Kulttuuritapahtumat

Tekemistä ja kokemista jokaiselle!

Koe elämyksiä kanssamme ympäri vuoden!

Kouvolan kulttuuritarjonta yllättää monipuolisuudellaan. Kaupungin kulttuuripalveluiden tapahtumatuotanto ja kulttuurikasvatus järjestävät kulttuuri- ja taidetapahtumia kaiken ikäisille kohderyhmille. Yhteistyökumppaneina toimivat mm. taiteilijat, taidekasvattajat, luovien alojen toimijat, oppilaitokset, taidelaitokset, päivähoito- ja vanhustenpalveluyksiköt sekä eri alojen yhteisöt, järjestöt ja yhdistykset.

Kevätkausi tuo meille sekä ajattelemisen aihetta että iloa ja energiaa!

Alkuvuosi vietetään kiinnostavan Näkökulmia Suomen historiaan -luentosarjan parissa Kuusankoskitalolla. Helmikuussa Lasten kulttuuriviikko tarjoaa pienimuotoisia tapahtumia koko perheelle. Maalis-huhtikuussa Talvivalkeat-tapahtuma antaa iloa ja energiaa musiikin, teatterin ja tarinoiden myötä. Toukokuussa juhlimme vappua ja iloitsemme kaupungistamme Kouvola-päivänä, ja lastenteatteria on tarjolla Kuulas-teatteritapahtumassa. Huhtikuussa juhlistamme veteraanipäivää ja toukokuussa vietämme hiljaisen hetken kaatuneiden muistoksi. Klikkaa kuvista lisätietoa tapahtumista!

Kulttuurista virkistystä ja eloa kesään!

Juhannusjuhlista alkavat kesän riennot. Kulttuurista virkistystä -tapahtumasarja tarjoaa erilaisia musiikki-, laulu- ja tanssiesityksiä pitkin kesää. Elovalkeat-kotiseututapahtumien voimana ovat perinteikkäät kulttuuriympäristöt, alueen upea järviluonto ja eri kylillä voimissaan oleva talkootyöperinne. Elokuussa Wiipurintien markkinat tuo tullessaan musiikkia, työpajoja, historian elävöitystapahtumia, teatteria ja paljon muuta. Taiteiden yönä vaelletaan ympäri kaupunkia yli yön erilaisissa tapahtumissa. Elokuun lopulla innostutaan InkJazz-tapahtumassa valtakunnallisesti tunnetuista jazz-taitureista Kymijoen rannalla. Tutustu tapahtumiin kuvalinkeistä!

Loppuvuoden tapahtumat tuovat valoa ja iloa syksyyn

Lasten satuviikot lokakuussa tarjoaa monipuolista puuhaa ja katsottavaa lapsiperheille. Valoa syksyn pimeyteen saamme jo perinteeksi muodostuneessa Lux Like Kouvola -valotaidetapahtumassa marraskuussa. Joulukuu on omistettu Lasten joulu tapahtumasarjalle. Joulukuussa juhlistamme myös itsenäisyyspäivää ja uuttavuotta. Tarkemmat ohjelmat tapahtumista löytyy kuvalinkeistä.

Katso tapahtumiamme myös Facebook-sivultamme:

Facebook – Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut

 

Koivisto Elina

Kulttuuripäällikkö
Torikatu 10, 45100 Kouvola
0206158454
0405894341
Liikunta ja kulttuuri
Kaupungintalo

Jetsu Helena

Kulttuurituottaja
Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola
0206157420
0400775681
Kulttuuritapahtumat
Kouvola-talo

Vuorio-Palmumaa Jaana

Kulttuurikasvatuskoordinaattori
Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola
0206158591
0400802598
Kulttuurikasvatus
Kouvola-talo
Sivun alkuun