Kouvolan kaupungin toimesta ohjattuja kausiliikuntaryhmiä ja liikuntakursseja järjestää sekä liikuntapalvelut että kansalaisopisto. Liikuntapalveluiden kausiliikuntaryhmät on suunnattu pääsääntöosesti aikuisille ja ikääntyneille terveysliikkujille sekä liikunnassa erityistä tukea tarvitseville. Kolmen kerran starttikurssit taas on tarkoitettu uutta liikuntaharrastusta aloittaville.

Syyskauden 2020 ryhmät

Vapaita paikkoja voi tiedustella kaupunginosan liikunnanohjaajalta tai ilmoittautua Hellewi-ilmoittautumisjärjestelmän kautta ryhmiin, missä on vielä tilaa.

Liikuntaryhmiin osallistutaan vain terveenä ja noudatetaan Kouvolan kaupungin koronavirusohjeistusta liikuntapaikoilla.

Ohjaajan sairastuessa pyritään tilalle saamaan sijainen, joka on liikunta-alan ammattilainen. Jos sijaista ei saada, tunti joudutaan perumaan. Peruttuja tunteja ei hyvitetä. Asiakkaita ei ole vakuutettu kaupungin puolesta. Pidätämme oikeudet muutoksiin kauden aikana. Veloitamme kausimaksun, mikäli osallistumista ei ole peruttu määräaikaan (13.9.) mennessä.

UUTTA! Tiistaisin klo 14.30-15.15 Kehonhuolto Live-striimaus/Teams Ilmoittaudu ryhmään Hellewi-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Täytä ilmoittautuessa myös sähköpostiosoitteesi. Lue ilmoittautumisen jälkeen Teams-ohje.

Huom! Liikuntaryhmät -esitteessä on virheellinen kellonaika sivulla 19. Vertaisohjattu sisäcurling klo 14.00-15.00.

Hinnasto (1.1.2020 alkaen)

PALVELUHINTA
Terveys- ja erityisliikunnan ohjattu ryhmä (kevät- tai syyskausi)30,5 €
Kesäkausi ( sis. kaikki ohjatut ryhmät)16,50 €
Tilatut ryhmät / luennot (lisäksi mahdollinen uimahallimaksu,
tilavuokra ja välinevuokra)
55 €
Kertamaksulliset vesiliikunnat (+uimahallimaksu)3,50 €

Asiakastyytyväisyys

Liikuntapalvelut haluaa kehittää jatkuvasti toimintaansa. Siksi toivomme että annat toiminnastamme palautetta asiakastyytyväisyyskyselyn kautta. Kaikkiin toiveisiinne emme pysty vastaamaan, mutta palautteisiin on aina pyrkimys reagoida.

Kuvassa liikunnanohjauksen tiimi.
Vasemmalta Heidi Haapiainen, Johanna Immonen, Jani Höijer, Marika Peltonen, Johanna Partanen, Eila Vanhala ja Jarmo Larimo. Kuvasta puuttuu Sami Lampila.

Päivitetty 28.9.2020