+
-+ Tulosta

Tytäryhtiöiden uutisia

Kouvolan Veden häiriötiedotteet

KSS Energian häiriötiedotteet

Kouvola Innovationin (Kinnon) uutisia

  • Kinnon vuoden 2019 ensimmäinen uutiskirje on julkaistu Uutiskirjeessä asiaa muun muassa syyskuun 26. päivä Kouvolassa järjestettävästä RAILFORUM-seminaarista, Kinnossa järjestettävistä keksijöiden ja keksijämielisten iltakahveista sekä kaupunkimarkkinoinnin uusista järjestelyistä. Kouvolaan haetaan parhaillaan markkinointipäällikköä työskentelemään Kinnon Live & VisitKouvola -tiimissä.  Lue uutiskirje täältä.
  • ​Kaupunkimarkkinointi pohjaa tekoihin Kouvolan kaupunkimarkkinoinnilla on kolme pitkän aikavälin tavoitetta. Kaupungin tunnettuutta pitää parantaa systemaattisesti. Uskottavuutta rakennetaan tekojen kautta ja mainetekojen löytämiseksi kehitetään uusia yhteistyötapoja. Kouvolan ja alueen yritysten digiloikkaan haetaan vauhtia ja tähdätään parempaan Kouvolan digitaaliseen saavutettavuuteen. Kouvolan kaupunkimarkkinoinnin uusi kokonaisuus muodostuu elinkeinomarkkinoinnista, asumisen markkinoinnista ja matkailumarkkinoinnista.
  • KEKSIJÖIDEN JA KEKSIJÄMIELISTEN TAPAAMINEN Ohjelmassa yritysneuvoja Jukka Antila antaa tietoa kannusterahan hakemisesta. Lisäksi hän kertoo edellisvuosina kannusterahaa saaneista ideoista. Kymen Innovaatioyhdistys esittelee toimintaansa. Tervetuloa! Ilmoittautuminen tästä linkistä  
  • Typen oksideja vähentävien tuotteiden valmistus käynnistyi Kouvolassa Alkuvaiheessa Kouvolassa valmistetaan typen oksideja dieselpolttoaineesta vähentäviä AUS40 ja AdBlue® -tuotteita. Yritys on tehnyt sopimuksen suomalaisen öljy-yhtiön Teboilin kanssa AdBlue®:n toimittamisesta. Jatkossa tuotevalikoima laajentuu askel askeleelta ja mukaan tulee monia erilaisia kemikaaleja, kuten puhdistus- ja jäätymisenestoaineita.
  • Yritysyhteistyötä arvokkaiden metallien talteenottamiseksi ”Myös yritysyhteistyö tutkimushankkeessa on erittäin tärkeää ja tässä Kinnon rooli erityisesti korostuu”, hankkeen toteutuksesta Kinnossa vastaava Kari Laine kertoo.

Kouvola Innovationin tapahtumia

  • Lähtölaukaus: Kouvola kartalle 2019 Tule mukaan yhteiseen tsemppitilaisuuteen! Nostatetaan henkeä porukalla ja valmistaudutaan Kouvolan varsinaiseen supervuoteen 2019. Tänä vuonna on paljon tapahtumia, jotka tuovat Kouvolaan matkailijavirtaa. Tilaisuudessa verkostoidutaan, innostutaan ja kannustetaan toisiamme. 
  • Yrityksen digitaalinen saavutettavuus kuntoon -työpaja 12.3.
  • Tapahtumajärjestäjän turvallisuustietoja ja vinkkejä Mitä tapahtumanjärjestäjän tulee tietää tiloista, luvista, turvallisuudesta, varautumisesta, tekniikasta, tiedottamisesta ym. Tule mukaan maksuttomaan tilaisuuteen! Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/43EEA24422248D2B Ohjelma tarkentuu lähempänä, puheenvuoroja ainakin Kouvolan Ydinkeskusta ry:ltä, Kinnosta ja Kymenlaakson pelastuslaitokselta.     Lisätietoja:  
  • Koulutus: Biotalous liiketoiminnan tukena XAMKin KYMIEXACT-hanke järjestää koulutuksen, jossa osallistuja oppii ymmärtämään biotalouden merkityksen omalle liiketoiminnalle ja tunnistaa biotalouden tuomia liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksia. Osallistuja osaa huomioida kestävää kehitystä toiminnassaan ja organisaationsa viestinnässä. Aiheina mm. RAHOITUSMAHDOLLISUUDET KILPAILUETU IMAGOTEKIJÄT VERKOSTOITUMISEN HYÖDYT Koulutus on osallistujalle maksuton. PAIKKA: Keltakankaan ABC:n iso kabinetti (Hallitie 2, Keltakangas).  
  • Ota haltuun Cloudia Pienhankinta- ja Tarjouspalvelut Kouvolan kaupunki ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista joko Cloudia Pienhankinta- tai Tarjouspalvelussa. Tule tutustumaan palveluihin ja opi tarjouksen tekeminen sähköisten työkalujen avulla. Koulutus on suunnattu uusille käyttäjille, joilla ei ole lainkaan tai hyvin vähän kokemusta em. järjestelmien käytöstä.  Koulutuksessa tutustutaan järjestelmien perustoimintoihin esimerkkikilpailutuksen avulla. Tavoitteena on, että kurssilaisilla on koulutuksen jälkeen valmiudet omatoimiseen tarjouksen tekemiseen.   

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme