Muuttajan paketti

Kaupunki haluaa tervehtiä uusia asukkaitaan Muuttajan paketilla, jonka voi noutaa Kouvola-postikorttia vastaan omasta lähikirjastosta. Kortti postitetaan muuttajatalouksiin noin kuukauden kuluttua muutosta.

Muuttajat voivat noutaa paketin kotiin lähetettävää Tervetuloa Kouvolaan -postikorttia vastaan Kouvolan pääkirjastosta sekä Haanojan, Korian, Kuusankosken, Myllykosken, Jaalan ja Valkealan kirjastoista.

Kouvolan kaupunki on jakanut muuttajan paketteja vuodesta 2013 alkaen ja palvelua jatketaan edelleen. Postikortti osoitetaan talouden vanhimmalle ja postitetaan noin kuukauden kuluttua muutosta. Kannattaa siis seurata postiaan ja hakea paketti kirjastosta.

Esitteitä ja etuja samassa paketissa

Paketti sisältää mm. esitteitä ja infoa palveluista. Mukana on myös etukortti, jonka kupongeilla uudet asukkaat voivat osallistua paikallisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin. Etuja tarjoavat Kymi Sinfonietta, Kouvolan Teatteri, Poikilo-museot, kaupungin uimahallit, KooKoo, Kouvot, Kouvottaret, KPL sekä Kouvolan ravirata.

Uusien asukkaiden tervetulojuhla

Kouvolan kaupunki järjestää vuosittain uusien asukkaiden tervetulojuhlan muualta Kouvolaan muuttaneille. Muuttajatalouksille lähetetään postitse kutsu tervetulojuhlaan.

Uusien asukkaiden tervetulojuhlassa voi ohjelmasta nauttimisen ohessa tutustua Kouvolaan ja kaupungin monipuolisiin palveluihin. Tervetulojuhla on järjestetty muuttajille vuodesta 2012 alkaen.

Muuttajien tarinoita

Tutustu muuttajien tarinoihin:

Honkalinnojen koti ja sydän on Kouvolassa 2021

Taina Lamminaho pitää Kouvolan mutkattomuudesta 2019

Elina, Aadia ja Prakash Bhattarain koti on Kouvolassa 2018

Rantaset Alicantesta Kouvolaan 2017

Kähköset kotiutuivat Korialle 2016

Työ toi Miettiset Kouvolaan 2015

Rakkaus toi Sannan Torniosta Kouvolaan 2014
Päivitetty 9.1.2024

Sivun alkuun