Myllykosken keskustassa on kaikille avoin kohtaamispaikka Kamari. Kamari toimii kaupungin yhteisötilana, jossa on tarjolla rentoa ajanviettoa ja erilaista ohjelmaa. Kamarin toimintaa kehitetään yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa.

Myllykosken entiseen poliisitaloon rakennetussa Kamarissa on seitsemän huonetta, kolme wc:tä, joista yksi on inva-wc, keittiö ja pari muuta tilaa. Kaappitilaa on myös runsaasti. Isoin kokoustila on nimeltään Maija. Muita kokoushuoneita ovat Kurppa, Sorsa, Koukku, Mäkelä, Kyökki, Kuulustelu, Karhu, Selli, Jepari ja Hiostamo. Tilat ovat yhteiskäytössä, mutta Myllykosken Videokuvaajille on nimetty oma videopaja. Kamarin päällystö koostuu 12 yhdistyksestä ja aluetoimikunnan edustajasta.

Yhteystiedot

Osoite: Myllykosken keskusta, entinen poliisitalo, Paperitehtaantie 2, 46800 Myllykoski
Sähköposti: myllykosken.kamari(at)outlook.com
Yhteyshenkilöt: Tilan johtoryhmän eli Päällystön puheenjohtaja Marjaleena Weissmann, marjaleena.weissmann(at)kymp.net ja Anjalankosken aluetoimikunnan puheenjohtaja Terhi Palin, terhi(at)meiksi.info

Kamarin facebook-sivut

Kamarin avoimet ovet -tilaisuus 21.8.2022

Yhteisötila Kamarin avajaiset pidetään 21.8.2022 klo 12-14. Tilaisuudessa musiikkia, ohjelmaa, yhdistysesittely ja kahvitarjoilu. Kamarin takapihalle voi tulla pitämään ilmaiseksi pihakirppistä klo 11-14. Ilmoittautumiset pihakirppikseen ja lisätietoja Kamarin sähköpostiosoitteen kautta.

Tervetuloa!

Päivitetty 4.8.2022

Sivun alkuun