Kaupungin eri palveluissa tehdään paljon suunnittelu- ja kehittämistyötä, johon toivotaan mielipiteitä tai tarvitaan ruohonjuuritason kokemustietoa. Paras asiantuntija voit olla juuri sinä, joka asut, toimit yrittäjänä tai matkailet Kouvolassa, omistat täällä maata tai kiinteistön, ulkoilet kaupungin viher- ja ulkoilualueilla, liikut erilaisilla välineillä reittejä ja väyliä pitkin tai käytät kaupungin lukuisia palveluita kirjastosta kouluun ja leikkipaikasta teatteriin.

Tälle sivulla voi vastata erilaisiin ajankohtaisiin kyselyihin, jotka koskevat Kouvolan kaupungin palveluita. Vastaa ja vaikuta!

Avoinna olevat kyselyt:

Hyvinvointikysely

Miten sinä voit? Miten sinä voisit edistää hyvinvointiasi? Osallistu kyselyyn! Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia hyvinvoinnista. Kaikille asukkaille avoin hyvinvointikysely on auki 18.11.-1.12.2019.

Verkkosivukysely

Kouvolan kaupungin verkkosivut uudistettiin alkuvuodesta ja nyt halutaan tietää, miten uudet sivut palvelevat kävijöitä ja onnistuiko kehitystyö, kun tuloksia verrataan vanhoilla sivuilla tehtyjen kyselyiden tuloksiin.

Kouvolan kaupunki osallistuu kuntien internet-sivujen käyttäjätutkimukseen, jonka toteuttaa Suomen OnlineTutkimus Oy. Saman kyselyn toteuttaa useampi kunta ja näin ollen, voidaan tuloksia verrata kaikkien osallistuvien kuntien keskiarvoon.

Siirry verkkosivukyselyyn

Osallistu kyselyyn, kerro nuoruusmuistosi Kouvolasta

Millaista oli elää nuoruus Kouvolassa? Osallistu kyselyyn, kerro meille! Keräämme eri ikäisten ihmisten nuoruusmuistoja nykyisen Kouvolan alueella.

Tallennamme kouvolalaisten nuoruusmuistoja. Haluamme kuulla tarinoita kaiken ikäisiltä ihmisiltä, myös nykynuorilta. Erityisesti meitä kiinnostaa nuorisotalo- ja ravintolamuistot, sanoo vt. museonjohtaja Anu Kasnio.

Kokoonnuttiinko sinun nuoruudessasi iltaisin seisoskelemaan Mannerin lipan alle, ja autot matelivat pitkin Kauppalankatua? Olivatko viikonloput kohokohtia, jolloin käytiin nuorison suosimissa ravintoissa ja tanssipaikoissa, nuorisopaikoissa tai elokuvissa? Mitkä ravintolat olivat suosikkeja? Ravintola Red Car, Green Apple, Kultainen Kannus, Kaksi Kisälliä, Safhir tai Rubiini, Donna K, Amarillo tai joku muu? Mentiinkö katsomaan esiintyjiä Kallioniemeen ja Metsäkylään? Kuljettiinko tansseissa Vepskillä, Tampsalla, Tommolan lavalla ja Kuntotalolla? Kokoonnuttiinko Sipparin parkkiin, grillikioskeille vai mentiinkö kahville Uttiin? Vietettiinkö aikaa nuorisotaloilla kuten Kiskossa, Lehdokissa tai Mylsän ja Inksan nuokkarilla? Mikä nuoruusaikoina oli hauskinta, rakkainta ja mieleenpainuvinta?

Kysely on avoinna marraskuun loppuun asti. Vastaukset tallennetaan museoiden kokoelmiin. Poikilo-museot järjestää nuoruusmuistojen teemasta myös yleisötilaisuuden keväällä 2020.

Kymenlaaksolaista muistitietoa tallentava Kerro Meille! -kysely on osa kymenlaaksolaisten museoiden yhteistä hanketta. Tämän vuoden teema on Kylillä ja kulmilla, nuoruus Kymenlaaksossa.

Ota mukava asento ja siirry muistelemaan. Jatka kyselyyn!

Päivitetty 14.11.2019