+
-+ Tulosta

Tytäryhtiöiden uutisia

Kouvolan Veden häiriötiedotteet

KSS Energian häiriötiedotteet

Kouvola Innovationin (Kinnon) uutisia

  • JULKISEN PUURAKENTAMISEN ENERGIA- JA KUSTANNUSTEHOKKUUS ”Keskitymme täällä pohjoisessa voimakkaasti yleistyneiden eri tavoin esivalmisteisten puurakennusten energia- ja kustannustehokkuuden parantamiseen. Se toteutetaan käytännössä demonstroitujen, eri maissa toteutettujen ja toteutettavien kohteiden avulla”, kertoo projektin koordinaattori Tero Hasu, Kouvola Innovation Oy:stä.
  • Tarjolla maksuttomia Work Pilots -kokeilutunteja kouvolalaisille yrityksille Kouvolalaiset yritykset voivat kokeilla marras-joulukuussa 2018 Work Pilots -sovellusta maksutta. Tekemällä profiilin palveluun ja ilmoittamalla yhteystietonsa Rekrystä toimeen -hankkeelle saa kaksi maksutonta kokeilutuntia käyttöönsä. Tuntien arvo on 32 euroa (sis. alv 24 prosenttia). Kokeilusta ei synny yritykselle kuluja. Kokeileminen ei myöskään velvoita jatkamaan palvelun käyttämistä. Sovellus hoitaa kaikki paperityöt, kuten verot ja palkanmaksun. Kampanja on tarkoitettu vain kouvolalaisille yrityksille. Kampanja-aika on 1.11.-31.12.2018. Tunteja on rajoitetusti.
  • Kinno kehittää seudun kiertotalousosaamista Kiertotaloudessa tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on, että niiden materiaali pysyy kierrossa ja niistä suunnitellaan yhä uudelleen uusia tuotteita.  LETHERgo on pieni Kouvolassa toimiva kiertotalousyritys.      
  • Tarjouspyyntö: Konsultointipalvelut SmartLog-projekti TARJOUSPYYNTÖ   Konsultointipalvelut SmartLog-projekti   Tilaaja Kouvola Innovation Oy on Kouvolan kaupungin omistama Kouvolan seudun kehittämisyhtiö.  Yhtiön toiminnan tarkoitus on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen.  
  • TEKOÄLYSELVITYS ON TEHTY - NYT ON AIKA TARTTUA TOIMEEN Kouvola Innovationissa hihat on jo kääritty ja IOT-asiantuntija Mika Lammi muun muassa on hakenut yrityksiä mukaan teknologiakokeiluihin. ”Sen sijaan, että tehdään yksi valtava hanke, voidaan tehdä kymmenen pientä kokeilua ja skaalata niistä paras. Näin vältetään suurimmat sudenkuopat jo kättelyssä. Kokeilukulttuurissa keskeistä on terve nöyryys ja harha-askelten sietokyky”, Lammi rohkaisee.

Kouvola Innovationin tapahtumia

  • Koulutus: Mercell Hankintavahti Julkisia hankintailmoituksia ja tarjouspyyntöjä julkaiseva Hankinta-asiamies.fi-palvelu lakkaa vuodenvaihteessa, kun uusi Mercell Hankintavahti aloittaa toimintansa. Kymenlaaksossa hankinta-asiamies.fi-palveluun rekisteröityneet yritykset siirretään uuteen palveluun, joka on vanhoille käyttäjille maksuton 31.5.2019 asti. Tämän jälkeen yritykset tekevät omat sopimuksensa uuden palvelun kanssa. Uusille käyttäjille, jotka liittyvät palveluun hankinta-asiamiehen kautta ennen 31.3.2019, Hankintavahti-palvelun kokeilu on myös maksuton 31.5.2019 asti.
  • Duunitreffit neljännen kerran! Tapahtumassa työnhakijoilla ja työnantajilla on mahdollisuus kohdata kasvotusten. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Vuonna 2018 Duunitreffeillä kävi noin 500 työnhakijaa. Työnantajien ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 8.1.2019 saakka. Paikkoja on rajoitetusti ja ne on ensi sijaisesti suunnattu niille työnantajille, jotka etsivät tapahtuman aikaan tai kesäksi työntekijöitä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, Kouvolan Ohjaamo, Kaakkois-Suomen TE-palvelut, Kouvola Innovation Oy ja Kouvolan kaupunki.  
  • Tapahtumajärjestäjän turvallisuustietoja ja vinkkejä Mitä tapahtumanjärjestäjän tulee tietää tiloista, luvista, turvallisuudesta, varautumisesta, tekniikasta, tiedottamisesta ym. Tule mukaan maksuttomaan tilaisuuteen! Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/43EEA24422248D2B Ohjelma tarkentuu lähempänä, puheenvuoroja ainakin Kouvolan Ydinkeskusta ry:ltä, Kinnosta ja Kymenlaakson pelastuslaitokselta.     Lisätietoja:  
  • Verkkokauppakoulutus Aiheina Verkkokaupan perustamisen suunnittelussa huomioitavat asiat Verkkokauppa-alustat Maksupainikkeet Logistiikka, pakettien lähetys ja pakettikortit, pakettien seuranta Verkkokaupan ulkoasun merkitys käytettävyydelle Verkkokaupan tietoturva Markkinointi ja asiakaspalvelu Asiakasseuranta ja kanta-asiakkuus Verkkokaupan ylläpitäminen  
  • Railforum 2019 -seminaari Kouvolassa   Lisätietoa ja yhteydenotot tilaisuuteen liittyen:

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme