+
-+ Tulosta

Avoin data on julkinen tietoaineisto, jota saa uudelleen käyttää aineistoon liitetyn käyttöluvan mukaisesti. Kouvolan kaupunki tulee avaamaan tälle sivustolle avointa dataa vapaasti hyödynnettäväksi.

Ensimmäisenä on avattu kaupungin ostolaskut. Aineisto sisältää käyttötalous- sekä investointimenoja; palvelujen ostoja, aineita, tarvikkeita ja tavaroita sekä muita ostolaskujärjestelmän kautta kulkevia menoja. Lisäksi aineistossa on kaupungin maksamat avustukset siltä osin kun ne on maksettu yrityksille ja yhteisöille.

Aineisto on poimittu kaupungin ostolaskujärjestelmästä. Sitä on täydennetty tiliryhmätiedoilla ja ostajan ja toimittajan lisätiedoilla mm. y-tunnuksilla. Aineistosta on poistettu yksityishenkilöille maksetut suoritteet. Ostolaskuaineisto julkaistaan vuosittain tilinpäätöksen valmistuttua.

Voit ladata ostolaskut Excel -tiedostoina.

2013 aineisto Excel [xlsx, 13 MB]

2014 aineisto Excel [xlsx, 10 MB]

2015 aineisto Excel [xlsx, 14 MB]

2016 aineisto Excel [xlsx, 11 MB]

2017 aineisto Excel [xlsx, 9 MB]

Kaupungilla on käytössä Creative Commons CC4 Nimeä -lisenssi.
Käyttäjän pitää nimetä datan omistajaksi Kouvolan kaupunki. Vastaanottamalla ainestoa käyttäjä hyväksyy kaikki lisenssin ehdot.

Creative Commons -lisenssi
Tämä aineisto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Mitä seuraavaksi? Ehdota ja anna palautetta!

Mistä muusta aineistosta olet kiinnostunut? Mitä tietoja kaupungin tulisi avata? Lähetä palautteesi ja toiveesi alla olevaan laatikkoon. Kommentit tulevat näkyviin palautelaatikon alle. Voit halutessasi laittaa palautetta myös sähköpostitse osoitteeseen liisa.kolari(a)kouvola.fiNimimerkki:*

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö
Liisa Kolari
liisa.kolari@kouvola.fi
puh 020 615 8026

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme