Myllykosken keskustassa on kaikille avoin kohtaamispaikka Kamari. Kamari toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla rentoa ajanviettoa ja erilaista ohjelmaa. Kamarin toimintaa kehitetään yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa.

Myllykosken entiseen poliisitaloon rakennetussa Kamarissa on neljä varattavaa huonetta, kolme wc:tä, joista yksi on inva-wc, keittiö ja pari muuta tilaa. Kaappitilaa on myös runsaasti. Isoin kokoustila on nimeltään Maija. Muita kokoushuoneita ovat Kurppa, Koukku ja Tiira. Tilat ovat yhteiskäytössä, mutta Myllykosken Videokuvaajille on nimetty oma videopaja. Kamarin päällystö koostuu 12 yhdistysjäsenestä ja aluetoimikunnan edustajasta. Jokaiselle jäsenyhdistykselle on nimetty jäsen, joka osallistuu päällystön kokouksiin.

Yhteystiedot

Osoite: Myllykosken keskusta, entinen poliisitalo, Paperitehtaantie 2 C, 46800 Myllykoski
Sähköposti: myllykosken.kamari(at)outlook.com
Yhteyshenkilöt: Anjalankosken aluetoimikunnan puheenjohtaja Risto Uotila, risto.uotila1@gmail.com ja tilan johtoryhmän eli Päällystön puheenjohtaja Kati Jaakkola, kati.jaakkola@tintti.net

Kamarin facebook-sivut

Yhdistysten toiminta aktivoitunut Kamarin myötä

Kamari avoimet ovet -tilaisuus pidettiin 21.8.2022 ja aktiivinen toiminta alkoi heti. Elokuu-marraskuussa 2022 Kamarin tiloja on varattu 120 kertaa ja kävijöitä on ollut yhteensä 1125. Ilahduttavan hyvin Kamari on saanut yhdistyksiä mukaan toimintaan. Lisäksi on merkillepantavaa, että syksyn mittaa yhä uusia yhteisöjä on löytänyt tiensä Kamarille. Meillä on paljon vakiovuorolaisia ja ilahduttavasti myös satunnaiskäyttäjiä erilaisten tapahtumien muodossa. Meillä on käyttäjinä myös Kymenlaakson hyvinvointialue ja Kouvolan Muisti ry. Yhdistykset käyttävät Kamarin tiloja erilaisten kerhojen toimintaan sekä kokouksiin. Olemme saaneet todella paljon kiitosta siitä, että Kamari on olemassa, se helpottaa ja mahdollistaa yhdistysten toimintaa. Lisäksi on kuulunut, että monen yhdistyksen toiminta on Kamarin myötä aktivoitunut huomattavasti.

Kamarin Päällystö pitää kuukausittain kokouksia, joissa käydään läpi toimintaa ja kehittämisehdotuksia. Tavoitteena on monipuolistaa vielä entisestään Kamarin toimintaa ja järjestää tulevaisuudessa mahdollisimman monipuolisia tapahtumia, jotta kaikenikäiset kokisivat Kamarin ja sen toiminnan houkuttelevana.

Lopuksi vielä maininta, että meillä oli Kamarilla 4.12.2022 joulumyyjäiset, jotka onnistuivat todella hyvin, myyjiä oli 15 ja kävijöitä runsaasti yli 200. Sekä myyjät että ostajat olivat tapahtumaan hyvin tyytyväisiä.

Kamarin käyttötilasto 6.12.2022

Seuraavassa valokuvia Kamarin avoimet ovet -tilaisuudesta.

Päivitetty 5.3.2024

Sivun alkuun