Tanssi on kokonaisvaltainen liikunnan- ja taiteenmuoto. Se virkistää ja virittää yhtälailla niin mieltä kuin kehoakin. Kouvolassa on paljon mahdollisuuksia aloittaa tanssiharrastus.

Tanssikouluja ja -kursseja

Studio Dance Pit on 2011 perustettu monipuolinen kouvolalainen tanssikoulu, joka tarjoaa tanssin perusopetusta kaiken ikäisille harrastajille.

Studio Move Up on latinalaiseen tanssiin ja tankotanssiin erikoistunut tanssikoulu, joka tarjoaa monipuolisesti tunteja ja haasteita kaiken ikäisille

Kouvolan Terpsikerho ry. Jo 50 vuotta toiminut Terpsikerho tarjoaa monipuolisesti erilaisten tanssilajien harrastusryhmiä niin lapsille kuin aikuisllekin.

Kouvolan Balettikoulu on tarjonnut laadukasta tanssinopetusta paikkakunnalla jo 60 vuoden ajan. Kouvola-talon tanssisalilla pidetään klassisen baletin tunteja eri tasoryhmissä 8 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

Satubaletti Pikkuballerina.
Satubalettia ja alkeisbalettia 3-7 -vuotiaille tytöille ja pojille Elimäellä ja Kouvolassa jo vuodesta 1997.

Aitomäen Nuorisoseura ry https://www.aitomaenns.net/ tarjoaa toimintaa kaikenikäisille mm. tanhuja eri-ikäisille sekä liikuntaa vauvasta vaariin. Kaupungin suurin kansantanssin toimija.

Kouvolan kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia tanssikursseja.

Lisäksi Kouvolassa monet tanssialan yhdistykset tarjoavat mahdollisuutta osallistua ja harrastaa eri tanssityylejä Tanssiryhmä Cougars ry

Päivitetty 16.5.2024

Sivun alkuun