Jaalan keskustassa entisessä kunnantalossa on kaikille avoin Jaalatalo. Jaalatalo toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla liikunnan palveluita, rentoa ajanviettoa, erilaista ohjelmaa sekä sosiaali- ja terveyspalveluita.

Jaalatalo (kuva: Anne Eriksson)

Yhteystiedot

Osoite: Salparinteentie 1
Sähköposti: jaalanyhteisollinentila(at)gmail.com

Jaalatalon Facebook-sivut

Jaalatalo avasi ovensa loppuvuonna 2021. Kävijöitä on ollut vuoden 2022 loppuun mennessä 1 485 ja tilavarauksia 229. Tila sijaitsee vanhassa kunnantalossa, Salparinteentie 1 B. Tila on omatoimitila ja sen käyttöä hallinnoi Jaalan alueella toimivien järjestöjen edustajista muodostettu johtoryhmä.

Tilassa on järjestetty kahden vuoden aikana mm. Kymenlaakson hyvinvointialueen avointa kohtaamispaikkatoimintaa, Jaalan kirkonkylän kyläyhdistyksen keskiviikkoklubia, kuulolähipalveluun liittyvää toimintaa, nuorten robotiikkakerhoja, muistikahvilatoimintaa, eläkeläisten kuvataidekerhotoimintaa, kaupungin digiopastusta, Eläkeliiton Jaalan yhdistyksen tapahtumia ja MLL:n Jaalan paikallisyhdistyksen perhekahvilatoimintaa.

Tilaa ovat käyttäneet monet alueen järjestöt, kuten Jaalan Jaloiset, Kotiseutuyhdistys, Eläkeliiton Jaalan yhdistys, Kuusankoski-Jaala aluetoimikunta ja Jaalan kirkonkylän kyläyhdistys sekä eri tiekunnat ym. erilaisiin tapahtumiin ja kokouksiin.  Lisäksi viereisessä tilassa toimii Kouvolan kansalaisopiston kudontaryhmä. 

Jaalataloa voit varata Kouvolan kaupungin liikuntatoimiston ylläpitämästä Timmi- varausjärjestelmästä. https://www.kouvola.fi/vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/tilojen-varaaminen/

Jos rekisteröityminen Timmi-käyttäjäksi tuntuu liian vaikealta tai varauksen tekemisessä on teknisiä ongelmia, tarkista kalenterista, onko toivomasi varausaika vapaa ja lähetä varaustoiveesi sähköpostilla osoitteeseen hannu.puhakka@qsn.fi tai laita viestiä jaalanyhteisollinentila@gmail.com tai ota suoraan yhteyttä vastuuhenkilö Nina Matikaiseen, nina.matikainen@edukouvola.fi. Tiloja voi käyttää joka päivä klo 6–22. Tila on vapaasti varattavissa erilaisille yhteisöille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. 

Päivitetty 23.5.2024

Sivun alkuun