+
-+ Tulosta

Kouvolassa on yli 140 leikkipaikkaa, jotka ovat varustelutasoltaan erilaisia. Pienimmissä leikkipaikoissa on perusvälineet, kuten keinu, hiekkalaatikko ja jousiväline. Suuremmilla leikkikentillä on usein pelialue ja haastavampia kiipeilytelineitä. Kouvolassa on myös perhepuistoja, joissa on avoimen varhaiskasvatuksen järjestämää toimintaa

Katso karttapalvelusta, missä sijaitsevat Kouvolan leikkipaikat ja -kentät ja tutustu perhepuistojen kaikille avoimeen toimintaan!

Leikkipaikkaselvitys pohjaksi suunnittelulle - kysely kartoitti käyttäjien tarpeita ja toiveita

Marras-joulukuun aikana auki ollut leikkipaikkakysely on päättynyt. Kiitos kaikille 906 vastaajalle! Yhteenveto vastauksista julkaistaan tällä sivulla talven 2019 aikana.

Kysely on osa laajempaa leikkipaikkaselvitystä, jonka yhdyskuntatekniinan palvelut.

Laadusta määrän korvaajaksi

Kouvolan leikkipaikkaselvityksessä kartoitetaan leikkipaikkojen määrää, laatua, varustetasoa ja sijaintia. Talven 2019 aikana tehtävä selvitys luo pohjan leikkipaikkojen suunnittelulle ja kunnossapidolle, sillä siinä kartoitetaan kunnostettavien leikkipaikkojen kiireellisyysjärjestys useamman vuoden ajaksi.

Leikkipaikkaselvityksen tavoitteena on tarjota kuntalaisille tasapuolisesti turvallisia, laadukkaita ja monipuolisia leikkipaikkoja. Kouvolassa on tällä hetkellä asukaslukuun suhteutettuna paljon leikkipaikkoja mutta resurssien vähyyden vuoksi huomattava osa niistä ei vastaa kunnoltaan sitä, mitä leikkipaikalta yleisesti odotetaan.

Tekninen lautakunta hyväksyy

Kartoitusten perusteella laadittava leikkipaikkaselvitys valmistuu kevään 2019 aikana, jonka jälkeen se viedään teknisen lautakunnan hyväksyttäväksi.

Anniina Saimakoski
Vihersuunnittelija
020 615 5441
anniina.saimakoskikouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme