Kouvolan kaupungin liikuntamaskotti Kääkki on koonnut lapsille ja lapsiperheille erilaisia bongauskuvia, joita voi lähteä yhdessä perheen kanssa etsimään.

Kääk, mikä liikkumispaikka!

Kääkki kierteli Kouvolan keskustassa ja bongaili sieltä mielenkiintoisia liikkumispaikkoja: uimahallin, luontopolun, frisbeegolf-radan, skeittipuiston, pesäpallokentän, jäähallin, yleisurheilukentän, leikkipuiston, portaat ja hyppyrimäet. Käykää yhdessä bongailemassa ja liikkumassa kaikissa samoissa paikoissa kuin Kääkki tai mielenkiintoisimmissa. Voitte bongailla vastaavia paikkoja myös oman kotinne lähiympäristöstä. Liikkumispaikkojen bongauskuvat.

Kääk, mikä paikka ja rakennus!

Kääkki kierteli Kouvolan keskustassa ja bongaili sieltä mielenkiintoisia paikkoja ja rakennuksia. Valitkaa sopiva lähtöpaikka ja tehkää kaupunkiretki kävellen tai pyöräillen ja käykää bongailemassa kaikki samat paikat ja rakennukset kuin Kääkki tai mielenkiintoisimmat. Paikkojen ja rakennusten bongauskuvat.

Kääk, mikä kulkuväline!

Kääkki on bongaillut erilaisia kulkuneuvoja mm. takseja, busseja, pyöriä, rekkoja, junia. Bongailkaa samoja ja saman värisiä, bongailkaa myös muita ja eri värisiä kulkuneuvoja. Mitä ja minkä värisiä mahtaakaan löytyä? Kulkuvälineiden bongauskuvat.

Päivitetty 3.1.2022

Sivun alkuun