Jaalan keskustassa entisessä kunnantalossa on kaikille avoin Jaalatalo. Jaalatalo toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla liikunnan palveluita, rentoa ajanviettoa, erilaista ohjelmaa sekä sosiaali- ja terveyspalveluita.

Jaalatalo (kuva: Anne Eriksson)

Yhteystiedot

Osoite: Salparinteentie 1
Sähköposti: jaalanyhteisollinentila(at)gmail.com

Jaalatalon Facebook-sivut

Tilaa voit vuokrata laittamalla viestiä jaalanyhteisollinentila(at)gmail.com tai ottamalla suoraan yhteyden vastuuhenkilö Nina Matikaiseen nina.matikainen(at)edukouvola.fi. Tiloja voi käyttää joka päivä klo 06-22 välisenä aikana.

Jaalan yhteisötila avasi ovensa loppuvuonna 2021. Kävijöitä on ollut vuoden 2022 loppuun mennessä 1485 ja tilavarauksia 229. Tila sijaitsee vanhassa kunnantalossa, Salparinteentie 1. Tila on omatoimitila ja sen käyttöä hallinnoi Jaalan alueella toimivien järjestöjen edustajista muodostettu johtoryhmä.

Tilassa on järjestetty mm. Kymsoten avointa kohtaamispaikkatoimintaa, kuulolähipalveluun liittyvää toimintaa, nuorten robotiikkakerhoja, muistikahvilatoimintaa, eläkeläisten kuvataidekerhotoimintaa, eläkeliiton Jaalan yhdistyksen tapahtumia ja MLL Jaalan paikallisyhdistyksen perhekahvilatoimintaa. Tilaa on käyttänyt monet alueen järjestöt, kuten Jaalan Jaloiset ja kotiseutuyhdistys. Lisäksi tilassa toimii Kouvolan kansalaisopiston kudontaryhmä.

Päivitetty 17.1.2023

Sivun alkuun