Ruokapalvelut
Kouvolan kaupungin ruokapalvelujen toiminnan tavoitteena on tarjota eri asiakasryhmien hyvinvoinnin tukemiseen ravitsevaa, maukasta ja monipuolista ruokaa. Päivittäin alueellisissa tuotantokeittiöissä valmistetaan noin 21 000 ateriaa asiakkaille. Palveluksessa on noin 160 ruokapalvelualan ammattilaista 65 keittiössä. Koulujen toiminta-aikana lounaalla on noin 14 000 ruokailijaa. Ruokapalvelut on aktiivisesti mukana vähentämässä ympäristön kuormittumista. Henkilöstöllä on ympäristöpassi ja ekotukikoulutus. Ruokapalvelujen asiakkaina ovat:
- päiväkodit
- koulut
- hoiva- ja hoitolaitokset
- kotipalvelu
Ruoan laatu on yksi tärkeimmistä toimintaa ohjaavista tekijöistä. Laadukkaan ruoan takaa elintarvikkeiden korkea kotimaisuusaste sekä tehokkaat ja nykyaikaiset tuotantovälineet.