Meillä työmatka on lyhyt ja ruuhka täysin vieras käsite. Meillä luonto on lähellä ja harrastaminen edullista. Päiväkoti ja koulu löytyy naapurista, lapsilla on tilaa leikkiä ja kasvaa turvallisessa ympäristössä. Kesämökille pääset hetkessä, Lahteen ja Kotkaan alle tunnissa ja pääkaupunkiseutu on alle puolentoista tunnin päässä. Meillä on edulliset asumiskustannukset ja kaupan päälle saat vielä Suomen parhaat naapurit.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin.

Kouvola – Näköisesi paikka

Miksi Kouvola?

Keräsimme alkukesän aikana Kouvolan asukkailta tarinoita siitä miksi he haluavat asua Kouvolassa, mikä heidät on tänne kenties tuonut ja miksi eivät koskaan muuttaisi täältä pois. Saimme lukuisia kertomuksia, joista ilmeni hyvin, miten tärkeä paikka Kouvola asukkailleen on ja miksi he täällä viihtyvät. Oheisesta linkistä voit lukea kouvolalaisten tarinat.

Paikalliset tarinat.

Rouheutta ja rosoisuutta

Kouvolan laaja kulttuuritarjonta ja persoonallinen fiilis hurmasivat Kouvolan Teatterin johtajan, Tiina Luhtaniemen. VisitKouvola esittelee artikkelisarjassaan Kouvolaa paikallisten silmin.

Lue artikkeli

Yrittäjä Sanna Koskelan Kouvola

Helsingistä Kouvolaan muuttanut Sanna Koskela on tyytyväinen asumiseen viihtyisässä, kompaktissa Kouvolassa. Valmennus Mielessä Oy:n yrittäjänä hän arvostaa hyviä kulkuyhteyksiä, sillä hänen asiakkaansa ovat ympäri Suomea.