Kuntokortti kannustaa liikkumaan!

Kuntokorttien tarkoitus on aktivoida kuntalaisia liikunnan pariin. Korttiin merkitään kuntosuorituksia. Kortit palautetaan kesä-, syys- ja talvijakson jälkeen Porukkatalolle (Savonkatu 23), jolloin ne osallistuvat arvontaan. Kortit voi palauttaa myös määräaikaan mennessä kaupungin kirjastoihin, joista ne toimitetaan eteen päin. Jakso-osion palauttaneiden kesken arvotaan liikkumaan aktivoivia palkintoja. Palautusajankohdat löytyvät kuntokortista. Kuntokortteja saa kaupungin uimahalleilta ja liikuntapalveluista, osoitteesta Savonkatu 23.  

Talvikauden kuntojakso päättyy!

Palauta kuntokortista talvikauden osio 10.5. mennessä Porukkatalolle (Savonkatu 23) tai lähikirjastoosi.

Kouvolan pyörävaellus

Perinteinen Kouvolan pyörävaellus käydään ajalla 4.5.-31.8.2019. Leimakortin voit noutaa 4.5. alkaen kaupungin uimahalleilta, kirjastoista tai Porukkatalolta (Savonkatu 23).

Leimakortin ja leiman saat myös la 11.5. klo 11-14 Lasten lauantaina kävelykatu Manskilta kaupungin esittelypisteeltä. Rastipisteitä on ympäri Kouvolaa ja niistä voit kydä hakemassa korttiisi leiman koko kampanja- ajan. Kaikki 7.9. palutetut leimakortit osallistuvat arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa mm. pyöräilytarvikkeita.

Kilometrikisa 2019

Valtakunnallinen Kilometrikisa käydään ajalla 1.5.-22.9. Kilometrikisa on yritysten ja yhteisöjen sekä minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja. Ilmoittautuminen on avoinna nyt. Ilmoita joukkueesi mukaan tämän ilmoittautumislinkin kautta.

Kilometrikisaan osallistuvat työyhteisöt voivat lisäksi ilmoittautua Kouvolan omaan pyöräileville työyhteisöille suunnattuun arvontaan. Siihen voit osallistua lähettämällä työyhteisösi ja yhteyshenkilön nimen sekä yhteystiedot 1.6. mennessä johanna.partanen(at)kouvola.fi.

Päivitetty 26.4.2019