Kouvolan kaupungin toimesta ohjattuja kausiliikuntaryhmiä ja liikuntakursseja järjestää sekä liikuntapalvelut että kansalaisopisto. Liikuntapalveluiden kausiliikuntaryhmät on suunnattu pääsääntöosesti aikuisille ja ikääntyneille terveysliikkujille sekä liikunnassa erityistä tukea tarvitseville. Kolmen kerran starttikurssit taas on tarkoitettu uutta liikuntaharrastusta aloittaville.

Kevätkauden 2020 liikuntaryhmät on peruttu

Liikuntapalvelut haluaa olla tässä poikkeustilanteessa tukena ja kannustaa erityisesti juuri nyt omaehtoiseen liikkumiseen arjessa, rajatussa ympäristössä. Omatoimisia jumppia löytyykin Liikkuvakouvola YouTube -kanavalta ja yleisiä liikuntavinkkejä Liikkuvakouvolan facebookista.

Kevätkauden 2020 Liikkuvakouvola-esite

Ilmoittautuminen kevätkauden ryhmiin

  • Ryhmät ovat suurimmaksi osaksi täynnä, mutta vapautuivista paikoista voi kysyä suoraan oman alueen liikunnanohjaajalta

Ilmoittautuminen liikuntaryhmiin kuntapalvelut.fi/kouvola -linkin kautta. Sieltä voit myös katsoa, onko ryhmissä tilaa.

Jos et jatka ryhmässäsi keväällä, sinun on peruttava ilmoittautumisesi 17.1. mennessä puhelimitse tai sähköpostilla ryhmäsi omalle liikunnanohjaajalle. Vastaajaan jätettyjä viestejä tai tekstiviestejä ei huomioida. Jos et ole perunut osallistumistasi määräaikaan mennessä, tulee sinun maksaa kausimaksu.

Ohjaajan sairastuessa pyritään järjestämään sijainen, joka on liikunta-alan ammattilainen. Jos sijaista ei järjesty, tunti joudutaan peruuttamaan. Peruuntuneita tunteja ei hyvitetä. Asiakkaita ei ole vakuutettu kaupungin toimesta. Pidätämme oikeudet muutoksiin kauden aikana.

Hinnasto (1.1.2020 alkaen)

PALVELUHINTA
Terveys- ja erityisliikunnan ohjattu ryhmä (kevät- tai syyskausi)30,5 €
Kesäkausi ( sis. kaikki ohjatut ryhmät)16,50 €
Tilatut ryhmät / luennot (lisäksi mahdollinen uimahallimaksu,
tilavuokra ja välinevuokra)
55 €
Kertamaksulliset vesiliikunnat (+uimahallimaksu)3,50 €

Asiakastyytyväisyys

Liikuntapalvelut haluaa kehittää jatkuvasti toimintaansa. Siksi toivomme että annat toiminnastamme palautetta asiakastyytyväisyyskyselyn kautta. Kaikkiin toiveisiinne emme pysty vastaamaan, mutta palautteisiin on aina pyrkimys reagoida.

Kuvassa liikunnanohjauksen tiimi.
Vasemmalta Heidi Haapiainen, Johanna Immonen, Jani Höijer, Marika Peltonen, Johanna Partanen, Eila Vanhala ja Jarmo Larimo. Kuvasta puuttuu Sami Lampila.

Päivitetty 20.3.2020