Täältä löydät Kouvolan kaupungin tietosuojaselosteet ja informointiasiakirjat toimialoittain järjestettyinä. Huomioi, että tällä hetkellä tietosuojaselosteita uudistetaan informointiasiakirjoiksi. Tietosuojaselosteet päivitetään sitä mukaan, kun uudet informointiasiakirjat valmistuvat. Vanhat tietosuojaselosteet päivitetään selosteellisiksi informointiasiakirjoiksi, jotta rekisteröidyille voidaan toimittaa tiedot henkilötietojen käsittelystä ymmärrettävässä sekä aiempaa selkeämmässä muodossa.

Kuten aiemmin käytössä olleita tietosuojaselosteita, myös informointiasiakirjoja täydennetään ja niissä olevia mahdollisia puutteita korjataan jatkuvasti.

Henkilörekistereistä laadituilla informointiasiakirjoilla kerrotaan ymmärrettävästi ja läpinäkyvästi, miten ja miksi asiakkaan henkilötietoja käsitellään kunkin rekisterin kohdalla, esim. mitä tietoja kerätään ja millä perusteella. Rekisteri muodostuu silloin, kun henkilötietoja kertyy tietyn käyttötarkoituksen johdosta.

Informointiasiakirjat

Konsernipalvelut

Sivistys

Tekniikka ja ympäristö

Tietosuojaselosteet

Tietosuojaselosteet vaihtuvat informointiasiakirjoiksi.

Tekniikka ja ympäristö

Konsernipalvelu

Kasvatus ja opetus

Kulttuuri ja vapaa-aika

Muut

Tietopyynnöt

Yleinen sähköinen tietopyyntö (Webropol, vahva tunnistautuminen)

Tarvittaessa voit tulostaa tietopyyntölomakkeen (pdf, 540kt) ja toimittaa sen kaupungin kirjaamoon tai lähettää täytetyn, skannatun lomakkeen turvasähköpostin liitteenä kaupungin kirjaamoon. Turvaposti tulee lähettää kirjautumalla verkkoselaimella osoitteeseen https://securemail.kouvola.fi/kirjaamo@kouvola.fi.

Päivitetty 10.1.2023

Sivun alkuun