Kouvolan kaupunginkirjasto

Kaupunginkirjasto palvelee sinua pääkirjaston lisäksi kahdeksassa lähikirjastossa, kirjastoautossa sekä Kyyti-verkkokirjastossa.

Kirjastojen ajantasaiset aukioloajat ja yhteystiedot ovat Kyyti-Finna -verkkokirjaston sivuilla.

Kirjastoauto käy kouluilla ja päiväkodeissa sekä iltapainotteisesti alueilla, missä kiinteä kirjasto on kaukana. Kirjastoauton aikataulut ja reitit löydät kirjastoauton Finna-sivulta.

Omatoimikirjastot

Omatoimikirjastoissa voit käydä kirjaston normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Sisään pääset tunnistautumalla jollakin Kyyti-kirjastojen kirjastokortilla ja samalla nelinumeroisella tunnusluvulla, jota käytetään lainausautomaateilla ja verkkokirjastossa.

Kouvolan Mediamaja

Kouvolan pääkirjaston alakerrassa sijaitseva Mediamaja on monitoiminen avoin tila erilaisten tapahtumien, kuten luentojen ja mediakasvatuksellisten työpajojen, järjestämiseen.

Mediamajan osaava henkilökunta antaa digiopastusta digilaitteiden ja digitaalisten palveluiden päivittäiseen käyttöön.

Mediamajassa on myös laitteita, joilla voit omatoimisesti digitoida vanhempaa aineistoasi, esim. VHS-videoita, valokuvia ja C-kasetteja, digitaaliseen muotoon.

Lisätietoa Mediamajasta Kyyti-Finnassa.

Tapahtumat

Kouvolan kirjastoissa järjestetään erilaisia tapahtumia eri-ikäisille, mm. satutuokioita, digiopastusta ja kirjailijavieraita. Tapahtumamme ilahduttavat, antavat tietoa, taitoa ja elämyksiä. Kirjaston tapahtumiin on aina vapaa pääsy. Kirjastojen tulevat tapahtumat voit tarkistaa Kyyti-Finnasta.

Tilat

Tutustu aineistoihin, työskentele, opiskele tai vietä aikaa kirjastossa. Voit tutustua Kouvolan kirjastojen varattaviin tiloihin ja tehdä varauksia Varaamo-palvelussa.

Kyyti-kirjastot

Kymenlaakson kirjastot ja Iitin kirjasto muodostavat yhdessä Kyyti-kirjastokimpan. Kimpan kirjastoilla on yhteinen kokoelma, varausjono ja e-aineistot.

Voit lainata oman kuntasi kirjastokortilla aineistoa kaikista kimpan kirjastoista ja palauttaa lainat mihin tahansa Kyyti-kirjastoon. Jos etsimäsi aineisto on toisen Kyyti-kirjaston kokoelmassa, voit tilata sen maksutta lähikirjastoosi.

""

Päivitetty 6.11.2023

Sivun alkuun