienoa, löysit perille! Kouvolassa voit unohtaa kiireen ja nauttia elämästä ruuhkassa istumisen sijaan. Tutustu, miten aktiivisten kaupunki hengittää ja löydä oma tapasi kokea Kouvola. Tervetuloa!

Tunteita ja Kouvolaa

Mainettaan parempi ? Kysyimme ihmisiltä eri puolilta Suomea, mitä mieltä he ovat Kouvolasta. Näytimme heille Kouvolan uuden imagovideon ja annoimme heidän reagoida ilman suodattimia. Joidenkin mielestä Kouvola on kuin yllätyksiä täynnä oleva aarrearkku, toiset oppivat jotain täysin uutta. Katso reaktiovideosta, millaisia tunteita Kouvola nostattaa.

Jos haluat nähdä videon, johon ihmiset reagoivat, rullaa sivua hieman alemmas.

Mikä tekisi kaupungista kokonaisen?

Jos joku on unohtanut, miten hieno paikka Kouvola on – tässä heille siitä muistutus.

Videon on tuottanut Medialouhos. Ohjaaja Jouni Kallio kertoo, että videosta haluttiin tehdä sellainen, jota kuka tahansa kaupunkilainen voisi näyttää missä tilanteessa vaan, kun haluaa kertoa ja näyttää millainen kaupunki Kouvola on. Video kertoo, millainen on Kouvola – kaupunki, joka on käymisen/viipymisen/elämisen arvoinen. Turvallinen, yhteinen, Kouvola.

Tämä sivu on luotu Talenttimagneetti-hankkeessa osana osaajien houkuttelun aloittamista. Hanketta rahoittavat Kymenlaakson liitto, Uudenmaan liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) sekä Kouvolan kaupunki. Hankeaika 1.1.2020-31.3.2022.

Sivun alkuun