Kouvolan kaupungin toimesta ohjattuja kausiliikuntaryhmiä ja liikuntakursseja järjestää sekä liikuntapalvelut että kansalaisopisto. Liikuntapalveluiden kausiliikuntaryhmät on suunnattu pääsääntöosesti aikuisille ja ikääntyneille terveysliikkujille sekä liikunnassa erityistä tukea tarvitseville. Kolmen kerran starttikurssit taas on tarkoitettu uutta liikuntaharrastusta aloittaville.

Kevätkausi 2019

Kevätkaudella ohjattuja liikuntaryhmiä järjestetään ajalla 7.1.-28.4.2019, poislukien hiihtolomaviikko 25.2.-3.3.2019. Liikuntapalveluiden kausiliikuntaryhmiin pääset tutustumaan Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät -esitteestä. Ilmoittautuminen liikuntapalveluiden ryhmiin tapahtuu Hellewi – ilmoittautumisohjelman kautta. Vapaita paikkoja voit tiedustella kevään aikana suoraan kaupungninosasi liikunnanohjaajilta. Yhteystiedot löydät sivun oikeasta laidasta.

Tutustu myös Kansalaisopiston liikuntaryhmiin.

Hinnasto

PALVELUHINTA
Terveys- ja erityisliikunnan ohjattu ryhmä (kevät- tai syyskausi)25 €
Kesäkausi ( sis. kaikki ohjatut ryhmät ajalla 6.5. – 7.6.2019)15 €
Tilatut ryhmät / luennot (lisäksi mahdollinen uimahallimaksu,
tilavuokra ja välinevuokra)
45 €
Kertamaksulliset vesiliikunnat (+uimahallimaksu)3 €

Asiakastyytyväisyys

Liikuntapalvelut haluaa kehittää jatkuvasti toimintaansa. Siksi toivomme että annat toiminnastamme palautetta asiakastyytyväisyyskyselyn kautta. Kaikkiin toiveisiinne emme pysty vastaamaan, mutta palautteisiin on aina pyrkimys reagoida.


Vesiliikuntaryhmä jumppaamassa Valkealan uimahallissa.
Vesiliikuntaa Valkealassa!

Päivitetty 20.3.2019