Kaupungin eri palveluissa tehdään paljon suunnittelu- ja kehittämistyötä, johon toivotaan mielipiteitä tai tarvitaan ruohonjuuritason kokemustietoa. Paras asiantuntija voit olla juuri sinä, joka asut, toimit yrittäjänä tai matkailet Kouvolassa, omistat täällä maata tai kiinteistön, ulkoilet kaupungin viher- ja ulkoilualueilla, liikut erilaisilla välineillä reittejä ja väyliä pitkin tai käytät kaupungin lukuisia palveluita kirjastosta kouluun ja leikkipaikasta teatteriin.

Tälle sivulla voi vastata erilaisiin ajankohtaisiin kyselyihin, jotka koskevat Kouvolan kaupungin palveluita. Vastaa ja vaikuta!

Avoinna olevat kyselyt:

Millainen on ollut hyvinvointisi kuluneen vuoden aikana? Mitä myönteistä tai kielteistä korona on tuonut elämääsi? 

Miten sinä voit? Vastaa hyvinvointikyselyyn 

Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia omasta hyvinvoinnista vuonna 2020. Kyselyssä on vuosittain yksi hyvinvointiin liittyvä teemakysymys, ja tänä vuonna se on korona-ajan vaikutus hyvinvointiin.

Kaiken ikäisille asukkaille avoin hyvinvointikysely on auki 16.11.-29.11.2020. Pääset kyselyyn tästä.

Kalalampi-Utunmäen kehittäminen ja metsänhoitosuunnitelma

Kalalampi-Utunmäen alueelle ollaan perustamassa uutta luonnonsuojelualuetta sekä laatimassa ulkoilupainotteista metsänhoitosuunnitelmaa syksyn 2020 aikana. Asukkaat voivat osallistua suunnitteluun kertomalla mielipiteensä vastaamalla kaikille avoimeen verkkokyselyyn. Kysely on auki 28.10.-25.11.2020.

Vuoden Vanhusteko 2020 -palkinto haettavana

Onko tiedossasi asia, teko tai hanke, joka ansaitsisi Kouvolan Vuoden Vanhusteko -palkinnon?

Kouvolan vanhusneuvosto etsii ehdokkaita Vuoden Vanhusteko 2020 -palkinnon saajaksi. Palkinto on kunniamaininta ja se myönnetään hyvälle vanhustyön teolle tai kehittämishankkeelle. Voittaja julkaistaan joulukuussa 2020.

Hakemukset tulee toimittaa Kouvolan vanhusneuvostolle 31.10.2020 klo 12 mennessä täyttämällä sähköinen lomake tästä linkistä.

Hakemuksen voi myös postittaa osoitteella Kouvolan vanhusneuvosto, PL 85, 45101 Kouvola.

Lisätietoja
Osallisuuskoordinaattori Heli Veripää, puh. 020 615 8577
heli.veripaa(at)kouvola.fi

Tule mukaan vanhustyön kehittämiseen ja ilmoita ideasi!

Kysely Kouvolan sähköisistä palveluista ja niiden kehittämisestä

Kaupunki kehittää ja lisää sähköisiä palveluita tarpeen ja resurssien mukaan. Nyt on sinulla mahdollisuus vaikuttaa! Mitkä Kouvolan kaupungin sähköisistä palveluista ovat sinulle tuttuja? Onko niitä helppo käyttää? Mitä ongelmia olet huomannut? Miten palvelun käyttö voisi olla helpompaa? Millaisia uusia palveluita haluaisit käyttää?

Kerro kokemuksista ja anna ideoita ja ehdotuksia helppokäyttöisten ja osallistavien sähköisten palveluiden kehittämiseksi vastaamalla kyselyyn. Kyselyyn vastausaikaa on 31.12.2020 asti.

Kyselytulokset:

Kouvolan kulttuuripalkinto 2020

Lisätietoa Kouvolan kulttuuripalkintoehdokkaista ja 21.8.2020 julkaistusta voittajasta.

Verkkosivukysely 2019

Kouvolan kaupunki kysyi kokemuksia Kouvola.fi-sivustosta 11.11. – 16.12.2019. Kyselyyn osallistui yhteensä 830 vastaajaa, joista 146 oli ulkopaikkakuntalaisia. Sivut saivat keskiarvoksi kouluarvosanan 7,56. Edellinen arviointi tehtiin vuonna 2017 ja silloin kouluarvosanaksi tuli 7,6. Lue lisää tuloksista ja tutustu verkkosivukyselyraporttiin.

Hyvinvointikysely 2019

Yhteenveto hyvinvointikyselyn 2019 tuloksista. Vuosittain pidettävä kysely oli auki marraskuussa kaupungin verkkosivuilla ja siihen vastasi 357 kuntalaista. Lue lisää hyvinvoinnista ja keinoista sen edistämiseen Voi hyvin -sivustolta.

Koululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden liikuntaselvitys 2019

Tulokset koululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden liikuntaselvityksestä. Kysely toteutettiin syys-lokakuussa 2019 ja se kohdistettiin Kouvolan oppilaitosten 3. ja sitä ylempien luokkien oppilaille. Kyselyyn vastasi 2900 kouvolalaista lasta ja nuorta. 

Päivitetty 16.11.2020