Kuusankosken keskustassa on kaikille avoin yhteisötila Etappi, jossa on tarjolla rentoa ajanviettoa, monenlaista ohjelmaa ja liikuntapalveluja.

Yhteystiedot

Osoite: Urheilukentäntie 3, Kuusankoski
Sähköposti: apuva@kymp.net 
Puh. 050 465 9907

Etapin palvelut ja toiminta

Etappi yhteisötilaa voi varata Kouvolan kaupungin liikuntapalveluiden Timmi-varausjärjestelmän kautta.

Lue lisää Etapin palveluista ja toiminnasta Kuusankosken Apuva ry:n sivuilta.

Kouvolan kaupunki tarjoaa yhteisötila Etapin järjestöjen ja muiden toimijoiden käyttöön ilman tilavuokraa

Kouvolan viides yhteisötila avaa ovensa Kuusankoskella. Etappi yhteisötila on Kouvolan kaupunkistrategian mukainen hanke, jonka tavoitteena on lisätä asukkaiden hyvinvointia aktivoimalla alueen yhteisöllistä toimintaa. Yhteisötila tarjoaa järjestöjen ja muiden toimijoiden käyttöön tilan, jossa he voivat järjestää kaikille avoimia palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Yhteisötilaa ylläpitävät käyttäjät itse

Etapin päivittäisen toiminnan hoitavat sitä käyttävät toimijat omatoimisesti. Apuva ry:n ja Kuusankoski-Jaala aluetoimikunnan edustajat toimivat vastuutoimijoina. Kaupunki vastaa tilan teknisestä ylläpidosta ja varustuksen toimivuudesta

Tilan käyttäjien ja kaupungin suhde muistuttaa luonteeltaan vuokrasuhdetta. Yhteisötiloissa työllistetään myös palkkatukijaksolaisia.

Vastuutoimijat toivovat, että Etappi koetaan läheiseksi ja viihtyisäksi paikaksi, joka lisää positiivista henkeä alueella ja mahdollistaa monien harrastusyhdistysten toiminnan. Etapin toivotaan myös luovan pitkäjänteisyyttä yhdistysten toimintaan, lisäävän eri toimijoiden välistä yhteistyötä ja mahdollistavan yhteisten tapahtumien järjestämisen asukkaiden iloksi.

Etapin avajaiset 11.3.2024 kello 12

Yhteisötilan avajaisia vietetään maanantaina 11.3. klo 12–18 (Urheilukentäntie 3, Kuusankoski). Luvassa on kahvitarjoilua, arpajaiset, musiikkia ja tasatunnein ohjelmaa. Kaikki ovat tervetulleita avajaisiin.

Kuvia Etapista

Päivitetty 8.3.2024

Sivun alkuun