Kouvola – näköisesi paikka

Hienoa, löysit perille! Kouvolassa voit unohtaa kiireen ja nauttia elämästä ruuhkassa istumisen sijaan. Tutustu, miten aktiivisten kaupunki hengittää ja löydä oma tapasi kokea Kouvola. Tervetuloa!

mies riippumatossa.

Osallistu Perillä Kouvolassa -kesävisaan!

Voisiko Kouvola olla sinun näköisesi paikka? Testaa itsesi Kouvola-visassa ja selvitä, kuinka kouvolalainen oikeasti oletkaan! Kannattaa myös ottaa haltuun Kouvolan kaupungin somekanavat parhaan tietämyksen saavuttamiseksi. Osallistu visaan tästä, tai klikkaamalla kuvaa.

Kouvolan somekanavat:
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
X

Tunteita ja Kouvolaa

Mainettaan parempi ? Kysyimme ihmisiltä eri puolilta Suomea, mitä mieltä he ovat Kouvolasta. Näytimme heille Kouvolan uuden imagovideon ja annoimme heidän reagoida ilman suodattimia. Joidenkin mielestä Kouvola on kuin yllätyksiä täynnä oleva aarrearkku, toiset oppivat jotain täysin uutta. Katso reaktiovideosta, millaisia tunteita Kouvola nostattaa.

Jos haluat nähdä videon, johon ihmiset reagoivat, rullaa sivua hieman alemmas.

Mikä tekisi kaupungista kokonaisen?

Jos joku on unohtanut, miten hieno paikka Kouvola on – tässä heille siitä muistutus.

Videon on tuottanut Medialouhos. Ohjaaja Jouni Kallio kertoo, että videosta haluttiin tehdä sellainen, jota kuka tahansa kaupunkilainen voisi näyttää missä tilanteessa vaan, kun haluaa kertoa ja näyttää millainen kaupunki Kouvola on. Video kertoo, millainen on Kouvola – kaupunki, joka on käymisen/viipymisen/elämisen arvoinen. Turvallinen, yhteinen, Kouvola.

äiti ja tytär halaavat. Päällä teksti: perillä Kouvolassa podcast

”Perillä Kouvolassa” on Kouvolan kaupungin oma podcast, jossa ääneen pääsevät aktiiviset kaupunkilaiset. Äänilähetyksissä esitellään kaupunkia useista näkökulmista kouvolalaisten kertomana.

Perillä Kouvolassa on jatkoa pari vuotta sitten ilmestyneelle ”Kouvolalain kertoo” -podcastille. Uudella kaudella tulee olemaan kuusi jaksoa, joissa seilataan monipuolisesti pitkin Kouvolaa Sippolan ponifarmilta Verlaan retriittiin ja mämmituokkosen ääreltä musiikin maailmaan. Kauden aikana erilaiset ihmiset kertovat elämästään ja arjestaan aktiivisten kaupungissa omalla äänellään.

Perillä Kouvolassa -podcast on tuotettu kaupungin viestintä ja VisitKouvola -yksikössä. Toimittajana jaksoissa toimii Elina Iiskola-Joutjärvi.

PODCASTIIN TÄSTÄ

Tämä sivu on luotu Talenttimagneetti-hankkeessa osana osaajien houkuttelun aloittamista. Hanketta rahoittavat Kymenlaakson liitto, Uudenmaan liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) sekä Kouvolan kaupunki. Hankeaika 1.1.2020-31.3.2022.

Sivun alkuun