Kuntosaliharjoittelun starttikurssilta saa perustiedon kuntosalilla harjoittelusta. Tämän jälkeen on helpompi jatkaa harjoittelua omatoimisesti.

Liikuntapalvelut järjestää starttikursseja tilauksesta vähintään viiden henkilön ryhmille. Kurssin hinta on 15€/hlö ja sisältää kolme tuntia opastusta. Jos kiinnostuit, kysy lisää yhteyshenkilöltä.

Putkirullauksen starttikurssi

Lihasten huoltotunti, jossa käydään läpi kehon lihaksistoa putkirullan avulla. Rullauksen ohella tunnilla tehdään myös venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita. Suurin osa liikkeistä tehdään lattiatasolla. Putkirullat saa lainaksi, oma alusta mukaan. Hinta 15 €.

Ilmoittautuminen kuntapalvelut.fi/kouvola

Hypopressive starttikurssi

Ti 1.-15.10 klo 16.00 – 17.00, Kalliosuojan peilisali

Hypopressive- tekniikka on sarja hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka on suunniteltu harjoittamaan erityisesti kehon keskustan lihaksia. Hypopressive on oiva apu erilaisten vaivojen (kuten inkontinenssi, laskeumat, erkauma ja välilevynpullistuma) kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä. Hypopressive on myös erinomainen palauttava harjoitus kovatehoisen treenin jälkeen. Hinta 15 €.

Ilmoittautuminen kuntapalvelut.fi/kouvola

Kuntosaliharjoittelun starttikurssi

Pe 4.-11.10. klo 10 – 11.30, Inkeroisten uimahallin kuntosali

Kuntosaliharjoittelun starttikurssilta saa perustiedon kuntosalilla harjoittelusta. Tämän jälkeen on helpompi jatkaa harjoittelua omatoimisesti. Kurssin hinta 15 € + kuntosalimaksu.

Ilmoittautuminen kuntapalvelut.fi/kouvola

Päivitetty 18.9.2019