Kouvolan kaupungin liikuntapalveluiden liikuntajulkaisuissa on julkaistu kaupungin liikuntakulttuuria eri lähtökohdista tarkastelevia strategioita, tutkimuksia, selvityksiä, tietoiskuja ja arviointeja.

Liikuntapaikkaverkkoselvitys 2020-2030

Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut on käynnistänyt kaupunkitasoisen liikuntapaikkaverkkoselvityksen laadinnan. Selvityksen tarkoituksena on luoda suuntaviivat kaupungin liikuntapaikkojen ja -alueiden palveluverkosta sekä kehittämistyöstä vuosille 2020-2030. Tavoitteena on saada liikuntapaikkaverkkoselvitys valmiiksi alkusyksyllä.

Tutustu tarkemmin liikuntapaikkaverkkoselvitykseen ja siihen liittyviin kyselyihin.

Liikunnanstrategiat ja -selvitykset

Kouvolassa toteutettiin liikuntakyselytutkimus täysi- ikäisille kouvolalaisille tammi- helmikuussa 2017. Tutustu tarkemmin liikuntaselvitykseen.

Kouvolassa toteutettiin syys-lokakuun 2017 aikana kysely paikallisten liikuntaseurojen toimintaedellytyksistä. Tutustu tarkemmin seurakyselyyn.

Kouvolassa toteutettiin 2018 kysely varhais- ja esikouluikäisten liikuntakäyttäytymisestä. Tutustu tarkemmin varhais- ja esikouluikäisten liikuntakäyttäytymiskyselyyn.

Kouvolassa toteutettiin syys- lokakuussa 2019 koululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden liikuntaselvitys. Tutustu tarkemmin koululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden liikuntaselvitykseen.

Liikunnan asiakastyytyväisyyskyselyt

Liikuntapalvelut haluaa kehittää jatkuvasti toimintaansa. Siksi toivomme että annat toiminnastamme palautetta asiakastyytyväisyyskyselyn kautta. Kaikkiin toiveisiinne emme pysty vastaamaan, mutta palautteisiin on aina pyrkimys reagoida.

Liikunnan tilavarauksen asiakaskyselyn loppuraportti, 2016

Liikkuvakouvola -julkaisut

Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut julkaisee 1-2 kertaa vuodessa ilmestyvää Liikkuvakouvola -lehteä. Lehti jaetaan jokaiseen kotiin ja lehteä on saatavilla maksuttomasti mm. uimahalleissa, liikuntahalleissa, terveysasemilla ja kirjastoissa.

Liikkuvakouvola 1/2020

Liikkuvakouvola 2/2019

Liikkuvakouvola 1/2019

Liikkuvakouvola 2/2018

Liikkuvakouvola 1/2018

Liikkuvakouvola 1/2017

Päivitetty 9.9.2020