+
-+

Tytäryhtiöiden uutisia

Kouvolan Veden häiriötiedotteet

KSS Energian häiriötiedotteet

Kouvola Innovationin (Kinnon) uutisia

  • Vesiteitse retkeillen Repovedellä-Verlassa 3.-4.6.2017 Tervetuloa mukaan sinisiin seikkailuihin Repoveden kansallispuiston ja Verlan maailmanperintökohteen maisemissa Kouvolassa tai Mäntyharjulla. Ohjelmakokonaisuuttaa koordinoi VisitKouvola, yhteistyössä mukana alueen luontomatkailuyritykset.  Katso esite tästä. Ohjelma tarkentuu keväällä, lisätietoja www.visitkouvola.fi ja yritysten kotisivut.
  • Kannusterahaa kansainvälistyvälle yritykselle uusiin ideoihin Yritykset voivat hakea uusille yritysideoilleen Kouvolan kaupungin myöntämää kannusterahaa. Hakuaika on 15.3. - 15.5. 2017. Kouvolalaiselle yritykselle myönnettävän kannusterahan suuruus on 5000 euroa. Tänä vuonna teemana on kansainvälistyminen. Rahoitusta voidaan myöntää idean prototyypin tai demomallin tuottamiseen, tuotesuojauksen tai patentoinnin aiheuttamiin kustannuksiin, liike-, tuote- tai palveluidean kehittämiseen, sekä vientimarkkinointiin, kuten messuosaston kustannuksiin ulkomailla.
  • Kierrätyksen moniottelija - Hyötypaperi Oy Hyötypaperi Oy on yksi toimijoista joka jatkuvasti kehittää operaatioitaan ja selvittää uusien jakeiden hyödyntämismahdollisuuksia. Kinnossa tuotettiin Kouvolan seudun kiertotalousyrityksiä esittelevä esite vuonna 2016.   Tutustu Hyötypaperi-caseen tästä. Koko esite.   Lisätietoja:
  • Ammattilainen! Ihastu Matkailutreffeillä seudun matkailutarjontaan 5.5.!   Järjestäisitkö sittenkin firman seuraavan tyky-päivän Kouvolassa paikallisten yritysten palveluita hyödyntäen? Minne voisit viedä kesävieraasi? Suunnitteletko yhdistyksen virkistystapahtumaa? Millaisia ideoita syntyisikään luontokokouksessa? Kaikkiin näihin kysymyksiin ja myös moniin muihin löydät vastauksen Matkailutreffeiltä toukokuun alussa!
  • Hankinta-asiamiestoiminta tutuksi Hankinta-asiamies yhdistää yrityksiä ja hankintayksiköitä. Tule tutustumaan uuteen palveluun ja Kouvolan hankinta-asiamieheen. Ohjelma 11.4.2017 14.30   Kahvia tarjolla 15.00   Tilaisuuden avaus              Puheenjohtaja Ville Helander, Kouvolan Yrittäjät ry 15.10   Hankinta-asiamiesverkoston neuvontapalvelujen esittely              Hankinta-asiamies Jorma Saariketo, Uusimaa ja Varsinais-Suomi

Kouvola Innovationin tapahtumia

  • HUKKARESURSSIT HYÖTYKÄYTTÖÖN -TYÖPAJA 23.3. Työpaja on tarkoitettu kaikkien alojen yrityksille, joilla on tarvetta löytää vajaakäyttöisille resursseille (esim. sivuvirrat, tilat, energia) parempaa käyttöä. Työpajassa etsitään ratkaisuja osallistujien hukkaresursseihin liittyviin ongelmiin. Työpajan tavoitteena on löytää vajaakäyttöisille resursseille hyötykäyttöä ja luoda uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia toimijoiden välille toimialasta riippumatta.  
  • Koulutus 27.3.: Katelaskennan soveltaminen myynti- ja hinnoittelupäätöksissä Koulutukset ovat webinaari-muotoisia. Järjestämme mahdollisuuden katsoa webinaaria sekä Kinnon tiloissa että omalta koneelta. Kouluttajalle voi laittaa kysymyksiä koulutuksen aikana chatin kautta. Koulutukset ovat lisäksi katsottavissa Go to meeting -järjestelmässä jälkikäteen kuukauden ajan. Kouluttajana toimii yritystalouden ammattilainen, käytännönläheinen ja innostava Toivo Koski (Tulosakatemia). Toivo Koski on kauppakamarien koulutusvastaavien valinta Kauppakamarin Vuoden 2015 kouluttajaksi.   
  • Onnistunut myyntityö -koulutus Asiantuntija: Perho Liiketalousopisto Oy/Perho PRO, Katja Hämäläinen Osallistumismaksu: Koulutukseen osallistumismaksu on 50 €/hlö + alv 24 %. Ilmoittautumiset: Ilmoittaudu tästä linkistä. Sitovat ilmoittautumiset pyydämme viimeistään 21.3. Osallistumismaksu laskutetaan myös siinä tapauksessa, jos peruutus on tehty viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Hintaan sisältyy koulutusillan aikana kahvi + voileipä. 
  • Koulutus pk-yrityksille EU-rahoituksen hakemiseen Kouvola Inovation Oy järjestää huhtikuussa pk-yrityksille suunnatun koulutuksen EU-rahoitushakemuksen laatimisesta. Koulutus on suunnattu pk-yrityksille, jotka aikovat hakea rahoitusta H2020 SME –instrumentista. Koulutuksen järjestää englantilainen RedKnight Ltd ja koulutuskieli on englanti.
  • Startti yrittäjyyteen -tilaisuus Ohjaamossa 5.4. Päivän aikana saat ajankohtaista ja realistista tietoa yrittämisestä, starttirahasta, liiketoimintasuunnitelman laatimisesta, suunnittelun apuvälineistä ja rahoitusmahdollisuuksista, verotuksesta, vakuutuksista ja tilitoimistojen palveluista.