Lasten liikunta

Lasten liikuntaharrastukset

Lasten liikunta -sivu kokoaa yhteen Kouvolan alueen lasten liikuntaharrastustoimintoja. Sivulta ohjaudutaan järjestävän seuran nettisivulle, mistä löytyy tarkemmat tiedot toiminnasta. Lajit on koottu seuraavasti: hiihtolomaviikon tapahtumia, talven ajankohtaiset, jäälajit, yksilö palloilulajit, joukkuepalloilulajit, tanssi- ja voimisteluseurat, kamppailulajiseurat, yleisurheilu sekä muut yksilölajit.

Kouvolan mallin harrasteryhmien aikataulut ja tuntisisällöt löydät täältä. 

Perheen pienimmille suunnatut harrastumahdollisuudet on koottu erikseen. Liikuntamaskotti Kääkin vinkit ja linkit löytyvät täältä.

MILO:n liikuntakerhotoiminta

Milo:n liikuntakerhot on suunnattu 3–12-vuotiaille lapsille, ja kerhoissa lapset pääsevät liikkumaan pelien ja leikkien kautta. Kerhot toteutetaan Myllykoskella, Inkeroisissa ja Sippolassa. Aikataulut ja tarkemmat tiedot.

Perheen pienimmille liikuntaharrastuksia

Kouvolassa on tarjolla perheen pienimmille (1-3 vuotiaille) erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Tarkemmat tiedot seurojen sivuilta:

Kouvolan Painijat järjestää taaperoryhmän, joka on tarkoitettu 1-3 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmille. Syksyllä -22 uutena ryhmänä alkaa myös nallepaini!
Tykkimäen Sirkuskoulu järjestää vauvasirkusta ja taaperosirkusta.
Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry järjestää mm. perheliikunta 1-3 v. (lapsi + aikuinen).
Kouvolan Jalkapalloilijat järjestää perhefutista 2-5 vuotiaille tytöille ja pojille ja heidän vanhemmilleen (jatkuu myös kesällä).
Pärsky järjestää vauva- ja perheuinteja Kuusankosken uimhallilla

 

Haapiainen Heidi

Liikunnanohjaaja
Toikkalantie 5, 45370 Valkeala
0206156374
0404884374
Liikunta
Valkealatalo