Koko perheen juhannusjuhlaa vietetään jälleen Kuusankoskitalolla perjantaina 23.6.2023

Tänä vuonna kouvolalaiset pääsevät viettämään koko perheen juhannusjuhlaa 23.6 Kymijoen upeassa rantamaisemassa Kuusankoskitalon puistoalueella. Tulossa on musiikkia ja tanssin iloa niin perheen pienille kuin isoillekin! Ohjelma alkaa kello 18.00.

Klo 18.00 Kouvolan kaupungin tervehdys

Miia Witting

Jee Jee orkesteri laulattaa ja liikuttaa lapsia

Lastenmusiikkiorkesteri Jee Jee on uusi lastenmusiikkia soittava kymenlaaksolainen kokoonpano, jonka kantavina voimina ovat Eeva ja Jouni Sjöblom. He myös säveltävät esitettävän musiikin.

Yhtyeen keikkaohjelmisto kantaa nimeä Hei me lauletaan ja leikitään ja yhtye esittää sadunomaisen kokonaisuuden, joka perustuu yhtyeen omiin sävellyksiin. Monet laulut kertovat koiran elämästä. Musiikkihetki koostuu eri osioista. Laulut jakautuvat reippaisiin leikkilauluihin, rentoutuslauluihin, tanssilauluihin ja rytmileikkeihin.
Ohjelmakokonaisuus on osallistava. Laulun ohella Eeva ja Jouni soittavat kitaraa, pianoa ja harmonikkaa. Musiikkihetki on taatusti monipuolinen ja pitää mielenkiinnon yllä viimeiseen nuottiin asti.

Eevan ja Jounin lisäksi yhtyeessä soittaa kokenut komppiryhmä:
Juha Vanhatalo kitara, nokkahuilu
Olli-Pekka Rämä rummut
Veikko Korppila basso

Aino Niemi yhtyeineen vastaa illan tanssitahdeista klo 19 alkaen

Kouvolasta kotoisin oleva Aino Niemi valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningattareksi vuonna 2017. Ainoa on nähty myös muun muassa Korvenkylän kesäteatterin lavalla muutamia vuosia sitten. Nykyään Kuopiossa asuva tangokuningatar tekee laulukeikkoja aikataulujen niin salliessa. Kotimainen musiikki on lähellä Ainon sydäntä ja hän nauttii erityisesti tangon ja vanhojen iskelmien laulamisesta. Aino on Kuopion urheiluakatemian urheilija ja yhdistää kilpaurheilun ja lääketieteen opinnot. Vapaa-aika Ainolla kuluukin juoksu- ja hiihtoharjoittelun parissa. Kilpailuja on takana pitkillä matkoilla juoksu- ja hiihtomaratoneilta. Jos aikaa jää, luonnossa liikkuminen ja metsästys kotiseudulla Kouvolassa ovat Ainolle rakkaita asioita. Sukujuuret vievät Ainon usein Pohjois-Kouvolaan Jaalan metsien siimekseen.

Yhtyeen kokoonpano:

  • Iikka Kahri – kosketinsoittimet
  • Jari Kankare – puhaltimet
  • Harri Ruotjoki – basso
  • Sami Laakso – rummut

Juhannuskokkoa ei voi polttaa tänäkään vuonna viranomaisten määräyksestä.

Juhannusjuhlaan on vapaa pääsy.

Tapahtumapaikka: Kuusankoskitalo, os. Kymenlaaksonkatu 1

Juhannusjuhlinta kokkoineen Kuusankoskitalon ja Kymijoen välissä on Kuusankosken perinne. Tapahtuman järjestää Kouvolan kulttuuripalvelut.

Päivitetty 23.6.2023

Sivun alkuun