Kouvolassa on lukuisia liikuntatiloja eri lajien ja harrastajien tarpeisiin. Voit hakea liikuntatiloihin sekä vakio- että yksittäisvuoroja sähköisen Timmi-varausjärjestelmän kautta.


Hinnasto

Kouvolan kaupungin liikuntatilojen hinnasto 1.3.2024 alkaen (pdf 562 kt)

Tilavarausjärjestelmä Timmi

Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja. Voit hakea käyttövuoroa yksityishenkilönä silloin kun olet henkilökohtaisesti varaajana ja maksajana. Voit hakea tiloja myös yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana. Voit selailla eri tilojen varaustilannetta myös kirjautumatta.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta, muokata tai poistaa odottavia hakemuksiasi, sekä perua jo hyväksyttyjä varauksia perumisaikojen puitteissa. Hyväksytty varaus tulee näkyville varauskalenteriin, josta näet aina ajantasaisen varaustiedon.

Timmi

Selaile tiloja ilman kirjautumista
Kirjaudu Timmiin
Unohditko salasanasi

Ohjeet varaushakemuksen luontiin Timmi360 -varausohjelmassa (pdf 725 kt)

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun olet henkilökohtaisesti vastuussa varauksesta ja laskusta. 

Rekisteröityminen organisaation yhteyshenkilönä

Kun rekisteröidyt yrityksen tai yhteisön yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä. Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä.

Mikäli organisaation tiedot syötetään uutena ja kyseessä on kouvolalainen urheiluseura, toimitattehan Patentti- ja rekisterihallitukselta saatujen rekisteröintipapereiden kopiot yhdistyksen sääntöineen liikuntapalveluiden osoitteeseen liikunta@kouvola.fi. Tämän jälkeen yhdistyksen vuorot voidaan hinnoitella urheiluseurojen maksuryhmän mukaan. 

Organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen käsitellään liikuntapalveluissa, arkisin virka-aikana. Saat viestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen käsittelyn jälkeen.
Et siis pääse tekemään varaushakemuksia ennen kuin sinut on hyväksytty ko. seuran/organisaation yhteyshenkilöksi.

Rekisteröidy Timmin käyttäjäksi

Vuorojen peruminen ja muutokset

Tee peruutukset vähintään 7 vrk etukäteen. Myöhemmin perutut vuorot (myös juniorien) laskutetaan aikuisten hinnaston mukaan. Vuorojen peruminen tehdään joko

  • Timmi-järjestelmän kautta itsenäisesti tai
  • sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)kouvola.fi

Vakiovuorojen hakeminen

Vakiovuorojen hakuajat sekä ohjeet kouvola.fi/vakiovuorot -sivulla.

Päivitetty 3.4.2024

Sivun alkuun