Kaikille avoin kohtaamispaikka toimii Porukkatalossa, osoitteessa Savonkatu 23. Porukkatalo toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla rentoa ajanviettoa, monenlaista ohjelmaa ja liikuntapalveluja.

Porukkatalon 2. kerroksessa sijaitsee kaikille avoin kohtaamispaikka ma-to klo 9–15 ja pe klo 9–14.

Maanantaisin klo 11–12.30 neuvontaa ja ohjausta Kymenlaakson hyvinvointialueen sosiaalipalveluista. Ajankohdat ja aiheet löytyvät Kymenlaakson tapahtumakalenterista Kymenlaaksonyt.fi-sivulta hakusanalla Porukkatalo.

Muut avoimet kohtaamispaikat keskustassa

 • Maanantaisin klo 9–10.45 Kohoa Synergiakeskus (Kauppalankatu 13)
  Tila sijaitsee katutasossa ja on esteetön.
 • Tiistaisin ja perjantaisin klo 8.30–13.30 Nuorisopalvelujen NuortenPaikka -talo (Kouvolankatu 23)
  Kävijöiden itse järjestämää ohjelmaa esim. bingoa, tietovisaa, infotilaisuuksia ja musiikkiesityksiä.
  Tila sijaitsee katutasossa ja on esteetön.
 • Torstaisin klo 11–14 Ystävän Kammari Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-salissa (Hovioikeudenkatu 8). Tila on esteetön.
  Kahvia on tarjolla aina. Klo 11 ruoka (5 €), klo 12 hartaus ja ohjelmaa. Lisätietoa: puh. 040 746 3446
  Lue lisää Ystävän Kammarista Kouvolan seurakunnan sivuilta

Porukkatalon esteettömyyttä lisätään liikennejärjestelyin ja remontein

Porukkatalon saavutettavuutta ja esteettömyyttä vahvistetaan liikenne- ja katujärjestelyin sekä talon helppokulkuisuutta lisäämällä. Palveluliikennettä lisätään Porukkataloon niin, että siellä käydään 8 kertaa arkipäivisin.

Marjoniementien bussipysäkkien sijoittelua on esitetty muutettavaksi niin, että Savonkadun risteyksen tuntumaan tulisi pysäkki. Savonkadun mäkeen on esitetty ulkopenkkejä Marjoniementien ja Valimontien risteyksiin. Esitykset ovat teknisten palvelujen tarkasteltavina.

Porukkataloon asennetaan sähköiset ulko- ja käytäväovien avaamisjärjestelmät. 2. kerrokseen tehdään INVA-WC. Pihan INVA-paikkojen määrää voidaan lisätä, ja pysäköintitilaa on runsaasti. Porukkatalossa on tilaa isohkoihin tilaisuuksiin sekä pienempiin ryhmäkokoontumisiin kokoushuoneissa.

Päivitetty 5.4.2024

Sivun alkuun