Kouvolan kaupunginkirjasto

Kaupunginkirjasto palvelee sinua pääkirjaston lisäksi kahdeksassa lähikirjastossa, kirjastoautossa sekä Kyyti-vekkokirjastossa. Kirjastoauto käy kouluilla ja päiväkodeissa sekä iltapainotteisesti alueilla, missä kiinteä kirjasto on kaukana. Kouvola kuuluu Kyyti-kirjastokimppaan.

Kirjastojen ajantasaiset aukioloajat ja yhteystiedot ovat Kyyti-Finna-verkkokirjaston sivuilla. Omatoimikirjastot ovat käytössäsi jokaisena päivänä, arkena ja pyhänä.

Kirjastojen tapahtumat voit tarkistaa niin ikään Kyyti-Finna -verkkosivuilta.

Tutustu aineistoihin, työskentele, opiskele tai vietä aikaa kirjastossa. Maksuttomat tapahtumamme ilahduttavat, antavat tietoa, taitoa ja elämyksiä. Kirjasto on paikka, missä voit osallistua ja tulla kuulluksi.

Kouvolan Mediamaja palvelee pääkirjastossa, sen aukioloajat löydät myös Kyyti-Finna-sivulta.

Kyyti-kirjastot

Kyyti-kirjastokimpan kirjastoilla on yhteinen kirjastojärjestelmä, siten kaikissa Kyyti-kirjastoissa käy sama kirjastokortti. Voit lainata omalla kirjastokortillasi aineistoa kaikista Kyyti-kirjastoista ja palauttaa lainat mihin tahansa Kyyti-kirjastoon. Jos etsimäsi aineisto on toisen Kyyti-kirjaston kokoelmassa, voit varata sen maksutta lähikirjastoosi. Lisää tietoa Kyyti-verkkokirjaston sivuilla.

Tervetuloa kirjastoon!

Siirry kirjaston verkkosivuille Kyyti-Finna-verkkokirjastoon.

Päivitetty 3.1.2022

Sivun alkuun