Lasten liikunta

Lasten liikuntaharrastukset

Lasten liikunta -sivu kokoaa yhteen Kouvolan alueen lasten liikuntaharrastustoimintoja. Sivulta ohjaudutaan suoraan harrastusta järjestävän seuran tai yhdistyksen nettisivulle, mistä löytyy tarkemmat tiedot toiminnasta. Liikuntaryhmät on koottu seuraavasti: kesän ajankohtaiset, yleisurheilu, joukkuepalloilulajit, yksilö palloilulajit, muut yksilölajit, tanssi- ja voimisteluseurat, kamppailulajiseurat sekä talvi- ja jäälajit.

Kouvolan harrastamisen malli ja perheen pienimmille suunnatut harrastumahdollisuudet on koottu myös erikseen. Liikuntamaskotti Kääkin vinkit ja linkit löytyvät täältä.

Perheen pienimmille liikuntaharrastuksia

Kouvolassa on tarjolla perheen pienimmille (1-3 vuotiaille) erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Osa ryhmistä jatkuu on kesätauolla ja jatkuu taas syksyllä -22. Tarkemmat tiedot seurojen sivuilta:

Kouvolan Painijat järjestää taaperoryhmän, joka on tarkoitettu 1-3 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmille.
Tykkimäen Sirkuskoulu järjestää vauvasirkusta ja taaperosirkusta.
Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry järjestää mm. perheliikunta 1-3 v. (lapsi + aikuinen).
Kouvolan Jalkapalloilijat järjestää perhefutista 2-5 vuotiaille tytöille ja pojille ja heidän vanhemmilleen (jatkuu myös kesällä).

Harrastamisen Kouvolan malli

Kouvolan malli on osa Harrastamisen Suomen mallia, joka on Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) hanke, jonka päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Lähtökohta on, että harrastunteja järjestetään koulupäivän yhteydessä tai sen jälkeen, koulujen tiloissa tai koulujen välittömässä läheisyydessä. Tutustu Kouvolan harrastetuntitarjontaan!

Haapiainen Heidi

Liikunnanohjaaja
Palomäenkatu 44, 45100 Kouvola
0206156374
0404884374
Liikunta
Urheilupuiston uimahalli