+
-+ Tulosta

Paikkatietopalvelut tuottaa karttoja käyttötarkoituksen mukaisesti teemoitettuna sekä viranomais- että yksityiskäyttöön.

"Kartta on mittakaavaltaan tunnettu ja mittatarkka tasokuvaus maanpinnasta", on perinteinen kuvaus kartasta. Vaikka tuo toteamus on yhä edelleen voimassa, sisältävät nykykartat tarvittaessa paljon muutakin tietoa. Suuresta tallennetusta tietomäärästä huolimatta lopullisen karttatulosteen selkeys ja ymmärrettävyys on edelleen yksi kartantekijän tärkeimmistä tavoitteista.

Jotta kartta olisi mahdollisimman helppolukuinen, on siinä yhdellä kertaa esitettävien kohteiden määrää rajattava. Kartat teemoitetaankin käyttötarkoituksen mukaan, jolloin kulloinkin tarvittavat kohteet poimitaan kartalle ja esitetään halutun kuvaustekniikan mukaisesti.

Kaikkia karttoja voidaan toimittaa paperisina ja sähköisinä tulosteina sekä tiedostoina. Osa kartoista on saatavissa myös sähköisen rajapintapalvelun kautta.

Ohessa on esitetty yleisimmät paikkatiedon tuottamat karttatuotteet sekä tärkeimmät muiden toimijoiden kaupunkia koskevat kartat (Muut karttatuotteet). Karttatulosteiden hinta vaihtelee 10-65 euroon riippuen paperikoosta, paperinlaadusta ja värityksestä. Digitaalisen aineiston hinnoittelu perustuu pinta-aloihin sekä sisältöön. Digitaalista aineistoa on mahdollista saada myös vuosisopimukseen perustuen. Erikseen teemoitetuista kartoista veloitamme lisäksi käytetyn työajan mukaiset kulut.

Yhteystiedot

Tekniikka- ja ympäristötalo
020 615 11
Valtakatu 33
PL 32
45701
Kuusankoski

E-rappu, 1. krs.

Kartta- ja aineistotilaukset, asiakaspalvelu

Eeva Mikkolainen
Toimistosihteeri
020 615 4040

maankaytto(at)kouvola.fi

Paikkatietopalvelujen yhteystiedot

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme