Kaupungintalon tilojen varaaminen

Kaupungintalon tilojen varaaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Tilaisuuden suunnitteluvaiheessa on hyvä käydä tutustumassa etukäteen tiloihin. Varausvaiheessa on hyvä käydä läpi myös laitevarusteet, jotta tilaisuus onnistuisi mahdollisimman hyvin. 

Tilojen vuokra sisältää vahtimestari- sekä ylläpitosiivouspalvelut. Muista palveluista esim. liputus- ja narikkapalveluista on sovittava erikseen. 

Erityistarpeita, esim. leveää sähköpyörätuolia varten kaupungintalolle voi varata porraskiipijän käyttöön soittamalla numeroon 020 615 8265 kello 9-15 arkipäivinä. Tilaus on hyvä tehdä viikkoa ennen käyttöhetkeä.

Tarjoilut

Kaupungintalolla järjestettyihin tilaisuuksiin voi halutessaan tilata tarjoilut Kahvila-Ravintolasta lokakuusta alkaen.

Tuulensuojan tilojen varaaminen

Tuulensuojan tilojen varaaminen kannattaa tehdä todella hyvissä ajoin. Suosittuna perhejuhlien järjestyspaikkana, viikonloput ovat erityisen kysyttyjä. Tilojen vuokra sisältää ylläpitosiivouksen.

Yhteystiedot

Käytännön asiat, ohjeet ja aikataulut sovitaan tarkemmin tilavarauksen yhteydessä. 

Tilavaraukset hoidetaan puhelimitse arkisin klo 8-15 välillä:
kiinteistösihteeri puh. 020 615 4420
toimitilasihteeri puh. 020 615 5279  
tai sähköpostiosoitteella tilapalvelut(at)kouvola.fi

Liikuntatilojen varaaminen

Kouvolassa on lukuisia liikuntatiloja eri lajien ja harrastajien tarpeisiin. Voit hakea liikuntatiloihin sekä vakio- että yksittäisvuoroja sähköisen Timmi-varausjärjestelmän lisäksi hakemuslomakkeella tai sähköpostitse.

Vapaa-ajan ja liikunnan sivuilta löydät lisätietoja liikuntatilojen varaamisesta ja yhteyshenkilöistä. Liikuntapalvelut puh. 020 615 4220.

Kouvolan kulttuuritalojen tilat

Kouvolan kulttuuritalojen sivuilta löydät tietoa Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon tiloista ja niiden varaamisesta. Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 9-15. Ota yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu(at)kouvola.fi tai puhelimitse 020 615 4026 tai 020 615 4749.

Päivitetty 7.9.2020