Porukkatalon liikuntatila on avoinna. Liikuntatila ja välineistö soveltuvat hyvin senioreille, mutta myös muille kevyempää voima- ja tasapainoharjoittelua kaipaaville.

Hansakeskuksessa sijaitsevan Pointin liikuntatilan toiminta on siirretty Kouvolan keskustan tuntumaan Porukkatalolle (Savonkatu 23). Tilassa on neljä paineilmalla toimivaa kuntosalilaitetta, taljalaite sekä kuntopyörä, soutulaite ja istuma-asennossa käytettävä crosstrainer. Lisäksi tilasta löytyy pienvälineistöä, kuten kevyitä käsi- ja nilkkapainoja, kuminauhoja ja tasapainoharjoitteluun soveltuvia välineitä. Tila ja sen välineistö soveltuvat hyvin senioreille, mutta myös muille kevyempää voima- ja tasapainoharjoittelua kaipaaville.

Liikuntatilan käyttö

Liikuntatila sijaitsee 4. kerroksessa ja sinne pääsee portaiden lisäksi myös hissillä. Liikuntatilassa voi olla kerrallaan korkeintaan 10 henkilöä. Liikuntatila on vapaasti käyttävissä:

  • ma klo 8–14
  • ti klo 8-13
  • ke klo 8-13
  • to klo 8-14
  • pe klo 8–14

Jos liikuntatilassa on ruuhkaa, voit istahtaa odottelemaan Porukkatalon 2. kerroksen olohuoneeseen, joka on auki ma-to klo 9.00–15.00 ja pe klo 9.00–14.00. Olohuoneessa on tarjolla kahvia, päivän lehti ja ohjelmaa eri teemoista.

Arkisin klo 16–19 ryhmät tai yksityishenkilöt voivat varata tilan käyttöönsä liikuntapalveluiden Timmi -varausjärjestelmän kautta. Ryhmille liikuntatilan käyttö on maksullista. Tila on varattavissa ryhmille myös viikonloppuisin.

Liikunnanohjaaja paikalla

Liikuntatilaan voi tulla tutustumaan liikunnanohjaajan opastuksella. Liikunnanohjaaja on paikalla auttamassa ja ohjeistamassa välineiden ja laitteiden käytössä seuraavina ajankohtina:

  • Ke 29.11. klo 13–15
  • Ma 11.12. klo 10-13
  • Ke 13.12. klo 13-15
  • Ma 18.12. klo 10-13

To 14.12. Jouluinen liikuntatapahtuma

Tuolijumppa 2. kerroksessa klo 10 ja klo 11. Yhden jumpan kesto noin 20 min.
Liikunnanohjaaja opastamassa 4. kerroksen liikuntatilassa klo 10-13.
Mahdollisuus myös kehonkoostumusmittaukseen (hinta 20€/mittaus). Katso mittauksesta lisää täältä.
Tarjolla glögiä. Tervetuloa!

Liikuntaneuvonta

Liikuntatilan yhteydessä sijaitsee myös liikuntaneuvonnan toimipiste. Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu, jossa kartoitetaan nykytilanteesi sekä tuetaan sinua muutoksessa liikunnallisemman elämäntavan löytämiseksi. Liikuntaneuvontaan voi varata henkilökohtaisen ajan. Tarkemmat tiedot liikuntaneuvonnasta.

Päivitetty 29.11.2023

Sivun alkuun