Kaikille avoin kohtaamispaikka jatkaa toimintaansa 1.9.2023 alkaen Porukkatalossa, osoitteessa Savonkatu 23. Porukkatalo toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla rentoa ajanviettoa, monenlaista ohjelmaa ja liikuntapalveluja.

Kohtaamispaikka Pointin toiminta on siirtynyt Porukkataloon, Savonkatu 23.

Porukkatalo toimii ma-pe klo 9–15 keskustan yhteisötilana, jossa on tarjolla rentoa ajanviettoa, monenlaista ohjelmaa ja liikuntapalveluja.

Kahvittelupaikka keskustassa tiistaista perjantaihin

Ikäihmisten kahvitteluun ja tapaamisiin löytyy kaksi paikkaa keskustassa:

  • nuorisopalvelujen Nuorten Paikka -talo tiistaisin ja perjantaisin klo 8.30–13.30 sekä
  • Edukon tila Kohoa-keskuksessa 7.9.2023 alkaen torstaisin klo 9–11, jossa opiskelijat voivat tarjota kevyitä terveyden ja kauneuden hyvinvointipalveluja oppilastyönä.

NuPassa ja Kohoassa käydessään vanhukset pääsevät kosketuksiin nuorten kanssa. Molemmat tilat ovat katutasossa ja esteettömiä.

Kouvolan seurakunta järjestää keskiviikkoisin toimintaa esteettömässä seurakuntatalossa.

Porukkatalon esteettömyyttä lisätään liikennejärjestelyin ja remontein

Porukkatalon saavutettavuutta ja esteettömyyttä vahvistetaan liikenne- ja katujärjestelyin sekä talon helppokulkuisuutta lisäämällä. Palveluliikennettä lisätään Porukkataloon niin, että siellä käydään 8 kertaa arkipäivisin.

Marjoniementien bussipysäkkien sijoittelua on esitetty muutettavaksi niin, että Savonkadun risteyksen tuntumaan tulisi pysäkki. Savonkadun mäkeen on esitetty ulkopenkkejä Marjoniementien ja Valimontien risteyksiin. Esitykset ovat teknisten palvelujen tarkasteltavina.

Porukkataloon asennetaan sähköiset ulko- ja käytäväovien avaamisjärjestelmät. 2. kerrokseen tehdään INVA-WC. Pihan INVA-paikkojen määrää voidaan lisätä, ja pysäköintitilaa on runsaasti. Porukkatalossa on tilaa isohkoihin tilaisuuksiin sekä pienempiin ryhmäkokoontumisiin kokoushuoneissa.

Päivitetty 19.9.2023

Sivun alkuun