+
-+ Tulosta

Tytäryhtiöiden uutisia

Kouvolan Veden häiriötiedotteet

KSS Energian häiriötiedotteet

Kouvola Innovationin (Kinnon) uutisia

  • KOUVOLA KIINNOSTAA PIETARILAISIA Tilaisuuteen osallistuu myös useita matkailualan yritysten edustajia sekä Pietarista että Kouvolasta. Matkailualan yrityksille on järjestetty omia työpajoja. Yritystapaamisia on järjestetty myös muiden alojen yritysten kesken.
  • Kannusterahaa voi vielä hakea Kaupungin kannusterahaa voi vielä hakea. Hakuaika päättyy 30.4.2018.  
  • GoSmart BSR –projekti sai Puolan älykäs kehitys 2018 –palkinnon GoSmart BSR –projekti sai Puolan älykäs kehitys 2018 –palkinnon sarjassa ”Innovatiiviset tulevaisuuden ratkaisut yliopistolla”.
  • Kouvolan kaupungilla ja Tykkimäen vapaa-aikakeskuksella yhteisosasto Lapsimessuilla Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 20.-22.4. Yhteisellä osastolla halutaan edistää Kouvolan tunnettuutta ja vahvistaa positiivista mielikuvaa kaupungista.  Kouvolan kaupunki on mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa, Tykkimäki on osallistunut messuille aikaisempinakin vuosina.  "Kouvola on messuilla esillä asumisen, matkailun ja talenttien houkuttelun näkökulmasta", sanoo matkailun kehittämispäällikkö Kirsi Vainio. 
  • Startti yrittäjyyteen 10.10. Viiraamossa Päivän aikana saat ajankohtaista ja realistista tietoa yrittämisestä, starttirahasta, liiketoimintasuunnitelman laatimisesta, suunnittelun apuvälineistä ja rahoitusmahdollisuuksista, verotuksesta, vakuutuksista ja tilitoimistojen palveluista.  Aika: 10.10.2018 klo 13-16 Paikka: Hub Kouvola Viiraamo (Ramin konditorian yläkerta, Lasipalatsin 2. krs) Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola

Kouvola Innovationin tapahtumia

  • Kouvola esittäytyy Pietarissa 26.4. Kouvolalaisille yrityksille tarjoutuu mahdollisuus lähteä mukaan tapaamaan paikallisia yrityskumppaneita ja verkostoitumaan uusiin potentiaalisiin yhteistyötahoihin. Torstaina 26.4. Hotelli Ambassadorissa järjestettävän Kouvola-päivän aamupäivän (klo 9-12) ohjelmassa on VisitKouvolan järjestämä workshop suomalaisten ja venäläisten matkailuyritysten ja matkanjärjestäjien tapaamiseksi. Lisäksi Kouvola Innovation Oy järjestää yritystapaamisia kouvolalaisille yrityksille pietarilaisten kanssa.
  • Kouvolaan töihin! -pop up Manskilla Kokosimme työpaikkailmoitusten pop up -näyttelyn 2.5. klo 10-15 Kauppakeskus Manskin katutasoon. Tule  tutustumaan ja kysymään Kouvolan seudulla tarjolla olevista työpaikoista. Ohjelmassa myös paikallisten työnantajien tietoiskuja ja haastatteluja. Ota osaa kyselyymme ja sinulla on mahdollisuus voittaa maukkaita, oman kaupungin tuotteita!   Kuva:  Lumon Oy on yksi Kouvolan seudun suurimmista työnantajista. Kuva Kinnon kuvapankki/ Jussi Hellsten.
  • Startti yrittäjyyteen 9.5. Viiraamossa Päivän aikana saat ajankohtaista ja realistista tietoa yrittämisestä, starttirahasta, liiketoimintasuunnitelman laatimisesta, suunnittelun apuvälineistä ja rahoitusmahdollisuuksista, verotuksesta, vakuutuksista ja tilitoimistojen palveluista.    Aika: 9.5.2018 klo 13-16 Paikka: Hub Kouvola Viiraamo (Ramin konditorian yläkerta, Lasipalatsin 2. krs) Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola
  • Työnhaun pikatreffit Ohjaamossa 17.5. Työnhaun pikatreffit tuo työnantajat ja työnhakijat yhteen!
  • Työnhaun pikatreffit Ohjaamossa 7.6. Työnhaun pikatreffit tuo työnantajat ja työnhakijat yhteen!