Vapaaehtoistyö on yksittäisten ihmisten tai yhteisöjen hyväksi tehtyä toimintaa, josta ei saa palkkaa. Tältä sivulta löydät sekä vapaaehtoistehtäviä että vapaaehtoisten tarjoamia palveluja.


Ehdota Kouvolan valovoimainen vapaaehtoinen -palkinnon saajaa 5.10.2021 mennessä

Kaupunki pyytää ehdotuksia Kouvolan valovoimainen vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi. Palkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle henkilölle tai ryhmälle, yhteisölle tai yhdistykselle tai muulle taholle, joka on tehnyt Kouvolassa merkittävän vapaaehtoisteon tai -tekoja tai luonut kaupungille myönteistä julkisuuskuvaa vapaaehtoistoiminnallaan.

Ehdotukset palkinnon saajaksi tulee jättää 5.10 mennessä osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Porukkatalo, Leena Järvenmäki, Savonkatu 23, 45100 Kouvola tai Webropol lomakkeella.

Vapaaehtoisten tarjoama tuki

Ikä-ihmisille

Kuusankosken Apuva ry

Lähipalveluja alueen vanhuksille ja vammaisille.
Tiedustelut: ma-pe klo 9-15, puh. 044 292 0807

Seuraksi tapahtumiin

Kouvola -kaveri

Pyydä Kouvola-kaveri seuraksi tapahtumiin, teatteriin, konserttiin, kirjastoon jne. Kouvola-kaverin seura on ilmaista. Tutustu palveluun.

Ystävätoiminta

SPRn ystävätoiminnat tarvitsevat jatkuvasti uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan.

Lapsiperheille

MLL tarjoaa lapsiperheille monimuotoista varhaista tukea, tutustu tarjolla oleviin palveluihin.


Tule vapaaehtoiseksi

Kouvolan Mielenterveysseura

Kiinnostaako sinua mielenterveyden edistäminen ja hyvinvointi? Tule vapaaehtoiseksi monipuolisiin Hyvän Mielen tehtäviin! Tutustu tehtäviin.

Kulttuuripaja Kulta

Kulttuuri- ja liikuntapaja Kullassa koulutetaan vertaisohjaajia, jotka ohjaavat toiminnallisia vertaisryhmiä. Jos on jotain mitä osaat, tule opettamaan se muillekin!
Pajan toiminta on suunnattu 18 – 35 vuotiaille nuorille aikuisille.
Seuraa tiedottelua seuraavasta koulutuksesta ja tutustu muuhun toimintaan: www.kulttuuripajakulta.com

MLL:n Kymen piiri

MLL:ssa on mahdollisuus monipuoliseen vapaaehtoistyöhön. Tutustu tehtäviin ja kerro millaisesta vapaaehtoistyöstä sinä olet kiinnostunut. 

Vapaaehtoistyo.fi

Kirkko Kouvolassa läheisine yhteistyötahoineen tarjoaa erilaisia vapaaehtoistehtäviä. Tutustu avoimiin tehtäviin.

Vuoroveto -kriisikeskus

Meillä voit toimia monipuolisissa vapaaehtoistehtävissä kriisiauttamisen ja mielen hyvinvoinnin edistämisen parissa. Tule mukaan toimintaamme saamaan ja jakamaan hyvää mieltä!
Lue lisää vapaaehtoistoiminnastamme.

Kouvolan seudun Muisti ry/Kymenlaakson Muistiluotsi

Kouvolan seudun Muisti ry:ssä / Kymenlaakson Muistiluotsissa on mahdollisuus monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan. Voit toimia esimerkiksi Muisti-KaVeRina, ryhmänohjaajana tai muistikummilähettiläänä. Tule mukaan mukavaan porukkaan!

Toimitko jo vapaaehtoisena ja kaipaat lisää tietoa muistisairauksista ja muistisairaan ihmisen kohtaamisesta? Voit pyytää Kymenlaakson Muistiluotseja puhumaan muistiasioista muistisairaiden parissa toimiville vapaaehtoistoimijoille. Tämä on mahdollista myös etäyhteydellä.
Lisätietoja: Kouvolan seudun Muisti ry:n vapaaehtoistoiminta
tai p. 045 858 2333.


Päivitetty 21.9.2021