Myllykosken keskustassa on kaikille avoin kohtaamispaikka Kamari. Kamari toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla rentoa ajanviettoa ja erilaista ohjelmaa. Kamarin toimintaa kehitetään yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa.

Myllykosken entiseen poliisitaloon rakennetussa Kamarissa on seitsemän huonetta, kolme wc:tä, joista yksi on inva-wc, keittiö ja pari muuta tilaa. Kaappitilaa on myös runsaasti. Isoin kokoustila on nimeltään Maija. Muita kokoushuoneita ovat Kurppa, Sorsa, Koukku, Mäkelä, Kyökki, Kuulustelu, Karhu, Selli, Jepari ja Hiostamo. Tilat ovat yhteiskäytössä, mutta Myllykosken Videokuvaajille on nimetty oma videopaja. Kamarin päällystö koostuu 12 yhdistyksestä ja aluetoimikunnan edustajasta. Kamarin avoimet ovet -tilaisuus pidettiin 21.8.2022.

Yhteystiedot

Osoite: Myllykosken keskusta, entinen poliisitalo, Paperitehtaantie 2, 46800 Myllykoski
Sähköposti: myllykosken.kamari(at)outlook.com
Yhteyshenkilöt: Tilan johtoryhmän eli Päällystön puheenjohtaja Marjaleena Weissmann, marjaleena.weissmann(at)kymp.net ja Anjalankosken aluetoimikunnan puheenjohtaja Terhi Palin, terhi(at)meiksi.info

Kamarin facebook-sivut

Yhdistysten toiminta aktivoitunut Kamarin myötä

Kamari avoimet ovet -tilaisuus pidettiin 21.8.2022 ja aktiivinen toiminta alkoi heti. Elokuu-marraskuussa 2022 Kamarin tiloja on varattu 120 kertaa ja kävijöitä on ollut yhteensä 1125. Ilahduttavan hyvin Kamari on saanut yhdistyksiä mukaan toimintaan. Lisäksi on merkillepantavaa, että syksyn mittaa yhä uusia yhteisöjä on löytänyt tiensä Kamarille. Meillä on paljon vakiovuorolaisia ja ilahduttavasti myös satunnaiskäyttäjiä erilaisten tapahtumien muodossa. Meillä on käyttäjinä myös Kymsote ja Kouvolan Muisti ry. Yhdistykset käyttävät Kamarin tiloja erilaisten kerhojen toimintaan sekä kokouksiin. Olemme saaneet todella paljon kiitosta siitä, että Kamari on olemassa, se helpottaa ja mahdollistaa yhdistysten toimintaa. Lisäksi on kuulunut, että monen yhdistyksen toiminta on Kamarin myötä aktivoitunut huomattavasti.

Kamarin Päällystö pitää kuukausittain kokouksia, joissa käydään läpi toimintaa ja kehittämisehdotuksia. Tavoitteena on monipuolistaa vielä entisestään Kamarin toimintaa ja järjestää tulevaisuudessa mahdollisimman monipuolisia tapahtumia, jotta kaikenikäiset kokisivat Kamarin ja sen toiminnan houkuttelevana.
Lopuksi vielä maininta, että meillä oli Kamarilla 4.12. joulumyyjäiset, jotka onnistuivat todella hyvin, myyjiä oli 15 ja kävijöitä runsaasti yli 200. Sekä myyjät että ostajat olivat tapahtumaan hyvin tyytyväisiä.
Kamarin Päällystön puolesta,
Marjaleena Weissmann

Kamarin käyttötilasto 6.12.2022

Seuraavassa valokuvia Kamarin avoimet ovet -tilaisuudesta.

Päivitetty 8.12.2022

Sivun alkuun