Kuntokortti kannustaa liikkumaan!

Kuntokorttien tarkoitus on aktivoida kuntalaisia liikunnan pariin. Korttiin merkitään kuntosuorituksia. Kortit palautetaan kesä-, syys- ja talvijakson jälkeen Porukkatalolle (Savonkatu 23), jolloin ne osallistuvat arvontaan. Kortit voi palauttaa myös määräaikaan mennessä kaupungin kirjastoihin, joista ne toimitetaan eteen päin. Jakso-osion palauttaneiden kesken arvotaan liikkumaan aktivoivia palkintoja. Palautusajankohdat löytyvät kuntokortista. Kuntokortteja saa kaupungin uimahalleilta ja liikuntapalveluista, osoitteesta Savonkatu 23.  

Kilometrikisa 2019

Valtakunnallinen Kilometrikisa on päättynyt su 22.9. Kilometrikisa on yritysten ja yhteisöjen sekä minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Kilometrikisaan osallistuvat työyhteisöt pystyivät myös ilmoittautumaan Kouvolan omaan pyöräileville työyhteisöille suunnattuun arvontaan. Arvonta on suoritettu ma 14.10.2019 ja voittajille ilmoitettu sähköpostin välityksellä. Onnittelut voittajille!

Kouvolan pyörävaellus

Kiitos kaikille Kouvolan pyörävaellukseen osallistuneille! Pyörävaellus kortteja palautettiin yhteensä 165 kappaletta. Korttien palauttaneiden kesken suoritettiin arvonta 23.9.2019. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Päivitetty 14.10.2019