Kaupungintalon juhlatilojen ja Tuulensuojan tilavarauksista vastaa tilapalvelut. Tilapalvelujen toimisto sijaitsee kaupungintalon 4. kerroksessa, Torikatu 10:ssa. Lue liikuntatilojen varaamisesta vapaa-ajan ja liikunnan sivuilta. Kouvolan kulttuuritalojen sivuilta löydät tietoa Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon tiloista ja niiden varaamisesta.

Kaupungintalon juhlatilojen tilavaraukset

Kouvolan kaupungin tilapalvelujen kautta voi tällä hetkellä tehdä kaupungintalon juhlatilojen ja Tuulensuojan tilavaraukset. Kaupungintalon juhlatilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlasalin ja lämpiön varaaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Tilaisuutta suunnitellessa on hyvä käydä tutustumassa etukäteen tiloihin ja tekniikkaan. Varausvaiheessa on hyvä käydä läpi myös käytettävissä olevat laitteet ja kalusteet, jotta tilaisuus onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Pelastussuunnitelman mukaisia henkilömääriä on noudatettava. Vastuu henkilömäärästä on aina järjestäjällä. Kannattaa huomioida, että tapahtumien tilavarauksien peruutukset on tehtävä neljä viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa.

Tilojen vuokra riippuu mm. varattavista tiloista ja varauksen pituudesta. Vuokra sisältää vahtimestari- sekä siivouspalvelut. Muista palveluista esim. liputus- ja naulakkopalveluista on aina sovittava erikseen. 

Erityistarpeita, esim. leveää sähköpyörätuolia varten kaupungintalolle voi varata porraskiipijän käyttöön soittamalla numeroon 020 615 8265 kello 9-15 arkipäivisin. Tilaus on hyvä tehdä vähintään viikkoa ennen käyttöhetkeä.

Tarjoilujen tilaaminen

Kaupungintalolla järjestettäviin tilaisuuksiin voi halutessaan tilata tarjoilut talon omasta ravintolasta. Nämä tulee aina sopia suoraan ja hyvissä ajoin ravintoloitsijan kanssa. Tapahtumien tarjoiluihin liittyvät kyselyt ja tilaukset voi lähettää osoitteeseen kaupungintalonravintola(at)kouvola.fi tai myynti(at)kymifest.fi

Tuulensuojan tilavaraukset

Tuulensuojan tilojen varaaminen kannattaa tehdä todella hyvissä ajoin. Tilapalvelut vastaavat Tuulensuojan tilojen varauksista. Tuulensuojan tiloihin ja tekniikkaan on suositeltavaa käydä tutustumassa ennen tilaisuuden järjestämistä. Tutustumiskäynnistä tulee sopia.

Kaupungintalon ja Tuulensuojan tilojen varaaminen

Tilojen käyttöön ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät ohjeet ja aikataulut sovitaan tarkemmin tilavarauksen yhteydessä. 

Tilavarauksiin liittyvät kyselyt hoidetaan sähköpostitse tai puhelimitse arkisin ma-pe klo 8-15 välillä. Vahvistukset varauksille tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostin välityksellä. Myös mahdolliset peruutukset tulee tehdä kirjallisena. Sähköpostiosoite: tilapalvelut(at)kouvola.fi

kiinteistösihteeri puh. 020 615 4420
toimitilasihteeri puh. 020 615 5279  

Liikuntatilojen varaaminen

Kouvolassa on lukuisia liikuntatiloja eri lajien ja harrastajien tarpeisiin. Voit hakea liikuntatiloihin sekä vakio- että yksittäisvuoroja sähköisen Timmi-varausjärjestelmän lisäksi hakemuslomakkeella tai sähköpostitse.

Vapaa-ajan ja liikunnan sivuilta löydät lisätietoja liikuntatilojen varaamisesta ja yhteyshenkilöistä. Liikuntapalvelut puh. 020 615 4220.

Nuorisopalvelujen tilojen varaaminen

Nuorisopalveluiden tiloja voivat varata järjestöt tai yksityishenkilöt. Tiloja voi varata järjestöjen tilaisuuksiin, harrastustoimintaan tai vaikkapa synttäreiden viettoon.

Varattavia tiloja ovat NuPa NuortenPaikka, Valkealatalon NuortenTalo, Lehdokin SporttiTalo, sekä työpaja Viitakummun tilat. Nuorisopalvelut puh. 020 615 8416.

Kouvolan kulttuuritalojen tilat

Kouvolan kulttuuritalojen sivuilta löydät tietoa Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon tiloista ja niiden varaamisesta. Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 9-15. Ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu(at)kouvola.fi tai puhelimitse 020 615 4026 tai 020 615 4749.

Päivitetty 8.12.2020

Sivun alkuun