+
-+ Tulosta

Tytäryhtiöiden uutisia

Kouvolan Veden häiriötiedotteet

KSS Energian häiriötiedotteet

Kouvola Innovationin (Kinnon) uutisia

  • Pakkaus markkinointivälineenä -tapahtuma 20.9. Mikä on pakkauksen merkitys tuotteen markkinoinnissa ja miten pakkauksella voidaan vaikuttaa brändäykseen tai ostopäätöksiin? Miten opiskelijat voivat osallistua pakkausten suunnitteluun? Tule kuulemaan lisää! Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti elintarvikealan yrityksille ja pakkausalan asiantuntijoille. Yritykset voivat tilaisuuteen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa pakkauksensa jatkokehitykseen, tai pyytää tuotteelleen ehdotusta pakkaukseksi (rajoitettu määrä).   PAIKKA: Xamk Kouvola, PajaGalleria Kuuselankatu 1, torstaina 20.9.2018 klo 13-16  
  • Älylogistiikkaa kehitetään lännen ja idän väliseen rahtiliikenteeseen Yhteistyö konkretisoidaan Trafin johtamassa, vuoden 2020 loppuun asti kestävässä Corridor as a Service eli CaaS-hankkeessa. Vediafi Oy puolestaan toimii CaaS-palveluoperaattorina, jonka kaupallisena tavoitteena hankkeessa on kehittää CaaS-palvelualusta kauppapaikaksi kotimaisille ja kansainvälisille Nordic Silk Way -korridoorin asiakkaille.
  • Kouvola näyttävästi esillä Porin superkesässä Perjantaina 6.7.2018 avautuvilla Asuntomessuilla Kouvola on läsnä omalla näyttelyosastollaan koko messujen ajan. "Kesä 2019 on Asuntomessujen myötä Kouvolan oma superkesä. Toivotamme Porin Asuntomessuilla ihmiset tervetulleiksi messuille Kouvolaan ja samalla kerromme, mitä kaikkea muuta kesäinen Kouvola tarjoaa, kertoo projektipäällikkö Sanna Kauppi.
  • GoSmart BSR –projekti ottaa seuraavan askeleen ja käynnistää aktiivisemman pk-yritysyhteistyön Itämeren alueen hankkeessa mukana olevien seutujen pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritykset) kanssa pyritään intensiiviseen kanssakäymiseen, jotta saataisiin selville pk-yritysten kansainvälistymisen, älykkään erikoistumisen ja innovaatiotoiminnan kehittämisen ja yhteistyön tarpeet, esteet ja mahdollisuudet. Näitä selvitetään kesän aikana toteutettavalla markkinatutkimuksella.
  • Kouvola - luonnollinen paikka asumiseen ja yrittämiseen Kouvolan kaupunki ja Kouvola Innovation Oy toteuttivat yhteistyössä Kouvolan imagovideon teemalla Kouvola, luonnollinen paikka asumiseen ja yrittämiseen. Videolla esitellään asumisen ja yrittämisen Kouvolaa, ja se on osana tämän vuoden Kouvola Kartalle –markkinointikampanjaa. Kouvolan vahvuudet näkyvät videolla: Turvallinen ja kaunis asuinympäristö, urheiluhenkisyys, luonnonläheisyys, opiskelumahdollisuudet ja yritykset välittävät kaupungista hyvää ja positiivista kuvaa.

Kouvola Innovationin tapahtumia

  • ExtremeRun Kouvolaan elokuussa 2018 Kouvola Innovation Oy:n toimitusjohtaja Martti Husu toivottaa uuden tapahtuman Kouvolaan tervetulleeksi ja vahvistamaan positiivista Kouvola-kuvaa ja urheilukaupunkimainetta. ”Yhdessä näitä asioita tehdään elinvoimaisen kaupungin eteen. Aloitteentekijöitä tarvitaan aina, mutta kaupungin, yritysten ja yhteisöjen eli ihmisten välisestä yhteistyöstä tässäkin onnistumisessa on kyse”, sanoo Martti Husu.
  • Markkinakartoitus työ- ja toimintakyvyn arvioinneista Carean hallinnoima Yhdessä hyvä OTE-hanke valmistelee tarjouskilpailua osatyökykyisille järjestettävistä työ- ja toimintakyvyn arvioinneista.
  • Startti yrittäjyyteen 22.8.  
  • Kansainvälisen moottoriurheilutapahtuman järjestämiseen liittyvä työpaja yrittäjille 28.8. Iitin Ravilinnassa Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueen yrittäjiä kutsutaan mukaan työpajaan: Kymiring MotoGP - kansainvälinen moottoriurheilutapahtuma 2020 -2024 tuo vuosittain tapahtuman ajaksi 100 000 - 150 000 tapahtumakävijää alueelle. Työpajassa avataan tapahtumakokonaisuutta, kuullaan onnistuneita yrittäjäcasejä kv. suurtapahtumista sekä keskustellaan ja ideoidaan tapahtuman aikaisia palveluita yrittäjien näkökulmasta.
  • Yrittäjien aamuklinikka Ohjelmassa ajankohtaisia aiheita verohallinnosta ja Osuuspankin palveluista. Kokoontuminen Ramin kahvilassa klo 8:00. Ohjelma tarkentuu ja ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.    

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme