Kaikki Talvivalkeat-tapahtumat peruttu!

Ohjeet lippujen palauttamiseksi Ticketmasterin sivulta https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-palautan-liput-jos-tilaisuus-peruuntuu-

tai Kuusankoskitalon lipunmyynnistä ma ja pe klo 12-16 sekä ke klo 12-18

Kari Tapio – 15 Kesää laulunäytelmä

Kari Tapion laulut, esiintymiset tanssipaikoilla ja konserteissa ovat useimmille suomalaisille käyneet tutuiksi vuosien varrella. Mutta mitä tapahtui kulissien takana! Millaista oli Kari Tapion ja hänen vaimonsa Pian arki? Mitä salaisuuksia oli, joista ei puhuttu! Tämä laulunäytelmä avaa ovia sinne, mihin aikaisemmin ei ole ketään päästetty, Kari Tapion kotiin ja arkipäivään. Värikkäät tapahtumat seuraavat toisiaan.

Rooleissa nähdään tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen sekä Ruotsin talentkisan voittaja Dimitri Keiski ja Juse Venäläinen. Kari Tapion tunnetuksi tekemät laulut säestää Onnentähti orkesteri.

 ”15 kesää mä salaa rakastin, mut tunteitani käsitteli hän kuin pakastin.
Mä kun melkein rakentamaan aloin lemmenpesää!”

Pianoshow, jossa kaikki on mahdollista… Jouni Somero, piano ja spesiaalivieraana Jouko Leppänen

Mitä yhteistä on Dolly Partonilla ja Johann Sebastian Bachilla…tai musikaaleilla West side story ja Cats?  Ehkä ei mitään, mutta esimerkiksi näitä kuullaan Talvivalkeilla Jouni Someron Piano Show -konsertissa Kouvolassa

Jouni Somero

Piano Showsta on kirjoitettu: ” On aivan erinomaisen virkistävää nautiskella konsertin annista, ei tarvitse muuta kuin antaa taiteilijan viihdyttää akrobaattisuuteen taipuvaisilla esityksillä”.  Näyttävät asut ja upeat valot  tuovat kansainvälistä glamouria arkisempiinkin saleihin. Ohjelmassa on virtuoosista soittoa, tunnelmointia, hauskoja tarinoita esiintyvän taiteilijan elämästä sekä yllätyksiä!

ke 19.2.klo 19.00 Kouvolatalo
Jouni Somero, piano
Spesiaalivieraana Jouko Leppänen

”Balettigaala Saint Perersburg Ballet”

Saint Perersburg Ballet on Pietarissa toimiva venäläisen tradition mukaan tanssiva balettiseurue. Gaalassa nähdään huikeita numeroita venäläisestä klassisista baleteista.

Saint Perersburg Ballet

Naurua Kolmannella Suomalainen huumorilaulu -konsertti

Mikko Kivinen, Otto Kanerva ja Martti Suosalo

Huumorilaulu-konsertissa kuullaan ja nähdään suomalaista huumorimusiikkia yhdeksältä vuosikymmeneltä Alfred J Tannerista Juha Vainioon. Historian siipien havinasta huolimatta pääpaino on 1960-luvun jälkeen syntyneissä Repe Helismaan, Veikko Lavin, Jaakko Tepon, Vexi salmen, Gösta Sundqvistin ja Lapinlahden Lintujen tunnetuksi tekemissä klassikoissa. Tähdenlentojakaan unohtamatta! 

Tyyliin ja esitystapaan vaikuttaa myös se, että laulajilla on vahva teatteritausta ja ramppihuumeeseen verrattava näyttämökokemus.

KESTO 2h 15 min. Sisältää väliajan.

