Koko perheen juhannusjuhlaa vietetään jälleen Kuusankoskitalolla

Tänä vuonna kouvolalaiset pääsevät viettämään koko perheen juhannusjuhlaa 24.6 Kymijoen upeassa rantamaisemassa Kuusankoskitalon puistoalueella. Marco Lundbergin perheen tähdittämään ja siivittämään iltaan kuuluu mm. lasten laulu- ja tanssityöpajoja, live-karaokea ja tanssimusiikkia.

Juhannusaaton ilta 24.6.2022 käynnistyy klo 18 perheen pienimmille suunnatulla ohjelmalla. Lapset pääsevät tanssimaan suosittuun nettipeliin liittyviä Fortnite-tansseja Petrus Lundberg johdolla ja opastuksella Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä.

Samaan aikaan puistoalueella voi laulaa myös yhdessä Hepokönkään Höppänä-tontun kanssa hauskaa livekaraokea. Tonttu saapuu Kuusankoskitalolle Kainuusta, missä se asustaa yhdessä Suomen suurimmista vesiputouksista, ja kutsuu kaikki lapset mukaan yhteiseen kesän juhlaan.

Paikalla myös Kuusankosken VPK:n paloauto.

Klo 18.30 eteenpäin koko perhe pääsee nauttimaan menevästä musiikista Marco Lundbergin ja Jaana Lundbergin Orkesterin esittämänä.

Juhannuskokkoa ei tänä vuonna metsäpalovaroituksen vuoksi voi sytyttää mutta tanssia riittää klo 21.30 saakka.

Juhannusjuhlaan on vapaa pääsy.

Tapahtumapaikka: Kuusankoskitalo, os. Kymenlaaksonkatu 1

Hepokönkään Höppänä -tonttu

Juhannusjuhlinta kokkoineen Kuusankoskitalon ja Kymijoen välissä on Kuusankosken perinne. Viime vuonna Kuusankoski vietti satavuotisjuhlaa, mutta juhannusjuhlaa ei koronatilanteen vuoksi päästy järjestämään. Tapahtuman järjestää Kouvolan kulttuuripalvelut.

Päivitetty 23.6.2022

Sivun alkuun