+
-+

Bussiaikataulut

Kouvolan sisäisessä liikenteessä käytössä oleva kaupunkilippu käy maksuvälineenä myös pikavuoroissa. Ajantasaiset aikataulut löydät reiteittäin Talviaikataulut 2016–2017 liitteestä [pdf, 2 MB] tai matkahuollon sivuilta.

Bussiaikatauluihin muutoksia

Päivitetyt aikataulut löytyvät reiteittäin Talviaikataulut 2016–2017 liitteestä. Aikatauluun on 5.3.2017 lisätty vuoroja reiteille Kouvola-Kaipiainen ja Kouvola-Taavetti- Lappeenranta-Imatra.

Huom! Aikataulua on päivitetty taas 5.2. koska klo 06:15 Haminasta Kouvolaan lähtevään vuoroon on tullut aikataulumuutos: lähtöaika Myllykoskelta klo 07:00. Lisäksi helmikuussa on loppunut useampi kaukoliikenteen vuoro, mikä vaikuttaa Kouvolan sisäiseen liikenteeseen! Paperinen aikatauluvihkonen ei siis pidä enää monilta osin paikkaansa.

Reittikohtaisten aikataulusivujen pidosta on toistaiseksi luovuttu hetkellisestä resurssien puutteesta ja aikataulumuutosten runsaudesta johtuen.

Talviaikataulut 2016-2017

Paikallisliikenteen aikatauluhaku Kaukoliikenteen aikatauluhaku Juna-aikataulut / VR:n aikatauluhaku Matkakeskuksen pysäkit [pdf, 216 KB]

Reittikartat

____________________________________________________________________