Laulutunnilla Pariisissa

Laulutunnilla Pariisissa -musiikkiesitys alkaa vuodesta 1894, jolloin lupaava nuori suomalainen sopraano Aino Ackté tapaa ensimmäisen kerran kuuluisan ranskalaisen laulunopettaja Edmond Duvernoy’n. Tämän tapaamisen seuraukset tulevat muuttamaan länsimaisen taidemusiikin historiaa… 

Dramatisoitu konsertti seuraa Aino Acktén elämänvaiheita Ilkka Kuusiston säveltämän Aino Ackté -oopperan kohtausten muodossa. Lisäksi kuulemme lauluja tuon ajan merkittävimmiltä ranskalaisilta ja suomalaisilta säveltäjiltä: Claude Debussy, Maurice Ravel, Henri Duparc, Erik Satie, Oskar Merikanto ja Jean Sibelius. Mukana ovat mm. sellaiset rakastetuimmat ikivihreät kuten Pai, pai paitaressu, Kun päivä paistaa, Onnelliset ja Elämälle. 

Aino Ackté -oopperan kantaesityksessä vuonna 2017, Päivi Pylvänäinen lauloi Aino Acktén roolin ja Juha Kotilainen Aino Acktén laulunopettajan Edmond Duvernoy’n roolin. Tässä konsertissa he kohtaavat jälleen.

Päivi Pylvänäinen, Juha Kotilainen, Jukka Nykänen

Finnvitsit- Uhka idästä?

Humoristinen sukellus viihteeseen, musiikkiin, rahaan ja maailman politiikkaan. Pieni suomalaiskylä, Kirkaskoski on jälleen kaiken huomion keskipisteenä, kun odotetaan vaikuttaako kylän rauhaa ja rakkauttaa uhkuva vesi Melania ja Donald Trumpiin, Birgitte ja Emmanuel Macroniin ja Vladimir Putiniin. Onko maailmalla vielä toivoa?

Jukka Laaksonen, Juha Laitila ja Shela

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat vettä jo varmaankin maistaneet. Ainakin se vaikuttaa itse kylään, jossa laulu ja nauru raikaa ja rakkauksia syntyy. Kylään avioitunut kosmopoliitti kosmonautti, tähtien välinen supertähti Malla Pugatsova-Notkelmainen on ottanut huolehtiakseen vuosittaiset iltamat hyödyntäen laajoja kontaktejaan.

Jethro ja Sara pyörittävät Onnenpyörää, huutokauppahurjat Aki, Heli ja Markku ovat perustaneet Rähmäpulla-orkesterin, Marion, Kake Randelin, Meiju Suvas, Elli Haloo Helsingistä ja Almakin ovat mukana. Malla itse esittää sisarelleen Alla Pugatsovalle tekemiään, kauneimpia kappaleita, mutta ei vielä kerro muista ulkomaan tähdistä.

Kylällä Tommi Mäkinen on aloittanut ajo- ja ajattelutapakurssit, Kimi Räikkönen käy piipahtamassa ja jostain syystä myös Hjallis ja Jolle viihtyvät maisemissa. Ehkä business mielessä?

Rooleissa Antti Taipale – Jukka Laaksonen – Juha Laitila
Käsikirjoitus: Juha Laitila
Ohjaus: Otto Kanerva
Äänimaailma: Antti Taipale

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
www.facebook.com/finnvitsit

LISÄÄ SAIKKUA, KIITOS!

”Saikkua, kiitos!” -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 250 kertaa ja sen on nähnyt yli 50 000 katsojaa. Kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa!

Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista, ennakkoluuloista jne. Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?

Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Siksi syyskuussa 2017 sai ensi-iltansa ”Saikkua, kiitos!” -esityksen jatko-osa ”Lisää saikkua, kiitos!”. Lupaamme, että meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun pääsemme tutkimaan uusia aiheita. Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Mutta paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Siis tervetuloa Lisää saikkua, kiitos! -esityksiin! Aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu.

Käsikirjoitus:
Työryhmä ja Ismo Leikola
Laulut: Ismo Leikola

Lavalla:
Mikko Kivinen
Ville Keskilä
Kalle Pylvänäinen

Ohjaus:
Otto Kanerva ja työryhmä

Päivitetty 13.3.2020