Lasten liikunta -sivustolle kootaan ajankohtaisia lasten liikuntavinkkejä, lasten liikuntakerhotoimintaa, erityislasten liikuntaryhmiä ja Kääkin liikuntavinkkejä.

Harrastustoimintaa kesälle 2021

Kymenlaakson liikunta on koonnut seurojen kesätoimintoja lapsille- ja nuorille. Ilmoitetut harrastumahdollisuudet löytyy linkin takaa. Mikäli haluat ilmoittaa oman seurasi toiminnasta, katso tarkemmat tiedot Kymlin sivuilta.

Ulkoiluvinkkejä perheille!

Tässä muutamia vinkkejä perheen yhteisiin ulkoliikuntahetkiin kesälle.

Luontopolut

Luontopolkuja löytyy ympäri Kouvolaa. Osa poluista on helppokulkuisempia ja osa puolestaan haastavampia. Tarkemmat tiedot luontopoluista linkin takaa.

Pyöräily

Kouvolan alueella on loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Pyörätiet kulkevat vaihtelevissa maisemissa. Pyöräkartta löytyy linkin takaa.

Frisbeegolf

Kouvolan kaupungin alueella sijaitsee useita eritasoisia frisbeegolf-ratoja. Voit pelata taitotasosi mukaisella radalla esim. vaativassa metsämaastossa tai puistomaisella radalla kaupungin sydämessä. Tarkemmat tiedot radoista linkin takaa.

Liikuntavinkit koitoloihin

Lapsille ja vanhemmille suunnattuja videoita yhteiseen liikuntahetkeen.

Kouvolan kaupungin liikuntamaskotti Kääkki on koonnut myös erilaisia liikuntavinkkejä linkkien ja videoiden muodossa. Tutustu tarkemmin sisältöön Kääkin vinkit ja linkit -sivulla.

Päivitetty 17.6.2021