Kaupungin eri palveluissa tehdään paljon suunnittelu- ja kehittämistyötä, johon toivotaan mielipiteitä tai tarvitaan ruohonjuuritason kokemustietoa. Paras asiantuntija voit olla juuri sinä, joka asut, toimit yrittäjänä tai matkailet Kouvolassa, omistat täällä maata tai kiinteistön, ulkoilet kaupungin viher- ja ulkoilualueilla, liikut erilaisilla välineillä reittejä ja väyliä pitkin tai käytät kaupungin lukuisia palveluita kirjastosta kouluun ja leikkipaikasta teatteriin.

Tälle sivulla voi vastata erilaisiin ajankohtaisiin kyselyihin, jotka koskevat Kouvolan kaupungin palveluita. Vastaa ja vaikuta!

Avoinna olevat kyselyt:

Kouvolan kulttuuripalkinto

Kenelle sinun mielestäsi tulisi antaa Kouvolan kulttuuripalkinto 2020? Lähetä oma ehdotuksesi 28.2.2020 mennessä vastaamalla kulttuuripalkintokyselyyn.

Kulttuuripalkinto jaetaan tunnustuksena merkittävästä kulttuurin alalla saavutetusta urasta, taiteellisista saavutuksista tai muulla tavalla kulttuurin ja taiteen alalla ansioituneelle yhdelle tai useammalle henkilölle, yhteisölle, yhdistykselle tai taholle, joka on tehnyt Kouvolalle merkittävän kulttuuriteon ja luonut kaupungille myönteistä julkisuuskuvaa. Lue lisää kulttuuripalkinnoista!

Kyselytulokset:

Verkkosivukysely 2019

Kouvolan kaupunki kysyi kokemuksia Kouvola.fi-sivustosta 11.11. – 16.12.2019. Kyselyyn osallistui yhteensä 830 vastaajaa, joista 146 oli ulkopaikkakuntalaisia. Sivut saivat keskiarvoksi kouluarvosanan 7,56. Edellinen arviointi tehtiin vuonna 2017 ja silloin kouluarvosanaksi tuli 7,6. Lue lisää tuloksista ja tutustu verkkosivukyselyraporttiin.

Hyvinvointikysely 2019

Yhteenveto hyvinvointikyselyn 2019 tuloksista. Vuosittain pidettävä kysely oli auki marraskuussa kaupungin verkkosivuilla ja siihen vastasi 357 kuntalaista. Lue lisää hyvinvoinnista ja keinoista sen edistämiseen Voi hyvin -sivustolta.

Koululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden liikuntaselvitys 2019

Tulokset koululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden liikuntaselvityksestä. Kysely toteutettiin syys-lokakuussa 2019 ja se kohdistettiin Kouvolan oppilaitosten 3. ja sitä ylempien luokkien oppilaille. Kyselyyn vastasi 2900 kouvolalaista lasta ja nuorta. 

Päivitetty 26.2.2020