Kouvola – näköisesi paikka

Kouvolalain kertoo

Tutustu kaupungin ylläpitämään Kouvolalain kertoo -verkostoon ja kysy paikallisilta Kouvolassa asumisesta. Mikä mietityttääkin, kouvolalain kertoo!

Lue lisää Kouvolalain kertoo -verkostosta.

Unelmien sujuva arki

Tervetuloa Kouvolaan, aktiivisten kaupunkiin! Meillä voit elää juuri oman näköistäsi elämää. Toimiva arki, asumisen unelmien toteuttaminen edullisesti ja laadukas vapaa-aika ovat Kouvolassa todellisuutta.

Palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä, kuten myös luonto Repoveden kansallispuiston jylhistä maisemista Kymijoen jokilaaksoihin. Asumiseen on vaihtoehtoja kaupunkikeskustoista rauhallisiin taajamiin ja eloisiin maaseutukyliin.

Kouvolassa on uusia uramahdollisuuksia eri aloilla ja mahdollisuudet laadukkaaseen etätyöhön, kuten myös opiskelutarjontaa. Työmatkat lähikaupunkeihin ja pääkaupunkiseudulle taittaa helposti junalla tai autolla.

Täällä Kouvolassa jää aikaa tehdä, kokea ja nähdä sitä, mitä oikeasti haluat. Tutustu mahdollisuuksiin, joita Kouvola voi tarjota juuri sinulle, ja lue tarinoita Kouvolasta.

Tämä sivu on luotu Talenttimagneetti-hankkeessa osana osaajien houkuttelun aloittamista. Hanketta rahoittavat Kymenlaakson liitto, Uudenmaan liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) sekä Kouvolan kaupunki. Hankeaika 1.1.2020-31.3.2022.