Lasten liikunta -sivustolle kootaan ajankohtaisia lasten liikuntavinkkejä, lasten liikuntakerhotoimintaa, erityislasten liikuntaryhmiä ja Kääkin liikuntavinkkejä.

Kysely lasten liikuntaharrastusten viestinnän sujuvuudesta

Tällä kyselyllä selvitetään alle 18-vuotiaiden lasten vanhempien mielipiteitä lasten liikuntaharrastusten viestinnän sujuvuudesta. Kysely liittyy liikunnanohjaajan ylemmän amk-tutkinnon opinnäytetyöhön, jonka aiheena on lasten liikuntaharrastustoiminnan viestinnän kehittäminen Kouvolassa.

Kysely avoinna 25.8.- 8.9.2021. Kiitos kaikille vastanneille, tuloksista ja toimenpiteistä kerrotaan loppuvuoden 2021 aikana.

Voit jättää kyselyn lopussa yhteystietosi, jos haluat osallistua lyhyeen puhelinhaastatteluun aiheeseen liittyen. Mikäli sinulla on useampi lapsi, voit halutessasi vastata kyselyyn useammankin kerran. 

Lisätietoja:
Heidi Haapiainen, liikunnanohjaaja
p. 020 615 6374
heidi.haapiainen(at)kouvola.fi

Lapsi ja aikuinen airtackin päällä silta-asennossa.

Ulkoiluvinkkejä perheille!

Tässä muutamia vinkkejä perheen yhteisiin ulkoliikuntahetkiin kesälle.

Luontopolut

Luontopolkuja löytyy ympäri Kouvolaa. Osa poluista on helppokulkuisempia ja osa puolestaan haastavampia. Tarkemmat tiedot luontopoluista linkin takaa.

Pyöräily

Kouvolan alueella on loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Pyörätiet kulkevat vaihtelevissa maisemissa. Pyöräkartta löytyy linkin takaa.

Frisbeegolf

Kouvolan kaupungin alueella sijaitsee useita eritasoisia frisbeegolf-ratoja. Voit pelata taitotasosi mukaisella radalla esim. vaativassa metsämaastossa tai puistomaisella radalla kaupungin sydämessä. Tarkemmat tiedot radoista linkin takaa.

Liikuntavinkit koitoloihin

Lapsille ja vanhemmille suunnattuja videoita yhteiseen liikuntahetkeen.

Kouvolan kaupungin liikuntamaskotti Kääkki on koonnut myös erilaisia liikuntavinkkejä linkkien ja videoiden muodossa. Tutustu tarkemmin sisältöön Kääkin vinkit ja linkit -sivulla.

Päivitetty 10.9.2021