Kaupungin eri palveluissa tehdään paljon suunnittelu- ja kehittämistyötä, johon toivotaan mielipiteitä tai tarvitaan ruohonjuuritason kokemustietoa. Paras asiantuntija voit olla juuri sinä, joka asut, toimit yrittäjänä tai matkailet Kouvolassa, omistat täällä maata tai kiinteistön, ulkoilet kaupungin viher- ja ulkoilualueilla, liikut erilaisilla välineillä reittejä ja väyliä pitkin tai käytät kaupungin lukuisia palveluita kirjastosta kouluun ja leikkipaikasta teatteriin.

Tälle sivulla voi vastata erilaisiin ajankohtaisiin kyselyihin, jotka koskevat Kouvolan kaupungin palveluita. Vastaa ja vaikuta!

Avoinna olevat kyselyt:

Miten Kouvolan bussiliikenne toimii?

Kouvolan kaupunki selvittää vuosittain joukkoliikenteen käyttäjien tyytyväisyyttä joukkoliikenteen palveluihin. Mikä Kouvolan joukkoliikenteessä toimii ja mikä ei toimi? Kerro risut ja ruusut! Vastauksesi antaa arvokasta tietoa joukkoliikenteen nykytilasta. Pääset vastaamaan kyselyyn tästä. Vastausaikaa on pe 20.12. klo 14 saakka.

Verkkosivukysely

Kouvolan kaupungin verkkosivut uudistettiin alkuvuodesta ja nyt halutaan tietää, miten uudet sivut palvelevat kävijöitä ja onnistuiko kehitystyö, kun tuloksia verrataan vanhoilla sivuilla tehtyjen kyselyiden tuloksiin.

Kouvolan kaupunki osallistuu kuntien internet-sivujen käyttäjätutkimukseen, jonka toteuttaa Suomen OnlineTutkimus Oy. Saman kyselyn toteuttaa useampi kunta ja näin ollen, voidaan tuloksia verrata kaikkien osallistuvien kuntien keskiarvoon.

Vastaa kyselyyn 15.12.2019 mennessä!

Siirry verkkosivukyselyyn

Päivitetty 11.12.2019