Jaalan keskustassa entisessä kunnantalossa on kaikille avoin Jaalatalo. Jaalatalo toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla liikunnan palveluita, rentoa ajanviettoa, erilaista ohjelmaa sekä sosiaali- ja terveyspalveluita.

Jaalatalo (kuva: Anne Eriksson)

Yhteystiedot

Osoite: Salparinteentie 1
Sähköposti: jaalanyhteisollinentila(at)gmail.com

Jaalatalon Facebook-sivut

Tilaa voit vuokrata laittamalla viestiä jaalanyhteisollinentila(at)gmail.com tai ottamalla suoraan yhteyden vastuuhenkilö Nina Matikaiseen nina.matikainen(at)edukouvola.fi. Tiloja voi käyttää joka päivä klo 06-22 välisenä aikana.

Jaalan yhteisötila avasi ovensa loppuvuonna 2021. Tila sijaitsee vanhassa kunnantalossa, Salparinteentie 1. Tila on omatoimitila. Tilan käyttöä hallinnoi Jaalan alueella toimivien järjestöjen edustajista muodostettu johtoryhmä. Tilassa on järjestetty Kymsoten avointa kohtaamispaikkatoimintaa, kuulolähipalveluun liittyvää toimintaa, eläkeliiton Jaalan yhdistyksen tapahtumia ja MLL Jaalan paikallisyhdistyksen perhekahvilatoimintaa kerran viikossa. Tilaa on käyttänyt myös muut alueen järjestöt kuten Jaalan Jaloiset ja kotiseutuyhdistys. Tilassa toimii myös Kouvolan kansalaisopiston kudontaryhmä.

Päivitetty 4.8.2022

Sivun alkuun