Kylien neuvottelukunnan tehtävänä on edistää tiedonkulkua ja yhteistyötä kaupungin toimialojen ja kylien välillä sekä lisätä kylien keskinäistä verkostoitumista ja yhteistoimintaa.

Kouvolan Kylien neuvottelukunta on toiminut valtuustokausittain vuodesta 2009 lähtien. Kylätoimikunnat nimeävät siihen edustajansa ja varaedustajansa. Lisäksi neuvottelukuntaan on nimetty kolme kaupungin edustajaa. Kylien neuvottelukunta kokoontuu 2-4 krt/vuosi. Toiminnan järjestämisestä vastaa maaseutupalvelut.

Kylien neuvottelukunnan sihteerinä toimii maaseutuasiamies Henna Pekala maaseutupalveluista.

Rakennetaan yhdessä houkuttelevampi kylien Kouvola -tilaisuus 30.9.2022

Kylien neuvottelukunta ja Kymenlaakson kylät ry järjestävät kylien ja kaupungin yhteistyötilaisuuden maalle muutosta Kouvolatalolla perjantaina 30.9.2022 klo 15-17.

Tilaisuuden tavoitteena on yhdessä pohtia kylien ja kaupungin yhteistyötä. Miten rakennamme kestävää ja houkuttelevaa Kouvolaa yhdessä? Mitä kaikkea kaupunki, kaupunginosat ja kylät voisivat tehdä yhdessä, jotta Kouvola jatkossa näyttäytyisi houkuttelevampana ja monipuolisena vaihtoehtona muuttajalle.

Tilaisuuden juontaa Suomen Kylät ry:n maallemuuton asiantuntija Johanna Niilivuo. Maaseudun ja maallemuuton trendeihin meidät johdattaa Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen tohtori Tuomas Kuhmonen. Ilmoittautumiset 20.9. mennessä.

Lisätietoa, ohjelma ja ilmoittautumiset

Päivitetty 16.9.2022

Sivun alkuun