Kouvolan kaupungin toimesta ohjattuja kausiliikuntaryhmiä ja liikuntakursseja järjestää sekä liikuntapalvelut että kansalaisopisto. Liikuntapalveluiden kausiliikuntaryhmät on suunnattu pääsääntöosesti aikuisille ja ikääntyneille terveysliikkujille sekä liikunnassa erityistä tukea tarvitseville. Kolmen kerran starttikurssit taas on tarkoitettu uutta liikuntaharrastusta aloittaville.

Avoimet livestriimiryhmät

Perjantaisin 15., 22. ja 29.1. Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa avoimia ja maksuttomia livestriimattuja jumppia.

  • klo 13.00-13.45 lihaskuntojumppa
  • klo 13.50-14.35 kehonhuolto

Tunnit sisältävät tehokkaita perusliikkeitä, jotka on helppo suorittaa myös kotona. Ei vaikeita askelsarjoja ja liikkeet voi tehdä omaan tahtiin.
Tämän linkin kautta osallistut perjantain 15.1. jumpille.

Kevätkauden 2021 ryhmät

Kymenlaakso on edelleen epidemiatilanteessa leviämisvaiheessa, joten Kouvolan urheilu- ja sisäliikuntapaikat (myös uimahallit) ovat suljettu 31.1. asti. Tästä syystä myös ohjatun liikunnan kevätkautta ei päästä aloittamaan suunnitellusti. Kaupungin liikuntapalvelut kuitenkin toteuttavat sovellettua ryhmätoimintaa maksuttomasti siihen asti, kunnes kevätkauden ryhmiin on turvallista palata. Käytännössä ryhmät toteutuvat livestriiminä ja ulkoliikuntana. 

Liikunnanohjaajat ovat olleet yhteydessä asian tiimoilta omiin asiakkaisiinsa pe 8.1.2021 mennessä.

Kuvassa liikunnanohjauksen tiimi.
Vasemmalta Heidi Haapiainen, Johanna Immonen, Jani Höijer, Marika Peltonen, Johanna Partanen, Eila Vanhala ja Jarmo Larimo. Kuvasta puuttuu Sami Lampila.

Syksyllä ryhmiin ilmoittautuneet siirtyvät automaattisesti kevätkaudelle. Jos asiakas ei jatka ryhmässä keväällä, on ilmoittautuminen peruttava puhelimitse tai sähköpostilla oman ryhmän liikunnanohjaajalle (päivämäärä tarkentuu, kun normaali kausi alkaa). Vastaajaan jätettyjä viestejä ei huomioida. Veloitamme kausimaksun, mikäli osallistumista ei ole peruttu määräaikaan mennessä.

Ohjaajan sairastuessa pyritään järjestämään sijainen, joka on liikunta-alan ammattilainen. Jos sijaista ei järjesty, tunti joudutaan perumaan. Peruuntuneita tunteja ei hyvitetä. Asiakkaita ei ole vakuutettu kaupungin puolesta. Pidätämme oikeudet muutoksiin kauden aikana.

Hinnasto

PalveluHinta
Terveys- ja erityisliikunnan ohjattu ryhmä (kevät- tai syyskausi)30,5 €
Kesäkausi ( sis. kaikki ohjatut ryhmät)16,50 €
Tilatut ryhmät / luennot (lisäksi mahdollinen uimahallimaksu,
tilavuokra ja välinevuokra)
55 €
Kertamaksulliset vesiliikunnat (+uimahallimaksu)3,50 €

Asiakastyytyväisyys

Liikuntapalvelut haluaa kehittää jatkuvasti toimintaansa. Siksi toivomme että annat toiminnastamme palautetta asiakastyytyväisyyskyselyn kautta. Kaikkiin toiveisiinne emme pysty vastaamaan, mutta palautteisiin on aina pyrkimys reagoida.

Päivitetty 12.1.2021