Kouvolan kaupungin toimesta ohjattuja kausiliikuntaryhmiä ja liikuntakursseja järjestää sekä liikuntapalvelut että kansalaisopisto. Liikuntapalveluiden liikuntaryhmät on suunnattu pääsääntöisesti aikuisille ja ikääntyneille terveysliikkujille sekä liikunnassa erityistä tukea tarvitseville.

Kevätkauden 2021 ryhmät

Kaupungin liikuntapalvelut toteuttavat sovellettua ryhmätoimintaa maksuttomasti siihen asti, kunnes kevätkauden ryhmiin on turvallista palata. Liikuntaryhmät toteutuvat livestriiminä (Teams-sovellus) sekä ulkoliikuntana.

Livestriimiryhmien ja ulkoliikuntojen tuntitarjonta tämän linkin takaa. Mikäli haluat osallistua toimintaan, ota yhteyttä alueen liikunnanohjaajaan, jolta saat tarkemmat tiedot.

Ohjaajan sairastuessa pyritään järjestämään sijainen, joka on liikunta-alan ammattilainen. Jos sijaista ei järjesty, tunti joudutaan perumaan. Peruuntuneita tunteja ei hyvitetä. Asiakkaita ei ole vakuutettu kaupungin puolesta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kevään avoimet livestriimijumpat

Liikuntapalvelut tarjoaa kaikille avoimia ja maksuttomia jumppia. Lähetykset toteutetaan kaupungin YouTube-kanavan välityksellä. Tunnit sisältävät tehokkaita perusliikkeitä, jotka on helppo suorittaa myös kotona. Ei vaikeita askelsarjoja ja liikkeet voi tehdä omaan tahtiin.

Maanantaina 12., 19. ja 26.4. klo 16.30-17.15 lihaskuntojumppa ja klo 17.20-18.05 kehonhuolto

Torstaina 15., 22. ja 29.4. klo 16.30-17.15 pilates

Nähdään verkossa!

Lisätietoja: heidi.haapiainen(at)kouvola.fi, p. 020 615 6374.

Liikunnanohjaajat ryhmäkuvassa vierekkäin seisoen.
Liikunnanohjaajien ryhmäkuva.

Hinnasto

PalveluHinta
Terveys- ja erityisliikunnan ohjattu ryhmä (kevät- tai syyskausi)30,5 €
Kesäkausi ( sis. kaikki ohjatut ryhmät)16,50 €
Tilatut ryhmät / luennot (lisäksi mahdollinen uimahallimaksu,
tilavuokra ja välinevuokra)
55 €
Kertamaksulliset vesiliikunnat (+uimahallimaksu)3,50 €
Hinnasto

Asiakastyytyväisyys

Liikuntapalvelut haluaa kehittää jatkuvasti toimintaansa. Siksi toivomme että annat toiminnastamme palautetta asiakastyytyväisyyskyselyn kautta. Kaikkiin toiveisiinne emme pysty vastaamaan, mutta palautteisiin on aina pyrkimys reagoida.

Päivitetty 20.4.2021