Porukkatalon liikuntatila on avoin ja maksuton ilmoitettuina yleisövuoroaikoina. Liikuntatila ja välineistö soveltuvat hyvin senioreille, mutta myös muille kevyempää voima- ja tasapainoharjoittelua kaipaaville.

Tilassa on neljä paineilmalla toimivaa kuntosalilaitetta, taljalaite sekä kuntopyörä, soutulaite ja istuttava crosstrainer. Lisäksi tilasta löytyy pienvälineistöä, kuten kevyitä käsi- ja nilkkapainoja, kuminauhoja ja tasapainoharjoitteluun soveltuvia välineitä.

Liikuntatilan käyttö

Liikuntatila sijaitsee 4. kerroksessa ja sinne pääsee portaiden lisäksi myös hissillä. Tilassa on pieni pukuhuone. Liikuntatilassa voi olla kerrallaan korkeintaan 10 henkilöä. Liikuntatila on vapaasti käytettävissä 10.6.-2.8. välillä:

  • ma klo 8–14
  • ti klo 8–14
  • ke klo 8–14
  • to klo 8–14 (Huom! To 20.6. liikuntatila suljettu)
  • pe klo 8–12

Jos liikuntatilassa on ruuhkaa, voit istahtaa odottelemaan Porukkatalon 2. kerroksen olohuoneeseen, joka on auki ma-to klo 9.00–15.00 ja pe klo 9.00–14.00. Olohuoneessa on tarjolla kahvia, päivän lehti ja ohjelmaa eri teemoista.

Arkisin klo 16–19 ryhmät tai yksityishenkilöt voivat varata tilan käyttöönsä liikuntapalveluiden Timmi -varausjärjestelmän kautta, liikuntatilan käyttö on silloin maksullista. Tila on varattavissa ryhmille myös viikonloppuisin.

Liikunnanohjaaja paikalla

Liikuntatilaan voi tulla tutustumaan liikunnanohjaajan opastuksella. Liikunnanohjaaja on paikalla auttamassa ja ohjeistamassa välineiden ja laitteiden käytössä seuraavina ajankohtina:
Tiistaina 11.6. klo 13.00-15.00

Liikunnanohjaaja paikalla tämän jälkeen seuraavan kerran elokuussa. Päivämäärät ja kellonajat päivittyvät myöhemmin.

Liikuntaneuvonta

Liikuntatilan yhteydessä sijaitsee myös liikuntaneuvonnan toimipiste. Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu, jossa kartoitetaan nykytilanteesi sekä tuetaan sinua muutoksessa liikunnallisemman elämäntavan löytämiseksi. Liikuntaneuvontaan voi varata henkilökohtaisen ajan. Tarkemmat tiedot liikuntaneuvonnasta.

Päivitetty 17.6.2024

Sivun alkuun