Liikunta- ja kulttuurilautakunta voi myöntää avustuksia kouvolalaisille rekisteröidyille liikuntajärjestöille, jotka kuuluvat jäsenenä valtakunnalliseen liikuntajärjestöön tai järjestöille, joiden toiminta on pääasiassa liikuntatoimintaa.

Avustuksen myöntäminen edellyttää, että järjestö on rekisteröity edellisen vuoden kesäkuun loppuun mennessä. Jäsenistön enemmistön tulee olla kouvolalaisia. Avustusta ei myönnetä työpaikkayhdistykselle, jonka liikuntatoiminta on suunnattu yrityksen henkilöstölle.

Kartta-avustus

Kartta-avustusta voidaan myöntää kouvolalaisille suunnistusseuroille suunnistuskarttojen tekemisestä aiheutuviin painatus- ym. kustannuksiin.

Vuoden 2019 avustuksen haku on 31.10.2019 klo 15 mennessä.

Tapahtuma-avustus

Tapahtuma-avustusta voidaan myöntää liikuntatapahtumien järjestämisestä aiheutuviin kustannuksiin järjestöille tai yhteisöille, joiden pääasiallinen toiminta on liikuntaa.

Pienten tapahtumien osalta avustusta voi hakea vuosittain ajalla 1.1.-30.10.

Suurten tapahtumien, kuten Suomen mestaruuskilpailujen tai tätä suurempien tapahtumien avustusten hakuaika on tapahtumaa edeltävänä vuonna 15.10 mennessä, mikäli se tapahtuman ajankohdan vuoksi on mahdollista.

Tilavuokra-avustus

Tilavuokra-avustusta voidaan myöntää sellaisen liikuntapaikan käytöstä, joka on tila, jota Kouvolan kaupunki ei voi tarjota, joka sijaitsee kaupungin aluella ja on lajiharjoitteluun soveltuva erikostila.

Hakuajat ovat vuosittain maaliskuun (kevätkausi) ja lokakuu (syyskausi) viimeiseen arkipäivään klo 15 mennessä. Syksyn haussa on mahdollista hakea tukea myös kevään kustannuksiin, mikäli ne eivät ole olleet keväällä tiedossa.

Toiminta-avustus

Toiminta-avustus määräytyy järjestön tuottamien lukuarvojen mukaan. Lukuarvot perustuvat lasten, nuorten ja aikuisten liikuntatoiminan määrään. Liikuntatoiminnan määrät ilmoitetaan erillisillä pistetaulukkolomakkeilla, jotka tulee liittää toiminta-avustushakemuksen liitteiksi.

Toiminta-avustuksien haku vuodelle 2019 on päättynyt. Vuodelle 2020 haku aukaistaan maaliskuun alussa.

Kouvolan kaupungin tuki kilpailuissa käytettävien ajanottolaitteiden kustannuksissa

Kouvolan kaupunki osallistuu urheiluseurojen Kouvolassa järjestämissä kilpailuissa käytettävien ajanottolaitteiden/tulospalvelun kustannuksiin.

Tukea haetaan tapahtuma-avustushakemuksella.

Lue ajanottolaitteiden kustannuksiin osallistumisen periaatteet

Yhteystiedot

Järvenmäki Leena

Yhteisötyökoordinaattori
0206154032
0404831032
Yritys- ja yhdistystyö
Kouvola-talo

Purtilo Irene

Yhteisötyökoordinaattori
0206155009
0404832009
Yritys- ja yhdistystyö
Kouvola-talo

Päivitetty 21.8.2019