Porukkatalo on yhdistysten, yritysten sekä kaupungin toimijoiden yhteinen toimitila Savonkadulla, vain 800 metrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Porukkatalo tarjoaa yhdistyksille ja yhteisöille tiloja kokouksiin, kerhoiltoihin, tapahtumiin ja muihin kohtaamisiin.

Palvelut

Aulapalvelu

Porukkatalon aulapalvelu sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Aulapalvelun henkilökunta opastaa talon käyttäjiä ja vieraita, hoitaa kokoustilojen varaukset ja kahvitukset.

Aulapalvelu on avoinna talon aukioloaikoina ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15.

Tilat

Yhdistysten varattavissa on kolme kokoushuonetta, yhteisötila sekä saunaosasto. Kouvolan Hyvinvointiyhdistys YHVI:n jäsenyhdistysten käytössä ovat talon ensimmäisen kerroksen tilat.

Kaikissa tiloissa on langaton nettiyhteys. Kokoushuoneiden ja aulatilan varustuksiin kuuluvat lisäksi videotykki ja fläppitaulu.

Kokoustarjoilujen valmistamiseen löytyy keittiöstä kahvin- ja vedenkeittimet, termoskannut sekä mikro. Myös kahvikupit ovat tilavaraajien käytössä. Kokouskahvit on mahdollista myös tilata etukäteen aulapalvelusta. Tilaukset vähintään kolmea työpäivää aiemmin. Voit myös täyttää tila- ja tarjoilutilauslomakkeen, joka lähetetään sähköpostitse porukkatalo(at)kouvola.fi. Aulapalvelusta tulee vahvistus lomakkeella tehdystä tilauksesta.

Talossa on henkilöhissi.

Yhteisötila

Toisen kerroksen yhteisötila muuntuu monenlaiseen tapahtumaan. Tuoleja tilaan mahtuu noin 60. Käytettävissä on myös induktiosilmukka ja äänitekniikka. Yhteisötilaa voi varata arki-illoiksi klo 15 eteenpäin sekä viikonlopuiksi.

Porukkatalon aulatila

Kokoushuone Toivo

Kolmannen kerroksen kokoushuone Toivossa on tilaa noin 22 hengelle.


Kokoushuone Voima

Kokoushuone Voima sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Kokoushuoneeseen mahtuu 14 henkeä.

Porukkatalon kokoushuone Voima

Kokoushuone Rento

Toisessa kerroksessa sijaitsevassa kokoushuone Rennossa on kokouspöytä ja sohvaryhmä. Kokoushuoneeseen mahtuu 18 henkeä.


Saunaosasto

Toisen kerroksen saunaosastoon kuuluu saunan lisäksi tilava oleskelutila sekä keittiönurkkaus. Saunaosastolla on tilaa noin 20 hengelle.

Tilavuokrat

Porukkatalosta toimitilan vuokranneille on kokoushuoneiden sekä aulatilan käyttö ilmaista. Muut kouvolalaiset yhdistykset ja yhteisöt voivat varata kokoustiloja 12 kertaa vuodessa maksutta, jonka jälkeen tilavuokra on 10 euroa kerralta.

Saunatilan vuokra on talon toimijoilta 50 euroa ja muilta kouvolalaisilta yhdistyksiltä 100 €/kerta. Yhdistysten varattavissa on myös kaappitilaa.

Vapaita tiloja voi selailla WebTimmin -ohjelmalla. Rekisteröidyttyäsi Timmin käyttäjäksi, voit myös varata tiloja.

Selaile vapaita tiloja
Rekisteröidy Timmin käyttäjäksi
Unohtuiko salasanasi?

Lisätietoja aulapalvelun henkilökunnalta, puh. 020 615 9026.

Talon toimijat

1. kerros

2. ja 3. kerros

4. kerros

5. kerros

Tällä hetkellä tyhjillään.

Päivitetty 19.2.2024

Sivun alkuun