Wiipurintien markkinat on historianelävöitystapahtuma, mikä sisältää viikinkiajan ja varsinaisen keskiajan lisäksi hitusen muutakin.

Keskiaikakauppianden kojut ja historianelävöittäjien leiriteltat täyttävät Rykmentinpuiston.
Ohjelmalavalla soi keskiaikamusiikin lisäksi irlantilainen kansanmusiikki ja folksävytteinen musiikki.
Tavernan Jagob Teitissä voit nauttia keskiajan tunnelmasta, sahdista ruuasta ja paikallisen Mustilan viinitilan viineistä.
Tavernassa soi akustinen musiikki ja tavernan ulkopuolella voit törmätä taikureihin, jonglööreihin, tai tulisirkusesitykseen.
Paraatikentällä järjestetään hevosturnajaiset.  

  Ohjelmaa ja keskiaikakauppiaita hankintaan kaiken aikaa.


Ilmoittaudu, myyjäksi, elävöittäjäksi tai esiintyjäksi oheiseen sähköpostiosoitteeseen viimeistään maaliskuun 15. päivään mennessä.

Taverna Jakob TeitNälkäisiä ja janoisia markkinavieraita palveleva Taverna Jakob Teit on saanut nimensä ylisen Viipurintien suunnittelijan mukaan.Lapsille on paljon omaa ohjelmaa

Keskiaikakaruselli pyörii koko markkinoiden ajan. Koko perheen katuteatteriesitykset, tulisirkusshow, taikurit ja jonglöörit ihastuttavat perheen pienimpiä.

Musiikki tuo aidon keskiaikatunnelman markkinoille

Wiipurintien markkinat on myös suuri vanhan musiikin tapahtuma. Kansainväliset bändit viihdyttävät yleisöä koko markkinoiden ajan. Darg River keskiaikafolkkia soittava yhtye saapuu Viipurista

Keskiaikaa eletän Rykmentinpuistossa

Miehonlinnan keskiaikaseura järjestää pukeutumis ja muotinäytöksen, jota voi seurata ohjelmalavalla. Kouvolan Bofferointiseuran johdolla voit osallistua pehmomiekkailuun. Viikinkiajan Björnfellin leirissä eletään viikinkiajan leirielämää.

Rohan tallien upeat hevoset ja rohkeat ritarit tuovat suuren urheilujuhlan tuntua.

Rohantallit tuo keskiajan hevosturnajaiset markkinoille

Rohan tallien hevosturnajaiset


Päivitetty 18.3.2019