Talvivalkeat tapahtumasarja tuo iloa ja kokemuksia keskelle talvenselkää.

Talvivalkeat 2019 ovat ohi. Kiitos kaikille osallistujille. Palataan asiaan 2020!

Talvivalkean 2019 tapahtumia:


Edu Kettunen & Mika Kuokkanen ja Johanna & Mikko Iivanainen yhdessä!
La. 9.3 klo. 19.00 Kuusankoskitalo, Voikkaa sali.

Osta liput

Edu Kettunen. Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden ehdottomaan eliittiin kuuluva Edu Kettunen ei pahemmin esittelyjä kaipaa. Monista hänen tekemistään klassikkokappaleistaan on tullut jo lähes kansanlauluja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle.
Edu on kappaleissaan ja tulkinnoissaan onnistunut nitomaan omaperäisen taitavasticyhteen suomenkielen,  suomalaisen mielenmaiseman sekä anglo-amerikkalaisen musiikin perinteet.

Mika Kuokkanen on tuttu laulaja/ kitaristi  Hoedown-yhtyeen lisäksi mm. J. Karjalaisen Lännen-Jukka- kokoonpanosta, yhteistyöstään Ninni Poijärven kanssa. Mika on tehnyt kappaleita omien levyjensä sekä Hoedown-levyjen lisäksi mm. Eero Raittiselle, Ninni Poijärvelle, Sami Saarelle ja Emma Salokoskelle.

Edu ja Mika ovat hitsautuneet kymmenen vuoden yhteistyön aikana saumattomaksi komboksi, jossa yhdistyvät hienosti yhtee nsoivat lauluäänet, sävykäs säestys ja kiireetön tunnelma.

Johanna Iivanainen. Musiikkialan palkinnoilla palkittu, koko kansan itkettäjä, SuomiLOVE-ohjelmastakin tuttu Johanna Iivanainen on julkaissut kaksisuomenkielistä soololevyä joissa kuullaan hänen omia sävellyksiään.
Edu Kettusen tuottama ”Kadotaan Uneen” ilmestyi 2011 ja toinen soololevy ”Mustarastas laulaa” 2013
Oulusta alun perin lähtöisin oleva herkkä tunteiden tulkitsija lauloi itsensä koko kansan sydämiin viimeistään Euroviisukarsinnoissa 2011 säveltämällään ja  Edu Kettusen sanoittamalla kappaleella ”Luojani mun”

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu on monipuolinen kitarataiteilija. Hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last room” vuonna 2014 . Johannan ja Mikon upean duon ohella hänet tunnetaan hyvin myös loistavana jazz-kitaristina

Johanna ja Mikko Iivanaisen musiikista välittyy  läsnäolo ,lahjakkuus, rakkaus musiikkiin ja yhdessä tekemiseen

Muska & Babitzinien sukutarina ja konsertti 13.3 2019 klo. 18.00, Kouvolatalo, Simelius-sali.

Muska Babitzin kertoo sukunsa tarinan, mistä he ovat tullee ja miten he sisarukset tulivat mukaan musiikkimaailmaan. Muska pitää myös konsertin.
Muska Babitzin, laulu
Kai Jämsä, basso, laulu
Henri Björklöf, kitara, laulu
Hannu ” Kala Hade ” Salakka, kitara
Vesa Saarikoski, rummut
Petri Auer, koskettimet

Osta liput
Muska aloitti edelleen jatkuvan laulajauransa 1969, tuolloin hän oli ainoa suomalainen naispuolinen rocklaulaja. Ohjelmistossa oli mm. Janis Joplin, Tina Turner, ym. joiden biisejä löytyy hänen keikkaohjelmistosta edelleen.
Ensimmäinen single ” Kirjoita Postikorttiin” julkaistiin 1971 ja LP-levy ” Muska ” vuonna 1973. Muska toimi esikuvana muille suomalaisille naislaulajille ja hänen musiikkituotantonsa oli alkusysäys koko kotimaiselle naisrockille.
Uusin albumi ” Majakanvartija” on julkaistu 2015. Levyä on ollut toteuttamassa nimekäs ammattiporukka. Biisejä löytyy mm. Jonne Aaronilta, Pauli Hanhiniementä, Kai Jämsältä ja Esa Elorannalta.

Päivitetty 20.3.2019