Lasten liikunta

Lasten liikuntaharrastukset

Lasten liikunta -sivu kokoaa yhteen Kouvolan alueen lasten liikuntaharrastustoimintoja. Sivulta ohjaudutaan järjestävän seuran nettisivulle, mistä löytyy tarkemmat tiedot toiminnasta. Lajit on koottu seuraavasti: syksyn ajankohtaiset, yksilö palloilulajit, joukkuepalloilulajit, talvi- ja jäälajit, tanssi- ja voimisteluseurat, kamppailulajiseurat, yleisurheilu sekä muut yksilölajit.

Kouvolan harrastamisen malli ja perheen pienimmille suunnatut harrastumahdollisuudet on koottu myös erikseen. Liikuntamaskotti Kääkin vinkit ja linkit löytyvät täältä.

Syksyn ajankohtaiset

Usealla seuralla syyskauden ryhmiin ilmoittautuminen on alkanut. Osalla seuroista toiminta alkaa jo elokuun aikana. Tarkemmat tiedot seurojen sivuilta.

Harrastamisen Kouvolan malli

Kouvolan malli on osa Harrastamisen Suomen mallia, joka on Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) hanke, jonka päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Lähtökohta on, että harrastunteja järjestetään koulupäivän yhteydessä tai sen jälkeen, koulujen tiloissa tai koulujen välittömässä läheisyydessä. Tutustu Kouvolan harrastetuntitarjontaan!

Perheen pienimmille liikuntaharrastuksia

Kouvolassa on tarjolla perheen pienimmille (1-3 vuotiaille) erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Tarkemmat tiedot seurojen sivuilta:

Kouvolan Painijat järjestää taaperoryhmän, joka on tarkoitettu 1-3 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmille. Syksyllä -22 uutena ryhmänä alkaa myös nallepaini!
Tykkimäen Sirkuskoulu järjestää vauvasirkusta ja taaperosirkusta.
Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo ry järjestää mm. perheliikunta 1-3 v. (lapsi + aikuinen).
Kouvolan Jalkapalloilijat järjestää perhefutista 2-5 vuotiaille tytöille ja pojille ja heidän vanhemmilleen (jatkuu myös kesällä).

Haapiainen Heidi

Liikunnanohjaaja
Palomäenkatu 44, 45100 Kouvola
0206156374
0404884374
Liikunta
Urheilupuiston uimahalli